Πορεία τριχόπτωσης στον χρόνο;

vag25

Well-Known Member
Απ: Πορεία τριχόπτωσης στον χρόνο;

somari είπε:
Γιατί όμως norwood 5 και όχι norwood κερω γω 3V ή 2V? Δηλαδή για ποιο λόγο το γεγονός ότι θα ανοίξει το μπιφτέκι να πρέπει να ακολουθηθεί από περαιτέρω υποχώρηση hairline?

Γιατι για μενα οταν αρχιζει η τριχοπτωση αρχιζει σε N5 τουλαχιστον.Aλλα μπορει μπροστα να πεθαινει μια τριχα το μηνα(λεμε τωρα) ενω πισω 10.(Τυχαια νουμερα)

Mα θα κάνω,αυτό το ξέρω! Το θέμα μου είναι ΠΟΣΗ καράφλα θα κάνω... Δηλαδή, πάμε όπως ο τύπος στο βίντεο που έμεινε μόνο στο μπιφτέκι, ή θα προχωρήσει και μπροστά στο ΤΩΡΑ υγιέστατο και πυκνό μαλλί, αυτό θέλω να πω, υπάρχει κάποιος τρόπος να μαντέψουμε πως μπορεί να προχωρήσει;

Μπορει να φαινεται πυκνο αλλα για μενα δεν ειναι υγιεστατο:p
Μπορεις να καταφερεις να δειχνει πολλααα χρονια γεματο,ναι συμφωνω σε αυτο,αλλα δεν θα ειναι οσο πυκνο θα επρεπε.

Στο thread σου διαβασα την αποψη του σκεπτικιστη που μιλαγε για norwood 5-6 αν θυμαμαι καλα.
Φυσικα και ειναι υπερβολικος(αλλα ρεαλιστης),γιατι τωρα ουτε καν δεν υπαρχει τετοιο θεμα,αλλα εχει δικιο.Θελει να πει οτι εκει θα εχεις προβλημα.Σε ολο το πανω μερος.
Αυτη ειναι και η αποψη η δικη μου.

Βεβαια οπως εγραψα και πιο πανω,θα ειναι επιτυχια να μην φαινονται τα πιο λιγα μαλλια(και μπορεις για χρονια να το πετυχεις αυτο ή να ειναι ετσι και αλλιως αυτη η εξελιξη),αλλα θεωρω δεδομενο οτι θα ειναι πιο λιγα.

Παντως οσο πιο μικρος τα χανεις ,τοσο μεγαλυτερη πιθανοτητα για μενα να μην συμβει αυτο που λες(να κρατησεις τα υπολοιπα).
Ο τυπος στο βιντεο αρχισε πολυ αργα να εχει εμφανες προβλημα.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member

kapamarou είπε:
δεν εχω δει ουτε ενα ατομο απο τα χιλιαδες που εχω γνωρισει στην ζωη μου να εχει τριχοπτωση και να μην χανει εδαφος
αν ημουν εγω ο γιατρος θα του ελεγα θα καραφλιασεις σε χρονο dt
ειναι πολυ ευκολο αλλα δεν μπορω ακομα να το εξηγησω με λογια,οταν βρω τον τροπο να το περασω σε γραπτο κειμενο θα το κανω για να ξερει και ο καθενας σε τι δρομο βαδιζει

Καπα δεν διαφωνω σε κατι.Και εγω το ιδιο ειπα.

Εννοειται οτι παντα χανεις εδαφος και μπορεις να ξερεις περιπου πως θα καραφλιασεις.Επειδη η ζωη δεν ειναι μεγαλη ομως,παιζει τεραστιο ρολο το ποσο αργα καραφλιαζεις.Αυτο εννοουσα.Αυτο ακριβως δεν μπορεις να προβλεψεις.

Αν ειχαμε 2-3 ζωες θα σου ελεγα οτι θα καραφλιασουν ολοι:p Γιατι αργα η γρηγορα θα τα εχαναν ολοι.:p
Toν πιο γεματο σε μαλλι παππου να μου φερεις,αν ελεγξω το μαλλι του θα του βρω προβλημα:p
Kανεις δεν γλυτωνει.
Το κλειδι ειναι ο χρονος κατ'εμε στην πραγματικοτητα και οχι η μη υπαρξη του προβληματος σε καποιους(το προβλημα παντα υπαρχει)

somari

Active Member

Kαλά η αλήθεια είναι ότι θα φανεί σε καμμιά 5ετία... Προς το παρόν φαίνεται σε επίπεδο donor πάντως η πυκνότητα

Toν πιο γεματο σε μαλλι παππου να μου φερεις,αν ελεγξω το μαλλι του θα του βρω προβλημα:p

μισό όμως... τώρα εσύ προκαταβάλλεσαι πως ΟΛΟΙ εχουμε ευαίσθητα στην dht μαλλιά

vag25

Well-Known Member

somari είπε:
Kαλά η αλήθεια είναι ότι θα φανεί σε καμμιά 5ετία... Προς το παρόν φαίνεται σε επίπεδο donor πάντως η πυκνότητα

μισό όμως... τώρα εσύ προκαταβάλλεσαι πως ΟΛΟΙ εχουμε ευαίσθητα στην dht μαλλιά

Επειδη οπως σου ειπα οι περιπτωσεις μας μοιαζουν,πιστευω οτι θα δεις διαφορα οντως σε 5ετια.Εγω απο τα 25 μου ειδα.Στα 29 μου τωρα ειμαι περιπου στην φαση που εισαι εσυ.Στα 25 ηταν πιο πυκνο το μαλλι.
Χωρις καμια μα καμια θεραπεια λιγοστευει το μαλλι αργα και σταθερα.

Ναι πιστευω οτι ολοι εχουν το θεματακι τους καποια στιγμη.Δεν πιστευω οτι υπαρχει ενας που δεν εχει χτυπηθει απο ΑΑ,εστω και ενα 5%.

somari

Active Member

Έχεις ανεβάσει πουθενα φωτος να δω την τωρινή κατάσταση;

vag25

Well-Known Member

Οχι δεν εχω πουθενα φωτος.:)

Μοιαζει αρκετα με την δικη σου περιπτωση.
Πιστευω οτι η φινα ειναι η καλυτερη θεραπεια για τετοιες περιπτωσεις.Επειδη ακριβως μπροστα ειμαστε αρκετα καλα,πισω παιζει να βλεπαμε βελτιωση.Και με λιγη βελτιωση πισω θα ημασταν αρχοντες γιατι δεν υπαρχουν ακομα κενα.

Αν ειχαμε την πορεια πχ του danceworld θα πεφταμε σε καμια 10αρια χρονια στο πως ημασταν πριν απο 2 χρονια:p
Οχι κι ασχημα.:p

somari

Active Member

Θες να την ξεκινησουμε; (Παναγια βοήθα την χέζομαι όσο δε πάει)

vag25

Well-Known Member

To σκεφτομαι τα τελευταια 2 χρονια,αλλα δεν παιρνω την αποφαση.Αυτο ελεγα και στον Καπα σε αλλο thread.
Ειμαι/ειμαστε στην κρισημη φαση γιατι αν παρουμε τωρα,κειτουργησει και δεν εχει παρενεργειες ξεχναμε το θεμα τριχοπτωση για παρα πολλα χρονια.
Οσο το αφηνουμε τοσο χειροτερο ειναι σιγουρα.
Αλλα εγω το βλεπω να ξεκιναω σε κανα χρονο,οχι ακομα.

somari

Active Member

Eγώ πάντως ήδη πειραματίζομαι με φωτος κλπ... να δω πως παει η πορεία στον χρόνο... θα κάνω log 1 έτους

somari

Active Member

Turbo Zix... τίγκα στο οινοπνευμα για απορροφηση... σκεφτομαι να κανω αυτο οταν δεησω να φτιαξω την καρτα

http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,4036.msg70699.html#msg70699

Επισης σε ειχα κανει add στη διεύθυνση που μου πες αλλά δε σε βλέπω καθόλου...

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

vag25

Well-Known Member

Α ναι?Αν θες στειλε pm την δικη σου,Μηπως γινει ετσι.

Α και κατι τελευταια για φινα.
Ο τελευταιος δερματολογος που πηγα πριν απο μερικους μηνες ηταν θετικος 100% για φινα,αλλα μου εκανε εντυπωση που δεν ηταν αρνητικος και για ντουντα! :chinscratch

kapa

Μέλος του προσωπικού

Α και κατι τελευταια για φινα.
Ο τελευταιος δερματολογος που πηγα πριν απο μερικους μηνες ηταν θετικος 100% για φινα,αλλα μου εκανε εντυπωση που δεν ηταν αρνητικος και για ντουντα! :chinscratch
ειναι πολυ μεγαλο κεφαλαιο και ισως παρεξηγημενο.
πιστευω οτι στην δοσολογια τρωμε ολοι το κεφαλι μας και αυτο φερνει αντιπαραθεσεις και "διαμαχες" http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,298.690.html
ειναι κατι το οποιο δεν το εχουν ψαξει ουτε οι γιατροι,θα το βρουμε εδω με συνεργασια και ανταλαγη αποψεων

Μπλουζα