Πολύ αδύναμη Τριχα

Niki

New Member
Γεια σας!!! Είμαι νέο μέλος εδώ και θα ήθελα την βοήθεια σας!! Είμαι 30 ετών έχω το σύνδρομο των πολυκυστικών ωοθηκών και κανω τις αντιστιχες θεραπείες εδώ και 10 χρόνια (με αντισυληπτικα χάπια), Το τελευταίο χρόνο παρατηρησα πολύ μεγάλη αλλάγή στη ποιότητα του τριχας μου και είχα πολύ τριχόπτωση. Έχει λεπτυνει παρα πολύ η τρίχα και εχει αραιώσει ενω είχα πολυ πλουσιο με όγκο μαλλί. Το πρόβλημα της τριχόπτωσης το έχω αντιμετοπίσει παίρνοντας έδω και δύο μήνες κιστίνες αλλά η ποιότητα της τρίχας εξακολουθεί να είναι σε άσχημη κατάσταση...Έχω κάνει πολλές θεραπείες σε κομωτήρια με ειδικά σσμπουάν και βάζω και δαφνέλαιο άλλα δεν έχω δει αποτελέσματα. Πείτε μου την γνώμη σας , σας Παρακαλώ!!!!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Πολύ αδύναμη Τριχα

:welc: καλωσόρισες φίλη και καλή συνέχεια!!!

Διάβασε για αρχή των οδηγό για γυναίκες http://www.hairlossgr.com/guide-for-women

Επίσης για την ποιότητα της τρίχας μην λούζεσε με τα "ειδικά" σαμπουάν του εμπορίου / κομωτηρίων κτλ που έχουν χημικές ουσίες μεσα και επιβαρύνεις την κακή ποιότητα της τρίχας. Πάρε ένα πράσινο σαπουνάκι και να λούζεσε με αυτό.

MANKAR

Active Member
Απ: Πολύ αδύναμη Τριχα

:welc: :welc: :welc: :welc: και εγω 8α σου προτηνα ενα πρασινο σαπουνι για αρχη μεχρι να στρωσει η τριχα σου!!!!

Μπλουζα