Προοριζομαι για μμ...

Lemesianos

New Member
Καλησπερα παιδια.
Ειμαι απο τη Λεμεσο. Ειμαι 27 χρονων και απο τα 22 μου παλευω με την τριχοπτωση. Και πρπ και μινοξιδιλη και θεραπειες λεηζερ... ολα. Ξυπνησα ενα πρωι, κοιταχτηκα στον καθρεφτη και ειπα δεν παει αλλο. Το εψαξα αρκετα και μετα κυριως απο το ωραιο αποτελεσμα ενος φιλου κατεληξα στην ahc στη Λεμεσο και την κυρια Λινα. Προοριζομαι για μμ στις 20/02. Θα ηθελα να ακουσω μερικες αποψεις συμβουλες. Περιμενω να με ανεβασει λιγο ψυχολογικα διοτι εχω γ..θει και βαρεθηκα και αυτες τις κωλοσκονες που ειναι σαν τριμμενο πιπερι.

Σας ευχαριστω εκ των προτερων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

minoxidilis

Active Member
Ριξε φωτο πως ειναι το κεφαλι σου,τα παιδια εδω εχουν λιωσει στο θεμα μμ,θα ακουσεις σωστα πραγματα.

minoxidilis

Active Member
Κανε κουραγιο και υπομονη,το θεμα ειναι πως εχεις μελλον ακομα στην αγα αν εισαι 27.που σου ευχομαι απο καρδιας να σταματησει εκει.Τα παιδια θα σου πουνε λεπτομερειες,απο μενα καλη τυχη φιλαρακι

Lemesianos

New Member
Εχω σκεφτει την μεταμοσχευση κσι μετα θεραπειες για νσ κρατησω αυτα που εχω. Τωρα δεν ξερω θελω να ακουσω και καποιον απο εδω πιο εμπειρο.

aeratos28

Just aeratos
Αδερφέ,μην βιάζεσαι για επεμβάσεις..θα μπλέξεις..έχεις πολύ καλό μαλλι ακόμα..μην πας για μαλλί και βγεις κουρεμένος..

Τελευταία επεξεργασία:

Lemesianos

New Member
Φιλε η κυρια Λινα μου ειπε θα κανει πισω πυκνωση και μπροστα θσ μου φτιαξει το χεαρλαιν. Της ειπα για σοκ λοσσ και μου ειπε μετα θα εχω θεραπειες με μινοξιδιλη και πρπ

minoxidilis

Active Member
Φιλε η κυρια Λινα μου ειπε θα κανει πισω πυκνωση και μπροστα θσ μου φτιαξει το χεαρλαιν. Της ειπα για σοκ λοσσ και μου ειπε μετα θα εχω θεραπειες με μινοξιδιλη και πρπ
Εγω οταν εκανα την πρωτη μμ εφαγα σοκ λος φιλε,ακομα και πισω που τοτε δεν ειχα προβλημα να φανταστεις,μην βιαστεις ακου τον αερατο,σε νιωθω γιατι ειχα φρικαρει και εγω ετσι,υπομονη ειναι ο φιλος σου

aeratos28

Just aeratos
Αν τραυματίσει τα υπάρχοντα μαλλιά στην προσπάθεια πύκνωσης αυτών των μαλλιών που έχεις,δε σε προφυλάσσει και πολύ το prp και η μινοξιδιλη..αν κάνεις θεραπεία σωστή και όχι με prp και βλακείες,το πιο πιθανό είναι να μην χρειαστείς μεταμόσχευση για κάποια χρόνια.

Lemesianos

New Member
Σεβομαι απολυτα τι μου λετε και σας ευχαριστω. Αλλα πισω υπαρχει τοσο κενο πως να μην καταφερει να πυκνωσει ???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Lemesianos

New Member
Αν τραυματίσει τα υπάρχοντα μαλλιά στην προσπάθεια πύκνωσης αυτών των μαλλιών που έχεις,δε σε προφυλάσσει και πολύ το prp και η μινοξιδιλη..αν κάνεις θεραπεία σωστή και όχι με prp και βλακείες,το πιο πιθανό είναι να μην χρειαστείς μεταμόσχευση για κάποια χρόνια.

Σαν ποια θεραπεια λες ?

aeratos28

Just aeratos
Κενό δεν είναι πουθενά..αραιό είναι λίγο,τπτ άλλο.κατσε διάβασε λίγο το φόρουμ και άσε τις επεμβάσεις..σύντομα θα αλλάξεις γνώμη..θεραπεία σωστή είναι φιναστεριδη με μινοξιδιλη.ολα τα άλλα είναι παρηγοριά στον άρρωστο..κάτσε διάβασε τα υπέρ και τα κατά της θεραπείας και βγάλε συμπέρασμα αν θα την κάνεις η όχι..και μην κλείσεις για επέμβαση έτσι εύκολα..θα το μετανιώσεις πιθανότατα..μην βιάζεσαι.

Lemesianos

New Member
Φιλε για το crown θα το σκεφτω και θα το μελετησω. Αλλα διαβαζοντας μπροστα στο hairline δεν κανει δουλεια αυτη η θεραπεια.

aeratos28

Just aeratos
Βάλε και καμία φωτό μπροστά ρε φίλε τότε να δούμε τι παίζει και εκεί..νόμιζα μόνο το πίσω θες να φτιαξεις

Tsek

Well-Known Member
Αν σε ενοχλεί το Crown, ξεκίνα τοπικ να περάσουν κάποια χρόνια προτού κάνεις οτιδήποτε

minoxidilis

Active Member
Ο τσεκ σου εδωσε καλη απαντηση,εχεις ηδη μαλλια αμα θες να παρεις το ρισκο να τα δεις να κανουν παρεα με την βαρυτητα κανε μμ.

Lemesianos

New Member
Γεια σας παιδια ευχαριστω για τις συμβουλες. Ειχα συναντηση σημερα με τον κυριο Βεκρη. Ο οποιος μου εγγυηθηκε οτι δεν θα υπαρχει τραυματισμος στο crown λογω των πολυ μικρης διαμετρου εργαλεια κσι στο οτι θα ειναι παρα πολυ λιγα τα τριχοθυλακια που θα τοποθετηθουν λογω του οτι δεν υπαρχει αρκετος χωρος κενος. Με εξετασε και με την καμερα στο κρανιο και μετα μου τα ειπε. Επισης μου εγγυηθηκε οτι δεν υπαρχει πιθανοτητα σοκ λοσσ αν ακολουθησω πιστα τις οδηγιες μετεπεμβατικα. Α ρε πατερα τα γονιδια μου μεσα :)

nikosssss

Active Member
Παιδιά ο λόγος αποτροπής για τη συγκεκριμένη περίπτωση απο που πηγάζει?? Λόγω Ελληνικών κλινικών?
Γιατί νομίζω οτι μια τέτοια περίπτωση για Erdogan π.χ. δεν θα ήταν κάτι ιδιαίτερο. Γιατί πρέπει κάποιος να είναι καραφλοκόρακας για να μπει για πύκνωση? Νομίζω το παρακάτω περιστατικό, μιλάω για την περιοχή του crown και μόνο, δεν διαφέρει και πολύ απο την εν λόγω, και παρόλα αυτά με λίγα grafts το πεδίο γέμισε ικανοποιητικά. Δε θα μπορούσε να γίνει κάτι αντίστοιχο και εδω?? Εκτός αν βασιζόμαστε στο γεγονός οτι επειδή ο φίλος δεν χρειάζεται πύκνωση σε άλλη περιοχή, και πιθανώς να χρειαστεί λίγα grafts για εκεί πίσω μόνο, δεν θα τον αναλάμβανε η Τούρκικη....Αυτό είναι άλλο θέμα, αλλά νομίζω τον προβληματισμό shockloss, κλινικές όπως η Asmed το έχουν ξεπεράσει κατα πολύ....

Crown3.png Crown1.png Crown2.png

Μπλουζα