Προσωπικές Συναντήσεις από H*C σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη από 10 έως και 12 Μαρτίου 2014

Flosk

Well-Known Member
Καλησπερα σε ολους. Σκεφτηκα να ανοιξω αυτό το νημα προκειμενου να διευρυνθει η δυνατοτητα των μελων να κανουν συναντησεις και να ενημερωθουν και απο την εν λογω κλινικη ,αφου αντιστοιχο νημα για consultations μεταμοσχευσης υφισταται ηδη απο την αλλη εταιρεια της Κυπρου.
Θεωρω πως οι υποψηφιοι πρεπει να γνωριζουν ολες τις δυνατες επιλογες προτου καταληξουν στο που και αν τελικα θα προβουν σε μεταμοσχευση μαλλιων.
Η προσεγγιση αλλα και το κοστος που αξιολογουν οι κλινικες την αντιμετωπιση του προβληματος μας ενδεχομενως ειναι διαφορετικες αλλα οι συναντησεις με ολους ενδεχομενως επιφερει συμπιεση των τιμων προς οφελος μας..
Εχοντας επισκεφθει την ιστοσελιδα της HDC λοιπον σημερα, ενημερωνω το Φορουμ οτι η HDC οργανωνει συναντησεις που θα αφορουν μεταμοσχευσεις μαλλιων οι οποιες θα ειναι δωρεαν και προσωπικες και θα πραγματοποιηθούν στις 10 & 11 Μαρτιου 2014 στην Αθηνα και στις 12 Μαρτιου 2014 στη Θεσσαλονικη.
Εγω προσωπικα εχω σκοπο να ενημερωθω και απο τις 2 κλινικες οσον αφορα την περιοχη του crown μου ωστε να προβω στο μελλον σε μια ακομη μμ!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

geroksouras

Active Member
και εγω εχω σκοπο να ενημερωθω και απο τις 2 κλινικες
αλλα το ατιμο το χρήμα που θα το βρουμε δεν ξερω
 

Flosk

Well-Known Member
Πιεσε και οτι γινει Geroksoura.. Προτεινω να ενημερωσεις και τις 2 κλινικες πως εισαι ενεργο μελος πρωτα ομως!
 
Ευχαριστουμε για την ενημερωση φιλε flosk , γνωριζα για τον Γεωρ**ου, εχω στειλει και μηνυμα στην σελιδα του στο face το οποιο διαβαστηκε αλλα απαντηση δεν εχω παρει ακομη.
 

dionysis84

Member
εγω γνωριζα για Γεω***υ.εστειλα μηνυμα(email που ειχαν κοινοποιησει εδω) και μου απαντησε.8α ειναι εδω αυτο το ΣΚ οποτε κανονισαμε συναντηση για ενημερωση.
 

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλά έκανες και το έβαλες flosk, κρίμα βέβαια να μην έρχονται και τα μεγάλα ονόματα του διεθνή χώρου στην Ελλάδα. Όποιος το ψάχνει το θέμα πρέπει να πάρει πολλές γνώμες και προσφορές πριν πάρει την τελική απόφαση. Οπότε 10-12/03 έρχονται απο h*c και 22-23/02 ο Γεωργ*ου, βολικό και άμεσο για όσους θέλουν να κλείσουν προσεχώς και βαριούνται να τραβιούνται Κύπρο αν την καλοβλέπουν.
 
Μπλουζα