Προσωπικη εμπειρια

bald87

New Member
καλησπερα παιδια.
Παραθετω εδω την προσωπικη μου εμπειρια και που εχω καταληξει πλεον.
Στα 26 αρχισα να βλεπω ορατη αραιωση στα μαλλια μου, ψαχνοντας λυσεις σε δερματολογους, στο διαδικτυο και σε γνωμες αλλων που ειχαν παθει το ιδιο, ξεκινησα μισο χρονο μετα propecia 1 mg/μερα το οποιο συνεχισα για 2 ολοκληρα χρονια, μεχρι προσφατως που το εκοψα. Πανω στον ενα χρονο χρησης propecia και καθως τα αποτελεσματα δεν ηταν τα αναμενομενα (η αληθεια ειναι πως πρεπει να σταματησε η περαιτερω απωλεια μαλλιων αν και δεν μπορω να ειμαι σιγουρος) προσθεσα στη θεραπεια και regaine foam 5, το οποιο και εβαζα για ενα full χρονο (πρωι και βραδυ), παραλληλα με το δευτερο χρονο χρησης propecia. Προσφατα διεκοψα τη χρηση και του regaine μαζι τη διακοπη του propecia για τον εξης λογο. Ενω στα 2 χρονια των θεραπειων που ανεφερα παραπανω δεν μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι συνεχισα να χανω μαλλια, στον καθρεφτη εξακολουθουσα να βλεπω ενα κεφαλι που το ελεγες ουσιαστικα αν οχι καραφλο, εντονα αραιωμενο. Αρνηθηκα για αυτο το μετριοτατο αποτελεσμα αφενος να επιβαρυνω τον οργανισμο μου με φιναστεριδη, αφετερου να πειθαρχω σε εναν αφρο 2 φορες το 24ωρο, πραγμα που μακροχρονα κουραζει.
Η χαριστικη βολη, δωθηκε οταν τυχαια ειδα παλιες photos ενος νεου φιλου μου στο facebook και ενω τον γνωρισα με full head of hair, ειδα οτι στις photos του παρελθοντος του ειχε αραιωση εντονοτερη απτη δικη μου. Τον ρωτησα τι εκανε, αν εκανε μεταμοσχευση κτλ, μου ειπε ναι αλλα την χαρακτηρισε ως απαραδεκτη λυση καθως δεν μπορει μια λωριδα μαλλιων να καλυψει κενα ολης της επιφανειας του κεφαλιου (και εδω μπαινω σε αχαρτογραφητα υδατα καθως προσωπικη εμπειρια με μεταμοσχευση δεν εχω, περαν μιας ερευνας που ειχα κανει στις αρχες, μου εδειξε ομως photos του κατοπιν της επεμβασης και οντως η διαφορα ηταν ελαχιστη). Τωρα ξερω, επειδη διαβασα αρκετα threads οτι θα σας βρω αντιθετους, εγω ομως κρινω απο αυτο που ειδα. Τον ρωτησα τι εχει κανει τελος παντων, και μου αποκαλυψε με τον καιρο πως το μαλλι του ειναι hair piece, αγορασμενο και στυλιζαρισμενο απο london.
Παιδια ξερω οτι ειναι απλα καμουφλαρισμα και οχι λυση, αλλα νομιζω οτι λυση οσο κι αν δεν θελουμε να το δεχτουμε, δεν υπαρχει. Μιλαω εκ πειρας για propecia και regaine και απο εμπειριες αλλων αλλα και λογικα σκεφτομενος για μεταμοσχευσεις. Διεκοψα λοιπον καθε θεραπεια και ειμαι σε αναζητηση εισητηριων για london, να παρω ενα αξιοπρεπες hair piece οπως εκεινου. Σε λιγους μηνες γινομαι 29, θα δωσω μια δοκιμη και σε αυτο (που απο οτι ειδα σε αλλο thread δεν ειναι και λιγοι εκεινοι που εχουν βρει αυτο ως λυση, βλεπε διασημους κυριως που απορουμε ολοι πως στα 50 τους εχουν τοσο καλο μαλλι). Και αν και αυτο για τον αλφα βητα λογο δεν ανταποκριθει σε αυτο που δειχνει να ειναι, τοτε παιδια το παιρνω αποφαση, θα εχω και 30ρισει, ξουρα και περηφανος γλομπος. Εχω την εντυπωση οτι θα μου πηγαινει αλλωστε απλα του δινω ακομα αυτη την ευκαιρια.
Γνωμες?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

tropheus

Well-Known Member
...αφετερου να πειθαρχω σε εναν αφρο 2 φορες το 24ωρο, πραγμα που μακροχρονα κουραζει...
Γνωμες?

Καλησπέρα bald87,
Νομίζεις ότι η χρήση hair piece δεν κουράζει;;;
Ψάξε λίγο καλύτερα σε ξένα φόρα να δεις τι λένε άτομα που χρησιμοποίησαν hair piece και μάλλον θα αλλάξεις γνώμη.

...δεν ειναι και λιγοι εκεινοι που εχουν βρει αυτο ως λυση, βλεπε διασημους κυριως που απορουμε ολοι πως στα 50 τους εχουν τοσο καλο μαλλι...

Υπάρχουν ουκ ολίγες περιπτώσεις διασήμων προσόπων που τους έχει "πιάσει" ο φακός να μη φοράνε το hair piece τους. Ο λόγος;;; Προφανέστατος. Είναι τρομερά κουραστικό και ψυχοφθόρο.

Ξέρω ότι δε σου αρέσουν αυτά που σου γράφω αλλά πριν κάνεις οτιδήποτε ψάξε το. Θα δεις ότι έχω δίκαιο...

bald87

New Member
Καλησπερα tropheus.
Αρα ουσιαστικα προσεγγιζεις το προβλημα με το hairpiece στην συνεχη αναγκη να το φορας.. Κατι τετοιο μου ειπε και το παιδι που σου αναφερω, οτι δηλαδη απαξ και παρουσιαστεις μια φορα με αυτο, ''οφειλεις'' να παρουσιαζεσαι συνεχεια για να μην μαθει κανεις το ''μυστικο'' σου. Αλλα περαν αυτου δεν ανεφερε τιποτα για φαγουρα πχ, προβλημα αν φυσαει αν βρεχει κτλ. Αλλα αν το σκεφτεις και οσοι εχουν μπολικο μαλλι και βαζουν ζελε σε καθημερινη βαση δεν κουραζονται? Η μηπως οι κοπελες που αρκετες δεν πανε μεχρι το περιπτερο αν δεν βαλουν μεικ απ? Δεν εχω την εμπειρια ο ιδιος βεβαια, αλλα εχωντας εμπειρια σε propecia και regaine, και οσα ανεφερα παραπανω... ειναι σαν να καταληγουμε οτι το καλυτερο τελικα ειναι οντως να τα παρεις ξουρα να το αποδεχτεις πρωτα εσυ και μετα ο κοσμος. Αυτο θα ειναι το επομενο και τελευταιο βημα οποτε το hair piece το βλεπω σαν υστατη προσπαθεια. Μακαρι να ημουν good responder στη φινα και τη μινοξ, εσυ απο οτι βλεπω κανεις χρηση ντουτα. Εισαι ικανοποιημενος? Εγω τα εκοψα ολα, επειδη οπως ηδη ειπα, ΜΠΟΡΕΙ να μην εξελισοταν το προβλημα, αλλα παλι αραιωμενο με ελεγες. Αρα ψιλο''ανουσιο'' το εκρινα ολο αυτο μετα απο 2 χρονια. Καλα, ειδικα το regaine. Βρηκα την υγεια μου απο οταν το σταματησα!

bald87

New Member
* Και ρε φιλε, ο τυπος με το hair piece δεν φαινοταν στο ελαχιστο οτι εχει ψευτικο μαλλι. Φοβερη επιτυχια εστω οπτικα. Κοιτωντας αυτο και μετα τη δικη μου αραιωση μετα απο 2 χρονια θεραπειων (πιθανον δυνατων για τον οργανισμο μακροχρονα) ξενερωσα εντελως με τισ λυσεις που διαθετει σημερα η φαρμακοβιομηχανια. Μεταμοσχευση ειπα ηδη, λογικα σκεφτομενος και ακουγοντας και εκεινον, δεν καλυπτει μια λωριδα μαλλιων ενα κεφαλι ολοκληρο.

FreeThinker

Well-Known Member
Ρε φιλαρακι, χιλιες φορες ξυρισε τα να τελειωνες. τοτε θα απελευθερωθεις πραγματικα. Πως θα το πεις αυριο μεθαυριο στην κοπελα σου οτι ξερεις με γνωρισες με μαλλια αλλα φοραω περουκα. θα ξενερωσει τη ζωη της. Αν εχεις αραιο μαλλι και το συντηρεις και δε χανεις αλλο (τωρα παλι δεν ξερω τον βαθμο αραιωσης σου μπορεις να βαλεις καμια φωτο να πουμε) εγω στη θεση σου, αμα ηξερα οτι δε θα χασω αλλο, θα εβαζα τοπικ. χιλιες φορες καλυτερο. το χεις ψαξει? ο τροφεας εχει δικιο ειναι πολυ ψυχοφθορα διαδικασια το hair piece.

Στα λεω φιλικα ολα αυτα, δεν πρεπει η καραφλα να καθοριζει πια τοσο τη ζωη μας.

Εγω στη θεση σου ποτε των ποτων δε θα το επιχειρουσα. μονο αν ημουν ηθοποιος στο hollywood, που και παλι θα το εκανα οπως ο woody harrelson, που φοραει μονο για τις ταινιες και στον εξω κοσμο βγαινει καραφλοπερηφανος και μαγκας.

Serifis

Active Member
Φίλε καλησπέρα, εξαρτάται τι θέλει ο καθένας και πως νιώθει καλά. Εάν σε κάνει να νιώθεις καλά τότε κάνε το. Εγώ είμαι της άποψης πως στο κεφάλι μου θέλω δικές μου τρίχες, οπότε καλύτερα μια μεταμόσχευση και ας μην έχω το ίδιο αποτέλεσμα απ'ότι με ένα hairpiece. Επίσης, ο φίλος σου που έκανε μεταμόσχευση; Γιατί υπάρχουν πολλών ειδών μεταμοσχεύσεις, δεν σου λέω πως εάν τα σκάσεις και πας σε έναν τοπ γιατρό θα γίνεις Brad Pitt στο Fury, όμως το επίπεδο των μεταμοσχεύσεων στο εξωτερικό είναι άλλο απ'ότι πριν 5 χρόνια. Πρωτού όμως πάρεις piece σκέψου λίγο, μήπως από το να σου δώσει αυτοπεποίθηση σου φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα;

bald87

New Member
Γεια freethinker
(ωστοσο γιαυτο απεφευγα να γινω μελος σε φορουμς, ηξερα οτι θα με τρωει να ελεγχω αν απαντησε κανεις και θα ψιλοειχα σχεση εξαρτησης το πρωτο διαστημα χαχα). Φιλε μου το τοπικ οσο εβαζα και regaine ηταν σχετικα αδυνατο καθως τα διατηρουσε σε ενα καπως υγρο στυλ τα μαλλια μου και το τοπικ δεν απλωνε καλα. Οσον αφορα την κοπελα, την ειχα πατησει και με τοπικ, οταν τα χερια της μετα απο χαιδεμα στα μαλλια βγαινανε μπογιαντισμενα και αναρωτιοταν που λερωθηκε (για γελια ξερω). Τωρα αν συνεχιζα τη χρηση φινας και κραταγα οσα μαλλια εχω τωρα, το τοπικ ηταν μια καλη λυση δε λεω. Οσον αφορα την ξουρα, και εγω συμφωνω μαζι σου οτι ειναι η αξιοπρεπεστερη λυση ειδικα αν το κεφαλι σου την υποστηριζει και ουτως η αλλως εχω συμφιλιωθει με την ιδεα. Αποδειξη οτι εκοψα καθε θεραπεια συνειδητα (αυτο βεβαια αν οι φημες περι απωλειας μαλλιων κατοπιν διακοπης θεραπειων ισχυουν θα πονεσει λιγο, αλλα βλεπουμε).

bald87

New Member
Γεια Serifi.
Δεν ξερω αν μπορω να πω που εκανε την μεταμοσχευση, μου εχει πει το που, ειναι αποτι καταλαβα η δημοφιλεστερη κλινικη μεταμοσχευσεων στην ελλαδα αυτη τη στιγμη παντως, κρινοντας απο αλλα threads εδω. Αυτη με τα 3 γραμματα :p (γριφο το εκανα ξερω αλλα νομιζω καταλαβατε). Οσον αφορα την μεταμοσχευση ξαναλεω πως δεν εχω ο ιδιος εμπειρια, ομως δεν με πειθει καθολου ασχετως της εμπειριας εκεινου. Δηλαδη αν ηταν να παρακαμψω το κομματι του hair piece θα πηγαινα κατευτειαν στην ξουρα. Τη μεταμοσχευση δε θα την εψαχνα καν. Μαλλον με βλεπω να δοκιμαζω το hair piece εφοσον μπηκα στην διαδικασια να το αποζητω αλλα πιθανον, δε διαφωνω, να το αποριψω και αυτο.
Υπαρχει αληθεια κανεις με εμειρια σε hair piece μακροχρονη που να μην δηλωνει απογοητευμενος στο φορουμ αυτο?

chris95

New Member
παιδια καλησπερα, ειμαι 21 και θελω να μου πειτε την γνωμη σας. Λοιπον εδω και κανα χρονο παρατηρω κατω απο το φως οτι τα μαλλια μου στις ακρες εχουν αραιωση. Βλεπω πως βγαινουν μαλλια αλλα οχι τοσο δυνατα οσο τα υπολοιπα. Ειχα περασει μια πολυ ασχημη κατασταση τον τελευταιο χρονο. Γενικα δεν χανω πολλες τριχες στο μπανιο λουζομαι βρισκω 4-5 στο χερι μου στο μαξιλαρι δεν βρισκω τιποτα πολυ σπανια. Ολο αυτο το θεμα μου εχει γινει εμμονη το σκεφτομαι καθημερα . Όσους ρωταω μου λενε δεν φενετε απολυτως τιποτα. Γενικα δεν εχω θεμα με το μαλλι εχω αρκετα απλα στις ακρες παρατηρω οτι ειναι αραιο. Εχω κλισει να παω δερματολογο την δευτερα να δω τη θα μου πει ,εχω ανχοθει πολυ με το θεμα.

bald87

New Member
chris95 ισως ειναι αρχη ανδρογενους αλωπεκειας αλλα ισως παλι απτην αλλη απλα υπερβαλλεις εσυ. Οπως και να εχει, ο δερματολογος θα σου πει τη δευτερα και το πιθανοτερο, αν κρινει οτι ειναι αυτο σε ξεκινησει με regaine. Οταν λες ομως ακρες ι εννοεις? Εγω πριν 2μιση χρονια που το πρωτοπαρατηρησα ηταν σχετικα αορατο χωρις την αναγκη φωτος και σε ολο το κεντρο του κεφαλιου διαχυτο, οχι τοπικα σε σημεια. Βεβαια ειναι μορφες και μορφες καραφλας οπως επισης και σταδια. Παντως χαλαρωσε, μου ακουγεται πολυ νεαρη ηλικια για να αρχισει. Θα κρινει ο ειδικος συντομα.
Και για να μην ξεχνιομαστε, το θεμα σε αυτο το thread παραμενει τα hair pieces και οι αποψεις σας για αυτα! καλη τυχη φιλαρακο!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

παιδια καλησπερα, ειμαι 21 και θελω να μου πειτε την γνωμη σας. Λοιπον εδω και κανα χρονο παρατηρω κατω απο το φως οτι τα μαλλια μου στις ακρες εχουν αραιωση. Βλεπω πως βγαινουν μαλλια αλλα οχι τοσο δυνατα οσο τα υπολοιπα. Ειχα περασει μια πολυ ασχημη κατασταση τον τελευταιο χρονο. Γενικα δεν χανω πολλες τριχες στο μπανιο λουζομαι βρισκω 4-5 στο χερι μου στο μαξιλαρι δεν βρισκω τιποτα πολυ σπανια. Ολο αυτο το θεμα μου εχει γινει εμμονη το σκεφτομαι καθημερα . Όσους ρωταω μου λενε δεν φενετε απολυτως τιποτα. Γενικα δεν εχω θεμα με το μαλλι εχω αρκετα απλα στις ακρες παρατηρω οτι ειναι αραιο. Εχω κλισει να παω δερματολογο την δευτερα να δω τη θα μου πει ,εχω ανχοθει πολυ με το θεμα.
Καλως τον chris,
για να αντιμετωπιστεί το θεμα πρέπει να μετρησεις την Ορμόνη Ε1, κ dht.
Mετα εχει ωραίες αποτελεσματικές θεραπείες.

chris95

New Member
φιλε σορρυ που ανεβασα εδω , την δευτερα λογικα θα τις κανω, να ανεβασω μερικες φοτο να δειτε?

chris95 ισως ειναι αρχη ανδρογενους αλωπεκειας αλλα ισως παλι απτην αλλη απλα υπερβαλλεις εσυ. Οπως και να εχει, ο δερματολογος θα σου πει τη δευτερα και το πιθανοτερο, αν κρινει οτι ειναι αυτο σε ξεκινησει με regaine. Οταν λες ομως ακρες ι εννοεις? Εγω πριν 2μιση χρονια που το πρωτοπαρατηρησα ηταν σχετικα αορατο χωρις την αναγκη φωτος και σε ολο το κεντρο του κεφαλιου διαχυτο, οχι τοπικα σε σημεια. Βεβαια ειναι μορφες και μορφες καραφλας οπως επισης και σταδια. Παντως χαλαρωσε, μου ακουγεται πολυ νεαρη ηλικια για να αρχισει. Θα κρινει ο ειδικος συντομα.
Και για να μην ξεχνιομαστε, το θεμα σε αυτο το thread παραμενει τα hair pieces και οι αποψεις σας για αυτα! καλη τυχη φιλαρακο!
Γιασου φιλε bald,
κατα τη γνωμη μου "τσαμπα" στεναχωριέσαι, γιατι υπαρχει πολυ καλη λύση με φυσικό blocker της dht,
ο οποιος εχει το πλεονέκτημα σε σχεση με τη Φινα, οτι φέρνει επανεκφυση.
Φυσικα μιλαω για το fo ti.(τοπικο)
Οπότε μαζι κ με δενδρολίβανο για καταπολέμηση του προβλήματος στο κυκλοφορικό, θα το ξεχάσεις τελειως οτι καποτε ειχες τριχωπτωση.

bald87

New Member
Αυτο bioherbal μπορεις να το πιστοποιησεις με φωτογραφιες του πριν και του μετα? Ειμαι αρκετα δισπιστος στισ φυσικες μεθοδους, εως απολυτα αρνητικα διακειμενος. Οσον αφορα τη φινα ρε παιδια, ως χρηστης 2 ετων, καταληγω οτι οντως καθυστερει την εξελιξη της αλωπεκειας, δεν πιστευω ομως οτι επανεκφυει νεα μαλλια. Μπορω ομως ευκολα να πω οτι οπως ημουν 2 χρονια πριν που την ξεκινησα ειμαι και τωρα με ισως ελαχιστη διαφορα προς το χειροτερο ομως, και ειδικα αν αφησω τα μαλλια μου λιγο μακρυτερα απτο κανονικο νομιζω τα κανει και λιγο πιο πηχτα. Αυτο που θεωρω κοροιδια ειναι το regaine. ΚΑΜΙΑ διαφορα το χρονο που το χρησιμοποιουσα. Αλλα παλι, ετσι λειτουργησαν σε εμενα. Σε αλλους ισως ειναι καλυτερα. Παρεπιπτοντως θα φροντισω να ανεβασω και εγω φωτος εν καιρω να μου πειτε αν χρηζω hair piece, επειδη οτι αλλη ''λυση'' την εχω πλεον αποκυρηξει!

chris95

New Member
γιωργο για δες ειναι σχεδον ολες με φλας και καλο φωτισμο

Συνημμένα

• 20150928_155011.jpg
    20150928_155011.jpg
    308 KB · Προβολές: 324
  • 20150929_012939.jpg
    20150929_012939.jpg
    389.6 KB · Προβολές: 318
  • 20150929_025922.jpg
    20150929_025922.jpg
    193.5 KB · Προβολές: 318
  • 20150930_182223.jpg
    20150930_182223.jpg
    856.7 KB · Προβολές: 286
  • 20151001_145412.jpg
    20151001_145412.jpg
    374.2 KB · Προβολές: 289
  • 20151003_162029.jpg
    20151003_162029.jpg
    1.1 MB · Προβολές: 304
  • 20151005_133415.jpg
    20151005_133415.jpg
    861.8 KB · Προβολές: 299
  • 20151005_134151.jpg
    20151005_134151.jpg
    392.7 KB · Προβολές: 294
  • 20151007_220525.jpg
    20151007_220525.jpg
    324.3 KB · Προβολές: 311
  • 20151012_211333.jpg
    20151012_211333.jpg
    395.2 KB · Προβολές: 297
Αυτο bioherbal μπορεις να το πιστοποιησεις με φωτογραφιες του πριν και του μετα? Ειμαι αρκετα δισπιστος στισ φυσικες μεθοδους, εως απολυτα αρνητικα διακειμενος. Οσον αφορα τη φινα ρε παιδια, ως χρηστης 2 ετων, καταληγω οτι οντως καθυστερει την εξελιξη της αλωπεκειας, δεν πιστευω ομως οτι επανεκφυει νεα μαλλια. Μπορω ομως ευκολα να πω οτι οπως ημουν 2 χρονια πριν που την ξεκινησα ειμαι και τωρα με ισως ελαχιστη διαφορα προς το χειροτερο ομως, και ειδικα αν αφησω τα μαλλια μου λιγο μακρυτερα απτο κανονικο νομιζω τα κανει και λιγο πιο πηχτα. Αυτο που θεωρω κοροιδια ειναι το regaine. ΚΑΜΙΑ διαφορα το χρονο που το χρησιμοποιουσα. Αλλα παλι, ετσι λειτουργησαν σε εμενα. Σε αλλους ισως ειναι καλυτερα. Παρεπιπτοντως θα φροντισω να ανεβασω και εγω φωτος εν καιρω να μου πειτε αν χρηζω hair piece, επειδη οτι αλλη ''λυση'' την εχω πλεον αποκυρηξει!

Φυσικα η Μινοξ στο δικο σου ισοενζυμο, δεν κανει τιποτα.
Κοιτα να δεις ενα φυσικο blocker για την αντιμετωπιση της dht ειναι απαραίτητος για την υγεια σου(εκτως δηλ του μαλιου).
Γιατι θα πατήσεις καποτε τα 55 ή τα 60 κ θα σου "χτυπησει" την πορτα ο Προστάτης.
Οπότε πρεπει την dht σου να την κρατας σε κανονικα επιπεδα.
Εδω εχουμε δυο μελη που αρχισαν το fo ti περιπου δυο βδομαδες κ ήδη ειδαν αποτελέσματα.
Κι αυτη η εταιρεία εχει οντως εξαιρετική ποιότητα, μονο που θα το χρησιμοποιείς μονο τοπικα.
images-93.jpeg

Τελευταία επεξεργασία:
Μπλουζα