Ποιό σαμπουάν με regain?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Donnie

Member
Απ: Ποιό σαμπουάν με regain?

Ntia είπε:
Donnie, ένα σαμπουάν που προτείνω για τη λιπαρότητα γιατί το χρησιμοποιώ είναι το Argeal της Dukray. Πραγματικά είναι πολύ καλό. Επίσης μου πρότεινε η δερματολόγος άλλο ένα που είναι για λιπαρότητα και ευαισθησία αλλά δεν το έχω πάρει ακόμα γιατί δεν έχω τελειώσει τα άλλα.

Σ' ευχαριστώ πολύ Ντία μου. Ενημερωτικά και με κάθε επιφύλαξη σου λέω πως η δερματολόγος μου σε συγκεκριμένες περιπτώσεις προτείνει τη φιναστερίδη και σε γυναίκες αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

Donnie είπε:
Ενημερωτικά και με κάθε επιφύλαξη σου λέω πως η δερματολόγος μου σε συγκεκριμένες περιπτώσεις προτείνει τη φιναστερίδη και σε γυναίκες αλλά μη σε πάρω στο λαιμό μου
αυτό το διάβασα κάπου και εγώ-θα βρω το site και θα ενημερώσω...

Ntia

New Member

Aυτό είναι γεγονός, χορηγούν φιναστερίδη σε γυναίκες, αλλά σε συγκεκριμένες περιπτώσεις και όχι τόσο συχνά θα έλεγα. Είναι κάτι που γίνεται σίγουρα με δοσολογία γιατρού και σε συγκεκριμένες περιπτώσεις. Φυσικά όχι όταν τίθεται θέμα τεκνοποίησης... Και πάλι ο γιατρός πρέπει να είναι κατάλληλα ενημερωμένος.

Donnie, όταν πάρω και το άλλο σαμπουάν θα σας πω, αλλά μάλλον θα αργήσω έχω ακόμα από τα άλλα... Για το Argeal πάντως, ακολουθά ακριβώς της οδηγίες. Δλδ, πέρνα δύο χέρια και άφησέ το τη 2η φορά 3 λεπτά. Χρησιμοποίησε το 2 φορές τη βδομάδα. Έχω κι εγώ θέμα λιπαρότητας και μου φαίνεται ότι βοηθά πολύ. Στοιχίζει 9 ευρώ περίπου...

Bee

New Member

Εγώ από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου έχω λιπαρά μαλλιά. Και τι δεν δοκίμασα. Η καλύτερη λύση είναι το συχνό λούσιμο με ένα απαλό σαμπουάν. Εγώ λούζομαι κάθε δεύτερη μέρα, αλλά από τότε που άρχισα να βάζω το regain τα μαλλιά λαδώνουν περισσότερο, οπότε μάλλον θα αρχίσω το καθημερινό λούσιμο. Έχετε κάποια πρόταση για σαμπουάν καθημερινής χρήσης? Όχι αυτά που είναι για λιπαρά μαλλιά (σε μένα δεν κάνουν τίποτα) αλλά αυτά που είναι ουδέτερα και απαλά.

magic810

New Member

βιοκαπ.....οχι βιοκαλπ ΑΛΛΑ ΒΙΟΚΑΠ.....ειναι με αμυγδαλελαιο.....ελαφρυ σαμουαν...με 4,5 ph....

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

_SPIROS είπε:
άποψή σου άρχοντα,αλλά δεν είναι αυτή η σκεπτική μου...
είχα δει την μάσκα και μετά έψαξα για το τι προσφέρει τοπικά το saw palmetto-έτσι το αποφάσισα και εννοείται λόγω τιμής
είπα και το ξαναλέω-η πιστωτική με σπίτωσε το τελευταίο 3μηνο με τα χέρια δεμένα...

οχι σπυρο δεν ειναι αποψη ειναι γενικο συμπερασμα
το οτι πολυς κοσμος ψαχνει να βρει κατι απο ελλαδα μπορεις να το διαπιστωσεις και σε αρκετες ερωτησεις που κανουν παιδια στο φορουμ

και οτι εγραψα δεν το εγραψα για σενα ηταν ενα γενικο συμπερασμα οπως ειπα
καποιος πραδειγμα δεν εχει χρεωστικη η πιστωτικη καρτα η δεν θελει να βγαζει η δεν θελει να κανει αγορες παο εξω ο καθενας μπορει να εχει χιλιους δυοπ λογους για να μην παρει κατι απο εξω
παραδειγμα ενας φιλος αγοραζει το ρεγειν απο ελλαδα ενω μπορει να το παρει απο εξω στην μιση τιμη του το ειπα και μου λεει δεν κανει αγορες απο εξω
δικο του προβλημα οπως δικο του προβλημα και του καθενος να κανει απο οπου θελει

σαν γνωμη μου ειναι οτι ειναι λαθος να παιρνεις κατι που το βρισκεις πιο ευκολα
ενω μπορεις να παρεις κατι που θα σε πεδευσει λιγο αλλα ειναι πιο αποτελεσματικο

νομιζεις θα αγοραζαν πολυ κετακορεζονη αν δεν υπηρχει το fugnoral στην ελλαδα ??

τελως παντων εγω ειπα τι θεωρω πιο σωστο
και ο καθενας κανει τις επιλογες του

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

εντάξει,καταλαβαίνω τι λες ... αλοίμονο!
δικαιολογώ απλώς την κατάσταση μου.... :-[

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

οχι σπυρο αν ειναι δυνατον
ο καθενας οπως νομιζει και με αυτα που θελει να διαθεσει

για μενα ειναι πεταμενα λεφτα
αλλα μια δοκιμη δεν πειραξε ποτε κανεναν

Ntia

New Member

Βee,

Ίσως θα σου φανεί αστείο, αλλά εγώ από τότε που κάνω ανταύγειες έχω μειώσει τη λιπαρότητα αρκετά. Επίσης, πρέπει μέσα στο διάλυμα του regaine να προσθέσεις και κάποια άλλα συστατικά, που να το κάνουν πιο ξηρό, νομίζω ότι είχες πεί ότι βάζεις το fremomete της frezyderm, και αυτό βοηθά, ίσως βοηθούσε να προσθέσεις κάτι ακόμα... Επιμένω για το σαμπουάν ARGEAL της Dukray, με βοήθησε πολύ. Έχω κι εγώ θέμα λιπαρότητας αλλά νομίζω ότι τα καταφέρνω παρ' όλο που βάζω κάθε βράδυ λοσιόν και 2-3 φορές τη βδομάδα βάζω και το πρωί, τα πιάνω και καμιά κοτσίδα που και που...

sot

Member

παιδια απο τοτε που αρχισα να χρησιμοποιω το fungoral βλεπω το δερμα στο κεφαλι μου σαν να ξεφλουδιζει. ειναι φυσιολογικο?????

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

sot είπε:
παιδια απο τοτε που αρχισα να χρησιμοποιω το fungoral βλεπω το δερμα στο κεφαλι μου σαν να ξεφλουδιζει. ειναι φυσιολογικο?????
παράξενο-υποτείθεται ότι το fungoral καταπολεμά την ξηροδερμία/πιτυρίαση...πόσο συχνά το χρησιμοποιείς την εβδομάδα sot;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sot

Member

επισης αυτο φαινετε μονο οταν κανω μπανιο. οταν στεγνωσουν το δερμα ειναι κανονικο

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

κοίτα,εφόσον μετά το λούσιμο δεν τρέχει κάστανο - don't worry,be happas!!! ;D
δεν ξέρω βέβαια τι παίζει με το Zn II,γιατί περιέχει πολλά ανάλογα συστατικά του revivogen και εκεί παιζόταν κατάλοιπα και λαδίλα έως ξηρότητα σε υπερδοσολογία... :-\

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

sot είπε:
εν μερη μπορει να ειναι
αν συνεχιζεται αυτο για μερικες εβδομαδες σταματα το ισως εισαι αλλεργικος σε καποιο συστατικο του περιμενε λιγο καμια 20 μερες δες αν συνεχιζεται αυτο που λες και αν ναι διεκοψε το
αυτο προτεινω

αν και δεν νομιζω να συνεχιστει για πολυ ακομη

Preacher

New Member

Παιδιά και ο δερματολόγος και ο φαρμακοποιός μου με "προειδοποίησαν" να μη βάζω fungoral παραπάνω από 3 μήνες συνεχόμενα κάθε φορά (αλλά δεν μου είπαν γιατί). Ξέρει κανείς τι παίζει; Εσείς τι κάνετε;

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

εγώ κλείνω 1 χρόνο fungoral - 3 φορές την εβδομάδα, πάντα εναλλάξ ημέρες με κάποιο άλλο σαμπουάν

την αισθητή βελτίωση της "όψης" του μαλλιού και την ελαχιστοποίηση της λιπαρότητας,χωρίς 2η σκέψη την οφείλω στο fungoral ... :yeah:

tropheus

Well-Known Member

Preacher είπε:
Παιδιά και ο δερματολόγος και ο φαρμακοποιός μου με "προειδοποίησαν" να μη βάζω fungoral παραπάνω από 3 μήνες συνεχόμενα κάθε φορά (αλλά δεν μου είπαν γιατί). Ξέρει κανείς τι παίζει; Εσείς τι κάνετε;

Εγώ χρησιμοποιώ ΜΟΝΟ fungoral εδώ και 5 χρόνια επί 2 φορές την εβδομάδα... και κανένα πρόβλημα ...

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

και εγω χρησιμοποιω αρκετο καιρο το συγκεκριμενο

για χρονια χρηση καλυτερα να μην βαζεις 3 φορες την εβδομαδα αλλα 2
επισης εχεις την επιλογη να αγορασεις το 1% και οχι το 2% για μακροχρονια χρηση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα