Προσφορά για θεραπεία με laser + αποτρίχωση πλάτης

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Καλησπέρα,

Μου κάνανε προσφορά από μια εταιρία κοσμητικής (δεν ξέρω αν πρέπει να αναφέρω όνομα) 8 συνεδρίες αποτρίχωσης στην πλάτη (λόγω regaine, πλάτη και στήθος έχουν γεμίσει και αναγκάζομαι κάθε τόσο και λιγάκι και βγάζω τις τρίχες από μόνος μου, με αποτέλεσμα να βγαίνουν μετά πιο δυνατές...) + 6 συνεδρίες laser για τα μαλλιά (ενεργοτριχογένεση) δώρο. Συνολικό κόστος 760 ευρώ. Επίσης, μου είπαν ότι όσο θα διαρκεί η θεραπεία με laser θα πρέπει να διακόψω το regaine (όχι όμως και το δαφνέλαιο ή το roller).

Θα ήθελα να ρωτήσω λοιπόν όποιον ξέρει τα εξής:
α) Η θεραπεία με laser για τα μαλλιά έχει νόημα; Δίνει αποτέλεσμα ή υπάρχει πιθανότητα να "μπερδευτεί" με τις άλλες θεραπείες που ακολουθώ (δαφνέλαιο και roller) και να γίνουν χειρότερα τα πράγματα;
β) Η αποτρίχωση με laser άπαξ και γίνει, μετά δεν χρειάζεται πάλι να ασχοληθώ; (ρωτάω γιατί αν είναι να μην αποδώσει, να μην πάω και τα σκάσω τζάμπα...)
γ) Το συνολικό κόστος της προσφοράς θεωρείτε πως είναι λογικό;

Ευχαριστώ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
φιλε για τα λέιζερ για τα μαλλιά δεν ξέρω τι κάνουν,ασε που πιστεύω ότι δεν κάνουν τίποτα αλλά για αποτριχωσεις επειδή έχω κάνει πολλά λέιζερ,και με το και καλά καλύτερο μηχάνημα το αλεξανδριτη, έχω να σου πω πως για να δεις αποτέλεσμα πρέπει να κανείς παρα παρα παρα παρα πολλές συνεδρίες..εγω μετά την 12 συνέδρια να αραιωνω..

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
Μονο Laser σε ειπαν για το μαλλι?
Το μονο laser δεν θα σε κανει τιποτα.Εχω κανει πολυ παλιοτερα στα laserline τζαμπα λεφτα ειναι.
Για την αποτριχωση ετσι πως τα λεει ο αερατος.

aeratos28

Just aeratos
και όλα αυτά ρε συ brynner 760 ευρώ μόνο??? μην ασχολείται καν..εγώ τις πρώτες 8 συνεδρίες τις είχα πληρώσει πριν 2 χρόνια 1650 ευρώ..και στην ουσία δεν είδα καμία διάφορα και γινόταν με τον γιατρό το έλα να δεις..δεν έχεις ιδέα!απλά μια αραίωση σου προσφερει τίποτα άλλο..εκτός αν είσαι διατεθημένος να το κανεις ((εφόρου ζωής))...καταλαβαίνεις τι εννοώ..ότι ίσως χρειαστούν πάνω 40-50 συνεδρίες...που αυτό σημαίνει ότι για να γίνεται δουλειά πρέπει να κανείς αποτρίχωση κάθε 40 μερες, που ή τρίχα βρίσκεται στη φάση αναγέννησης και να την τραυματισεις.. Σκέψου τώρα ποσό καιρό και ποσό μπικικινι θες!!!άστα να πάνε! καλύτερα βγαλτες και καντες εμφύτευση!!!χαχα χιούμορ κανω.. μόνο έτσι θα καθαρίσεις από σώμα και θα τιγκαρεις το κεφάλι!:p;)

Yul Brynner

μαχητής κατά της φαλάκρας
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Με σώσατε από το να πετάξω 760 ευρώ (όχι πως τα είχα αλλά λέμε...:))

Μπλουζα