Προβλημα τριχόπτωση

stella st

New Member
Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Θέλω την βοηθεια σας σχετικά με ένα πρόβλημα που έχω με τα μαλλιά μου.άρχισαν να λεπτενουν τα μαλλιά μου απο όταν ήμουν στο λύκειο ενώ παλαιότερα δεν είχα πρόβλημα τριχόπτωσης μόνο υπερβολικά λιπαρά μαλλιά.είχα πάει τότε σε δερματολογο είχα και εξετάσεις και είχαν βγει μια χαρά απλά μου είχε πει ότι ήταν λόγω άγχους. Πλέον έχουν περάσει 10 χρονια και... Από τότε αλλά ακόμα χάνω πολλές τρίχες έχουν λεπτινει τα μαλλιά μου υπερβολικά πολύ.. Είναι και λιπαρά πολύ και έχω απελπιστει... Χτενιζομαι και όπως τα χτενιζω νομίζω ότι θα τα πάρω στο χέρι.... Πριν 6 μήνες έκανα και εξετάσεις αίματος να δω μήπως μου λείπει σίδηρο αλλά ήταν μια χαρά... Έχω πάρει κατα καιρούς βιταμίνες σαμπουάν αμπουλες λοσιόν αλλα κανένα αποτέλεσμα... Τον τελευταίο καιρό με πωνανε ιδικά στην κορυφή της ρίζας... Σκέφτομαι να πάω σε δερματολογο αλλά δεν ξέρω εάν θα έχει αποτέλεσμα....
Θέλω την βοηθεια σας!!! Ευχαριστώ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member
Χρόνια Πολλά Στέλλα.

Αυτο που βοηθάει στο λεπτό μαλλί είναι ο αιμικος σίδηρος που βρίσκεται στη Σπυρουλινα.

http://www.pharmacy4u.gr/farmellas-...irulinachlorellavitaminc-30disks-p-18965.html

Εσύ το έχεις δοκιμάσει; δούλεψε σε σένα; πως προτείνεις πράγματα τα οποία δεν έχεις δοκιμάσει; Αλήθεια εσύ τι χρησιμοποιείς;
 

stella st

New Member
Βασικά δεν έχω πρόβλημα με το σίδηρο, οπότε γιατί να πάρω?? Κάτι πιο αποτελεσματικό?ευχαριστω για την απάντηση σας
 

dimitris50423

Well-Known Member
Να σε ρωτησω καποια βασικα πραγματα. Βαφεις τα μαλλια σου? Τα ταλαιπωρεις με ισιωματα με πιστολακι μασια κτλ? Αυτα αποδυναμωνουν και λεπτενουν την τριχα. Απο σαμπουαν τι χρησιμοποιεις και καθε ποτε λουζεσαι?
 

Sandy

Active Member
Stella θα σε βοηθήσω όσο μπορω !
Απο την δικιά μ πλευρά πρέπει οπωσδήποτε να πας σ ένα δερματολόγο να σου κανει μια διάγνωση και μια τριχοσκοπηση η τριχοριζογραμμα !
Πήγαινε σ έναν καλο δερματολόγο άμα θες μπορω με επιφύλαξη να σου δώσω το τηλ του δικού μ ο οποίος κανει τριχοσκοπηση!
Δεύτερον κανεις όλες τις ορμονικές εξετάσεις που πρέπει κ Ενδοκρινολογικού τύπου εξετασεις(θυροειδη,για πολυκυστικες,προγιστερονη,ανδρογόνα κτλ)ειναι κάμποσα πήγαινε να στις γράψει γιατρός!
Επίσης θα κανεις εξετασεις αίματος για μέταλλα ιχνοστοιχεία (ψευδάργυρο βιταμινη D,κτλ)στην δικιά μ περίπτωση πχ εχω έλλειψη ψευδαργύρου η οποια μπορει κ να επηρεάζει την τριχοπτωση μ ακόμα το ψάχνω!
Εχεις άγχος ,κατάθλιψη ,πέρασες κάποιο ορμονικό πρόβλημα,θυροειδη εχεις;αντισυλληπτικά παίρνεις;
Ακομα θα σ έλεγα να μην πας σ ένα δερματολόγο αλλά να πάρεις κ δεύτερη γνώμη κακό δεν κανει εγω πήγα σε 4!
Το λοιπόν απο σαμπουάν μην περιμένεις τιποτα για την τριχοπτωση δυστυχώς!
φιλια κ χρόνια πολλά
 

stella st

New Member
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για την απάντηση σας, ναι βαφω τα μαλλιά μου , ισιωματα τα έχω κόψει γιατί είναι ήδη πολύ ταλαιπωρειμενα για να αντέξουν και ισιωμα...
ναι αν μπορείς sandy στείλε μου το τηλέφωνο του δερματολόγου..thanx έχω πολύ άγχος γενικά είμαι αγχωδης άνθρωπος και αυτό το ξέρω επηρεάζει πολύ...τώρα ορμονικό δεν έχω , θυροειδή δεν έχω αντισυλληπτικα δεν παίρνω.
 
Μπλουζα