Ποιο τοπικο τελικα ειναι Safe(Υγεια) Και οντως κανει δου

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

otherdude

Member
Παιδια καλησπερα επειδη εχω διαβασει 1 σωρο threads και εχω μπερδευτει πραγματικα επειδη ειναι πολλες οι γνωμες και πολλα τα προιοντα....

ποιο τοπικο πρεπει να χρησιμοποιησω ως αντικαταστατη της φινας που σταματησα...επειδη δεν αντεξε ο οργανισμος μου τις παρενεργειες...?

ποια ειναι τελικα η επομενη λυση μετα την φινα αμα εχουμε παρενεργειες?

Spiro-Super Zix- H Revivogen ?

Ευχαριστω.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

baybars

New Member
Απ: Ποιο τοπικο τελικα ειναι Safe(Υγεια) Και οντως κανει

Κατά τη γνώμη μου, είτε χρησιμοποιείς Spiro τοπικά, είτε Fina σε χάπι, περίπου τις ίδιες παρενέργειες θα έχεις (αν θα έχεις).

Αν χρησιμοποιήσεις Super Zix ή Revivogen, μην βάζεις regaine. Και προπάντων, μην περιμένεις θάυματα.

Αυτά, κατά τη γνώμη μου πάντα

otherdude

Member

Γιατι να μην βαλω Regaine ?
Μηπως εννοεις οτι εχουν Zinc revivogen kai Super zix και χανει την δραση του το Regaine Αυτο εννοεις?

kapa

Μέλος του προσωπικού

η spiro με μινοξ
η ζιχ χωρις zinc με μινοξ

Conan

Member

καλη προσφορα παντως, για ενα χρονο το hair muck (συστατικο του minomuck) 25 euro 8) τσεκαρα το site, αξιζει λες?

otherdude

Member

Παιδες το Revivogen δεν ειναι safe? Γιατι δεν εχω και πολυ χρονο να φτιαξω μονος μου πραγματα....

Προτιμαω να παρω 12 μηνο πακετο Revivogen...

Aκη εσυ που το ξερεις πιο καλα το Revivogen συμφωνεις?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

otherdude είπε:
Παιδες το Revivogen δεν ειναι safe? Γιατι δεν εχω και πολυ χρονο να φτιαξω μονος μου πραγματα....

Προτιμαω να παρω 12 μηνο πακετο Revivogen...

Aκη εσυ που το ξερεις πιο καλα το Revivogen συμφωνεις?

Το revivogen είναι ασφαλές, τα συστατικά του είναι όλα φυτικά συν το ότι είναι τοπικό. Το χρησιμοποιούσα 1 χρόνο καθημερινά, η μόνη "παρενέργεια" που είχα ήταν ελάχιστη φαγούρα τις πρώτες μόνο μέρες και τίποτα άλλο.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

giorgio10 είπε:
Super Zix χωρίς μίνοξ;;; :eek: γιατι ρε παιδιά;

Γιατί το zix έχει ψευδάργηρο που αλληλεπιδρά με την μινοξιδίλη. Μπορεί κάποιος να φτιάξει zix χωρίς ψευδάργηρο και να το χρησιμοποιήσει ποαράλληλα με μινοξιδίλη.

gorilas

Member

Εγω παιδια προτεινω να μπουμε ολοι στον παγο και να μας ξυπνησουν μολις βγει το φαρμακο της φαλακρας γιατι με ολα αυτα δεν γινεται πραγματικα ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού

gorilas είπε:
Εγω παιδια προτεινω να μπουμε ολοι στον παγο και να μας ξυπνησουν μολις βγει το φαρμακο της φαλακρας γιατι με ολα αυτα δεν γινεται πραγματικα ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!
δεν θα βγει πραγματικη θεραπεια ::) :9m:

Panayotis19

New Member

εγώ πιστεύω πως ήδη υπάρχει θεραπεία αλλα δεν συμφέρει να βγει προτον γιατι αν βγει η μόνιμη θεραπεία θα γίνει τεραστια οικονομική ζημια σε πόλους προτον όλες η εταιρίες μεταμόσχευσης θα κλείσουν ,όλες η εταιρείες που βγάζουν φάρμακα shampoo lotion κλπ το ίδιο οποτε μιλάμε για μεγάλη χασούρα !!! εδώ το θέμα είναι γονιδιακό έχω διάβαση για νέες μεθόδους doping που γίνονται με τα γονίδια οποτε νομιζετε πως είναι δύσκολο να υπάρχει k ειδικό γονίδιο που να σταματάει μόνιμα το πρόβλημα ? εγώ πάλι όχι αν ζούσαμε σε μια κοινωνία που δεν βασιλεύει το χρήμα και το κέρδος ίσος να βγάζαν την θεραπεία ;D

Καταπληκτικη η θεωρια σου παναγιωτη.
Ισχυει ακριβως με τον ιδιο τροπο που η μονιμη θεραπεια για τα γυαλια δεν βγηκε και εμεινε κριφη, γιατι ειναι ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ, στα γυαλια και στους φακους. Εκει να δεις χασουρα!!!
Τι αλλο θα ακουσουμε θεε μου!?! :down :down

gorilas

Member

Παιδια εγω αυτο που πιστευω ειναι οτι οταν ειναι ετοιμη και ολοκληρωμενη η θεραπεια θα βγει στην αγορα!!!!τελεια και παυλα!!!ουτε θεωριες συνομωσιας ουτε τιποτα ................ουτως η αλλιως θα μας τα παιρνουν απο την θεραπεια που θα ειναι και πανακριβη........

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Εγώ δεν νομίζω ότι έχει βρεθεί η λύση και το κρύβουν, (όχι ότι δεν γίνονται τέτια "παιχνίδια" στην βιομηχανία γενικά) , απλά, όπως είχα πει και παλιότερα με το να βρεθεί κάτι πολύ αποτελεσματικό δεν σημένει ότι σε βάθος χρόνου θα σταματήσει να πουλάει, και αυτό διότι ο πλυθησμός ανανεώνεται συνεχώς. Επίσης οποισδήποτε γιατρός, ανεξάρτητος ή μη, μπορεί να βρει την λύση και να πλουτίσει.

kapa

Μέλος του προσωπικού

οταν λεω εγω λυση ενοω να βρεθει κατι που να εχει την δυναμη της ντουτας χωρις τις παρενεργειες της,κατι τετοιο ειναι εφικτο και σιγουρα δεν προκειτε να το δωσουν στον λαο.
δεν ενοω σε καμια περιπτωση να κανουν κατι και να αλαξει το dna.παλι δεσμιος ενος φαρμακου δηλαδη

kos1987

New Member

kapa μηπως καποιο σαν το CB-03-01?

kapamarou είπε:
οταν λεω εγω λυση ενοω να βρεθει κατι που να εχει την δυναμη της ντουτας χωρις τις παρενεργειες της,κατι τετοιο ειναι εφικτο και σιγουρα δεν προκειτε να το δωσουν στον λαο.
δεν ενοω σε καμια περιπτωση να κανουν κατι και να αλαξει το dna.παλι δεσμιος ενος φαρμακου δηλαδη

kos1987

New Member

Στο σιτε της cosmo λεει : CB-03-01 pre IND meeting for Acne scheduled with FDA in August.
Ξερει κανεις τι ακριβως σημαινει αυτο?

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα