Προσφορά Μεταμόσχευσης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Geros86

New Member
Ειδα μια προσφορά που ειχε μια εταιρεία στο golden deals και μου μπήκαν στο μυαλο ιδέες. Η εταιρεία λεγεται H**r Cl**ic. Δεν ξέρω τι λέτε? Σκεφτόμουνα να έκανα πύκνωση στους κροταφους που εχω αραίωση! Ακούω τις απόψεις σας?

* http://www.goldendeals.gr/deals/55euros-hair-clinic

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Προσφορά Μεταμόσχευσης

"κουπόνι 100 τριχών" :D , να δω τι άλλο θα σκεφτούν :21m:

Geros86

New Member

Δεν μου λετε. Σκεφτομουνα να δοκίμαζα να εκανα μεταμόσχευση δίνοντας λιγα λεφτα αρχικα πυκνώνοντας κάποια σημεία και στην πορεία να ξαναέκανα. Δηλάδη αν έδινα 300Ευρώ για παράδειγμα θα έβλεπα έστω μια μικρή διαφορά στα σημεία αυτά?

Joda

Member

με 300 ευρω ουτε το μουστακι δεν φτιαχνεις...ψαξε καλα το θεμα με τις μεταμοσχευσεις διαβασε οτι υπαρχει στο φορουμ γιατι φαινεται οτι δεν το εχεις ψαξει το θεμα κ μετα αποφασισε για το τι θα κανεις..

pavlos

Member

Θα σου βαλουν 3 τριχες στον εναν κροταφο και 1 στον αλλο τρελη διαφορα και απο αυτες θα μεινει η μια και θα σε βαλουν μετα στα φωτολουτρα γιατι ετσι εχουν αποτελεσμα αφου πληρωσεις χ 3 και στο τελος θα σου πουν φορα περουκα καλυτερα γιατι εμεις ειμαστε αχρηστοι.
Τελος μετα απο 5 - 6 χρονια θα σε παρουν να σου πουν για μια προσφορα εαν δεν εχεις παει με καραμπινα πιο πριν και τους ξεκλιρησεις .
Ειναι "πολυ καλη εταιρεια" ειδικα η συγκεκριμενοι!!!!!!! :D

kapa

Μέλος του προσωπικού

αν ηταν προσφορα για κανενα αμαξι θα ελεγα ναι.
για μεταμοσχευση λεω προσοχη

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα