Προσφορα Vichy, Inneov και Dercos

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

bigN

New Member
Γεια στη παρέα
Εδω και μερες διαβαζω το φορουμ και επιμορφώνομαι για το πρόβλημα που έχω ..... Ευχαριστώ!!!
Είμαι στα 34 και είμαι στη φάση ΑΑ, δεν γνωρίζω αν είναι λόγω κληρονομικότητας (οι παπουδες μου και ο μπαμπας μου έχουν/ειχαν τα μαλια τους) αλλά πιστέυω σίγουρα ότι είναι λόγω του άγχους.
Ηθελα να ξεκινήσω από κάπου να αντιμετωπίζω το πρόβλημα και είδα στο goldendeals προσφορά πακέτου περιποίησης κατά της τριχόπτωσης των εταιρειών Vichy, Inneov και Dercos , και συγκεκριμένα:
για τους άνδρες:

Aminexil SP94 anti-chute men18x6ml
Homme Anti-hairloss 60disks
2 Shampooing Energisant Aminexil 100ml
(αρχικής 86€, τελικής 43€)

Αξίζει να το πάρω ?

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

icesensei

New Member
Απ: Προσφορα Vichy, Inneov και Dercos

αγαπητέ φίλε καλώς ήρθες στη παρέα μας.Το προϊον που λές το έχω δοκιμάσει (aminexil) της dercos, είναι στην δεύτερη γραμμή προϊόντων κατά της τριχόπτωσης και τσιμπημένο σε τιμή και ναι δική μου γνώμη βοηθάει να σταθεροποιηθεί η εποχιακή τριχόπτωση. Μπορεί να σε βοηθήσει ωστόσο θα έλεγα να το σκεφτείς μετά από όλα τα βασικά μας "όπλα" κατα της τριχόπτωσης εφοσον έχεις τα χρήματα για το κατι παραπάνω
regaine , rogaine, kirkland = minoxidi (συγγενικο με το aminexil αλλά καλύτερο για επανέκφυση και πάχος τρίχας)
proscar χάπι 5mg 1/4 ή 1/5 εγκεκριμένο κατά της ανδρικης τριχόπτωσης αφου μειώνει την DHT που ευθύνεται για μας τους άντρες ...στην προοδευτική αραίωση των μαλλιών
fungoral σαμπουαν....
ψάξε το φορουμ και ειδικά για super zix, δες τα αποτελέσματα με φωτογραφίες των παιδιών και τι χρησιμοποιούν, διάβασμα ;D ;D

bigN

New Member

Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση,
Η αλήθεια είνια ότι δεν εχω εξοικοιωθεί με την ονοματολογία των "οπλων" και με αποθαρρύνει ακόμα η εσωτερική χρήση τους. Γενικώς δεν παίρνω φάρμακα ουτε καν panadol για πονοκεφάλους (όταν έχω :)). Ετσι λοιπον σκεφτόμουν κυρίως εξωτερική χρήση (λοσιον, σαμπουαν κλπ). Τα ανωτέρω προτινόμενα είναι καλή αρχή για τη θεραπεία ή θα πρέπει να κοιτάξω κάτι άλλο?
Ευχαριστώ

icesensei

New Member

απο φαρμακείο,εκτός προσκαρ τα αλλά δυο δεν έχουν παρενέργεις το minoxidil προκαλει κατακράτηση υγρών αλλά αν το παρακάνεις και πιεις καφε έφτιαξε. Αποδεδειγμενα σκευάσματα με πολλές μελέτες όλα τα παραπάνω όχι φύκια ;D αν δεν θες να πάρεις προσκάρ τότε δες για revivogen, super zix , s5 cream ή άλλη κρέμα με σπιρονολακτόνη.

icesensei

New Member

cool_alex
minoxidil δεν το συζητάμε, εξ αλλου είναι καλά ανεκτό, αν δεν εχεις προβλημα μεγάλο πάρε aminexil για εποχιακή τριχόπτωση αλλά μην περιμένεις τη δραστικότητα που έχει το minoxidil...
ομως να ξέρεις ότι ο χρόνος είναι πολυ σημαντικός αν αργήσεις πολύ και χάσεις πολλά μαλλιά υπάρχουν όρια πόσα θα κερδίσεις πίσω επίσης γενικά όλα τα προϊόντα είναι καλυτερα στη συντήρηση παρα στην επανέκφυση, πρόληψη λοιπον.

bigN

New Member

Χαίρομαι που έχω ομοιδεάτες
cool_alex είπε:
Αν τα βάλω σε μια ζυγαριά προτιμώ να χάσω τα μαλλιά μου, παρά να παίρνω χάπια για μια ζωή.
Από οτι κατάλαβα, η συγκεκριμένη προσφορά δεν είναι ότι καλύτερο για τον αρχάριο. Ή να το πώ διαφορετικά δεν έχω λεφτά για πειράματα, θα χρειαστώ μάλλον μια θεραπεία η οποία θα ενταχθεί στον τρόπο ζωής μου --- ξύπνημα, πλύσιμο τα δόντια, επάληψη του σκαλπ, βουρ στη δουλεία :)

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

@bigN δεν αξίζει η αγορά αυτών των προιόντων. Επέλεξε κάποια από αυτά που προτείνονται στο φόρουμ.

bigN

New Member

Ευχαρισώ για την επιβεβαίωση :)
Παρόλο που αποφάσισα αλλά στη συνέχεια βρήκα το παρακάτω θέμα....
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,472.30.html

και προβληματίστικα πάλι

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

bigN είπε:
Ευχαρισώ για την επιβεβαίωση :)
Παρόλο που αποφάσισα αλλά στη συνέχεια βρήκα το παρακάτω θέμα....
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,472.30.html

και προβληματίστικα πάλι

Οι θεραπείες δεν δίνουν μόνιμα αποτελέσματα. Απλά επιβραδύνουν την αραίωση.

bigN

New Member

Μετά από αρχικό ενθουσιασμό που βρήκα αυτό το φορουμ,,,, αρχίζω να καταλήγω και εγω στο ίδιο συμπέρασμα...εκτός εαν κάνεις εμφύτευση

MANKAR

Active Member

bigN είπε:
Μετά από αρχικό ενθουσιασμό που βρήκα αυτό το φορουμ,,,, αρχίζω να καταλήγω και εγω στο ίδιο συμπέρασμα...εκτός εαν κάνεις εμφύτευση

η' αν βγει κατι μονιμο που το περιμενουμαι ολοι το 2012!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα