Ποιό απ'όλα τελικά?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Mad Max

Member
Καταρχήν γειά σε όλους και συγχαρητήρια για το forum σας. :) Εδώ και 10 χρόνια (είμαι 31) έχω αρχίσει να χάνω με ένα πολύ αργό ρυθμό τα μαλλιά μου. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία όμως απο το 2004 βλέπω σημαντική αραίωση χρόνο με το χρόνο και το κατάλαβα πιό πολύ τους τελευταίους μήνες όπου η κατάσταση δεν πάει άλλο. Ναι μεν δε λές δεν έχω μαλλιά αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι πυκνά. Είμαι σε πλήρη απόγνωση αν και δεν θα έπρεπε αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ φαλακρό. Διαβάζωντας διάφορα στο δίκτυο ανακάλυψα και το site σας βέβαια 1-2 άρθρα διάβασα μέχρι στιγμής.
Η ερώτηση:
Ποιό προιόν θεωρείτε το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην ανάπτυξη μαλλιών όσο και αν κοστίζει (δεν είμαι πλούσιος αλλά αν αξίζει θα πληρώσω).
Διάβασα για το Super Zix και το Proscar απο εσάς εδώ και έχω εντυπωσιαστεί. Επίσης μου είπαν και για το inneov anti hair loss που διάβασα καλές κριτικές. Ξέρετε κάτι γιαυτό? (ας μη το θεωρήσετε διαφήμιση. Ούτε που με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο στην κατάσταση μου).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού
Απ: Ποιό απ'όλα τελικά?

γεια χαρά - καλώς όρισες

πιστεύουμε - εμπιστευόμαστε,λόγω αποτελεσμάτων τον συνδυασμό μινοξιδίλης(regain π.χ) /φιναστερίδης(proscar)/κετοκοναζόλης(fungoral) το οποίο αναφέρουμε ως big3 και οι συνηθισμένες παραλλαγές του είναι αντι του χαπιού proscar - revivogen

δεν υπάρχει ιδανικό σκεύασμα - ίσως η δόση 1/5 του χαπιού proscar,που δίνει 6-8μηνα αποτελέσματα με ελάχιστο ρίσκο(1-2% παρενέργειες) και το revivogen/super Zix II,λόγω μοναδικότητας και φυσικότητας των αποτελεσμάτων... ::)

αποτελέσματα έχουμε πάντα από συνδυαστική θεραπεία ( π.χ big3) και μετά από ελάχιστο διάστημα 6-8 μήνες 8)

υπάρχουν πολλές φυσικές τροφές να σου προσφέρουν βασικά στοιχεία απ'ότι θα πάρει ο οργανισμός σου (πόσο περισσότερο οι τρίχες σου) από ένα αμφίβολο,χωρίς μελέτες προϊόν της L'oreal... ;D

Mad Max

Member

Ευχαριστώ για την απάντηση. Να σου πω δεν εμπιστεύομαι γενικά τη Loreal. Θα διαβάσω γιαυτά που μου είπες στο forum που απ'οτι βλέπω είστε εικανοποιημένοι με τα αποτελέσματα. Όσο για τη διατροφή δυστυχώς δεν τρώω αυτά που θα έπρεπε :(

Σπύρος

Μέλος του προσωπικού

δες ιδιαίτερα τις ιδιοκατασκευές - super Zix II,spironolactone,double A κτλ - υπάρχει μια παγκόσμια τάση μελών/χρηστών για τέτοια ...

διατροφή πρέπει να αλλάξεις ... ίσως να πάρεις κανένα συμπλήρωμα (ιπποφαές,spirulina κ.α)

Mad Max

Member

_SPIROS είπε:
δες ιδιαίτερα τις ιδιοκατασκευές - super Zix II,spironolactone,double A κτλ - υπάρχει μια παγκόσμια τάση μελών/χρηστών για τέτοια ...

διατροφή πρέπει να αλλάξεις ... ίσως να πάρεις κανένα συμπλήρωμα (ιπποφαές,spirulina κ.α)
Iπποφαές σκέφτομαι να πάρω καιρό όχι για τα μαλλια γιατί δεν ήξερα πως βοηθάει αλλά επειδή είναι αντιοξειδωτικό. Θα το δοκιμάσω. Σίγουρα θα επισκεφτώ και το δερματολόγο πριν ξεκινήσω οτιδήποτε.

Παναγιωτης

Μέλος του προσωπικού

το μεγαλο 3 οπως ειπε και ο σπυρος με ρεβιβοτζεν η προσκαρ
αναλογα τι θελει να χρησιμοποιεισει ο καθενας ειναι το πιο αναγνωρισμενο αποτελεσματικο διεθνος υπαρχουν πολλες ιδιοκατασκευες καποιεις μαλιστα πολυ καλες τσεκαρε και αυτες

αν δεν θες να φτιαξεις κατι δικο σου και πιο οικονομικο τοτε τσεκαρε αυτο που ειπε ο σπυρος

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα