Προσωπικη εμπειρια

bald87

New Member
Εμ αυτο το τοπικα με ενοχλει πολυ γιωργο. Ειδα και επαθα να ξεφορτοθω το regaine απτη ζωη μου. Να βαζω παλι κατι σε καθημερινη βαση... Δε θα το ξαναντεχα. Παρολα αυτα ειναι διαθεσιμο σε φαρμακεια? Για οσους πιθανον ενδιαφερθουν. Οσον αφορα εσενα chris, απτιςς φωτο που ειδα, εχεις πολυ καιρο ακομα μπροστα σου για να σε ανησυχησει η αραιωση. Δεν ειμαι ειδικος, εμπειρικα μιλωντας! ;)

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

chris95

New Member
φιλε bαld87 μακαρι , θα δουμε την δευτερα , υπαρχει περιπτωη αυτη η αραιωση νανε απο ανχος στεναχωρια?

bald87

New Member
chris πραγματικα δεν θελω να ακουγομαι κομπογιαννιτης καθως δεν ειμαι ειδικος, αλλα ουτε και να σε απογοητευω μιλωντας ως ερασιτεχνης. Πιστευω παρολα αυτα οτι η στεναχωρια λιγο ρολο παιζει στα μαλλια, ειναι λιγακι μυθος. Κανε λιγη υπομονη και θα ξερεις τη δευτερα επισημα. Και ενημερωσε μας ε? :)

Εμ αυτο το τοπικα με ενοχλει πολυ γιωργο. Ειδα και επαθα να ξεφορτοθω το regaine απτη ζωη μου. Να βαζω παλι κατι σε καθημερινη βαση... Δε θα το ξαναντεχα. Παρολα αυτα ειναι διαθεσιμο σε φαρμακεια? Για οσους πιθανον ενδιαφερθουν. Οσον αφορα εσενα chris, απτιςς φωτο που ειδα, εχεις πολυ καιρο ακομα μπροστα σου για να σε ανησυχησει η αραιωση. Δεν ειμαι ειδικος, εμπειρικα μιλωντας! ;)
Θα σου πω ενα κολπο, πως θα το αντιμετωπίσεις.
Θα πάρεις απο αυτα τα ζελεδακια με τα διάφορα φρούτα, πριν να βάλεις τα τοπικα θα μασουλας ενα ωραίο.
Οπότε θα ξεχνάς τον κόπο για τα τοπικά.
Μετα εισαι νέος ακόμα, σε μερικά χρόνια θα βγούνε ροποτ, που θα κάνουν τα πάντα στο σπίτι.
Θα ξέρεις ηδη εχουμε λεωφορεία χωρίς οδηγό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

dimitris50423

Well-Known Member
φιλε bald αν σε κουρασε η λοσιον το μαλλι που θες να παρεις και θα κολλαει στο κεφαλι σου μαλλον θα το πεταξεις σε μια εβδομαδα.. θα θελει περιποιηση και γενικα θα δεθεις με αυτο καθως θα πρεπει να το φορας παντα οταν βγαινεις..
η μεταμοσχευση ειναι λυση φιλε μου αν ειναι πετυχημενη.. εγω εχω λυση το προβλημα μου με μμ και δεν ηταν μικρο.. αν θες βαλε καμια φωτο να σου πουμε αν εχεις πιθανοτητες για ενα καλο αποτελεσμα με μμ..

bald87

New Member
δημητρη ναι, θα τραβηξω καταλληλες φωτογραφιες και θα ανεβασω. χωρις τοσο να θελω να κανω μμ απλα για να υπαρχει και εικονα των οσων λεω. ;)

dimitris50423

Well-Known Member
ωραια γιωργο.. θα περιμενουμε φωτο.. δεν λεω οτι ολες οι μμ ειναι πετυχημενες.. αλλα πολλοι εχουν λυσει το θεμα τους.. αν δουμε φωτο θα σου πουμε τι μπορεις να περιμενεις αν επελεγες μμ

GiannisTak

Active Member
here u go:

bald87, η ανδρική φαλάκρα είναι κάτι αξιοπρόσεκτο μόνο στις πολύ νεαρές ηλικίες που είναι σχετικά σπάνια. Από τα 30+ ειναι απολύτως κοινωνικά αποδεκτή, σχεδόν κανένας δεν την προσέχει αν αυτό είναι το μόνο σου πρόβλημα.

Επειδή υπήρξα φαλακρός (!) από γυροειδή αλωπεκία χάνοντας γύρω στο 50% του πολύ πυκνού και σχεδόν μαύρου μαλλιού μου, (έχω θεραπευτεί πλήρως πια ) μπορώ να σου πω με βεβαιότητα πως η γυροειδής αλωπεκία με τα παραξενα κενά και σχέδια ΔΕΝ είναι κοινωνικά αποδεκτή. Με κοίταζαν καλά-καλά κάτι τύποι με ξεγυρισμένες (ανδρογενετικές) καράφλες που μου ερχόταν να βάλω τα γέλια.

Επίσης αγνόησε εντελώς τις θεωρίες περί υψηλών τιμών σε ορμόνες που προκαλούν φαλάκρα. Ανοησίες για να πουλάνε διάφοροι τα ματζούνια τους.

Μπλουζα