Προβλημα με regain!!!

steflef66

New Member
Καλησπέρα!Χρησιμοποιώ εδώ και κάμποσο καιρό το regain foam και από την τριτη φορα χρίσης με φαγουριζει το κεφάλι και βγάζει κάτι σαν μικρά σπυράκια, ξέρω ότι είναι παρενέργεια του . Χρησιμοποιησα παλιότερα το regain σε μορφή υγρού και το είχα σε μεγαλύτερο βαθμό παλιότερα με αποτέλεσμα να μην το συνεχίσω. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω άμα συνεχίσω να χρησιμοποιώ to regain foam θα κάνω μεγαλύτερο κακό λόγω της φαγούρας ( μερικές φορές τυχαίνει και να ματώνω ελάχιστα την περιοχή λόγο του ότι το ξυνω ) ή δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα. !Ευχαριστώ!
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

FreeThinker

Well-Known Member
Τα σπυρακια δεν ειναι συνηθισμενη παρενεργεια και να τα ματωνεις σιγουρα δεν ειναι καλο. Η φαγουρα ειναι πιο συνηθισμενη. Ισως θα πρεπει να δει το κεφαλι σου καποιος δερματολογος καθως μπορει να παθεις καμια μολυνση αμα εχεις ανοιχτες πληγες στο δερμα εκει πανω. Μπορει να επιδεινωσει την τριχοπτωση εμμεσα, οχι αμεσα αλλα δεν μπορω να ειμαι σιγουρος.
 

zaxosdogkanos

Active Member
προσπαθησε να παρεις ενα σαμπουαν που να κραταει σε καλη κατασταση το κεφαλι σου και δωστου λιγο χρονο.την πρωτη φορα που ειχα ξεκινησει μινοξ σταματησα λογω φαγουρας.την δευτερη που πηρα σοβαρα το θεμα τριχοπτωση εκανα υπομονη αν και η φαγουρα τον πρωτο μηνα ηταν απιστευτη.αν συνεχισει πηγαινε σε δερματολογο και προσπαθησε να μην το ξυνεις αν και τη νυχτα στον υπνο ειναι λιγο δυσκολο
 
Μπλουζα