Mad Max
Member
Καταρχήν γειά σε όλους και συγχαρητήρια για το forum σας.
Εδώ και 10 χρόνια (είμαι 31) έχω αρχίσει να χάνω με ένα πολύ αργό ρυθμό τα μαλλιά μου. Στην αρχή δεν έδωσα σημασία όμως απο το 2004 βλέπω σημαντική αραίωση χρόνο με το χρόνο και το κατάλαβα πιό πολύ τους τελευταίους μήνες όπου η κατάσταση δεν πάει άλλο. Ναι μεν δε λές δεν έχω μαλλιά αλλά σε καμιά περίπτωση δεν είναι πυκνά. Είμαι σε πλήρη απόγνωση αν και δεν θα έπρεπε αλλά δεν μπορώ να με φανταστώ φαλακρό. Διαβάζωντας διάφορα στο δίκτυο ανακάλυψα και το site σας βέβαια 1-2 άρθρα διάβασα μέχρι στιγμής.
Η ερώτηση:
Ποιό προιόν θεωρείτε το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην ανάπτυξη μαλλιών όσο και αν κοστίζει (δεν είμαι πλούσιος αλλά αν αξίζει θα πληρώσω).
Διάβασα για το Super Zix και το Proscar απο εσάς εδώ και έχω εντυπωσιαστεί. Επίσης μου είπαν και για το inneov anti hair loss που διάβασα καλές κριτικές. Ξέρετε κάτι γιαυτό? (ας μη το θεωρήσετε διαφήμιση. Ούτε που με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο στην κατάσταση μου).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Η ερώτηση:
Ποιό προιόν θεωρείτε το καλύτερο αυτή τη στιγμή στην ανάπτυξη μαλλιών όσο και αν κοστίζει (δεν είμαι πλούσιος αλλά αν αξίζει θα πληρώσω).
Διάβασα για το Super Zix και το Proscar απο εσάς εδώ και έχω εντυπωσιαστεί. Επίσης μου είπαν και για το inneov anti hair loss που διάβασα καλές κριτικές. Ξέρετε κάτι γιαυτό? (ας μη το θεωρήσετε διαφήμιση. Ούτε που με ενδιαφέρει κάτι τέτοιο στην κατάσταση μου).
Ευχαριστώ εκ των προτέρων