Ποιοί απο εσάς καπνίζουν?

Ποιοί απο εσάς καπνίζουν και πόσο?

• Καπνίζω αρκετά

Ψηφοφορίες: 5 23.8%
  • Καπνίζω αραιά

Ψηφοφορίες: 3 14.3%
  • Κάπνιζα αλλά σταμάτησα

Ψηφοφορίες: 6 28.6%
  • Δεν έχω καπνίσει ποτέ

Ψηφοφορίες: 7 33.3%

• Συνολικοί ψηφοφόροι
    21

bullshit

Member
Επειδή έχω διαβάσει αρκετές έρευνες που συνδέουν το κάπνισμα με την αυξημένη τριχόπτωση και επειδή ο ίδιος βλέπω φανερή διαφορά όταν καπνίζω ακόμα και μετά απο 2-3 τσιγάρα αναρωτιέμαι πόσοι απο εμάς καπνίζουν και έχουν τριχόπτωση. Σημειωτέον καπνίζω λίγες φορές τη βδομάδα ή και καθόλου και όμως μετά απο λίγα μόνο τσιγάρα βλέπω αυξημένη λιπαρότητα και πολύ μεγαλύτερη τριχόπτωση. Θα μου πείτε γιατί δεν σταματάς τελείως? ΑΥτό είναι μια άλλη ιστορία. Πάντως έχω πειστεί 100% οτι υπάρχει σύνδεση απλά δεν ξέρω αν ισχύει σε όλους. Ίσως κάποιοι έχουν μεγαλύτερη ευαισθησία.

Επίσης έχω βάσιμες υποψίες για κάτι πιο τραβηγμένο αλλά περιμένω πρώτα να δω τις απαντήσεις σας.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

SHOOTER

Member
Απ: Ποιοί απο εσάς καπνίζουν?

Τόσοι παράγοντες που μπορεί να παίζουν ρόλο τελικά...Δεν ξέρω. 8)
Προσωπικά δεν κάπνιζα ποτέ για να παρατηρήσω κάτι.

xk

Active Member

5-10 πακετα εχω κανει ολα κι ολα στη ζωη μου οταν ημουν φανταρος γιατι δεν ειχα τι αλλο να κανω εκει περα(ειχα ηδη γινει nw2 τοτε και δε το ειχα ακουμπησει ποτε).ευτυχως δε προλαβα να το συνηθισω αν και για μια βδομαδα κατι μ ετρωγε μεσα μου,το ζηταγε ο οργανισμος μου κι εκει καταλαβα τι π#υτανα ειναι η νικοτινη...πιστευα οτι ολα ειναι στο μυαλο αλλα αυτη η ουσια ειναι υπουλη.

τεσπα στο θεμα μας...το τσιγαρο φθειρει αυτο ειναι σιγουρο αλλα δεν εχει καμια σχεση με την επιθετικη αα...αντε να χασεις κανα δυο τριχες,οσες θα εχανες απο το αγχος οσες θα εχανες απο ξενυχτια οσες θα εχανες απο καποια μικρη παθηση κτλ...τριχες που παιζει να επανερθουν.Αλλα καμια σχεση με αα......το τσιγαρο το κοβεις για αλλους λογους οχι επειδη θα σωσεις τα μαλλια σου.

kkathi

Member

Καπνίζω εδώ και χρόνια τουλάχιστον 1 πακέτο την ημέρα. Και εγώ πιστεύω οτι επιδεινώνεται η κατάσταση με το κάπνισμα αφού δεν μεταφέρεται το ιδιο καλά το οξυγόνο στο αίμα επομένως και στο κεφάλι μάλλον. Φίλος παθολόγος σε ειδικότητα που κουβεντιάζαμε το θεμα της τριχόπτωσης μου είπε να παίρνω σιδηρο και να κόψω το κάπνισμα! Δεν ξέρω όμως αν είναι η κύρια αιτία αυτή...

Silencer

New Member

Δείτε αυτό: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=539.0
Αλλά η νικοτίνη έχει και αγγειοσυσπατική δράση. Δερματολόγος μου έχει πει ότι κάνει καλό στην τριχόπτωση και όχι κακό. :chinscratch

Αντε να βγάλεις άκρη.

Silencer

New Member

bullshit είπε:
βλέπω φανερή διαφορά όταν καπνίζω ακόμα και μετά απο 2-3 τσιγάρα
Φιλαράκι είσαι υπερβολικός.
Καταλαβαίνω να έχει ένα πολύ μικρό ποσοστό συμμετοχής στην τριχόπτωση (για θέμα ποιότητας-υγείας της τρίχας και όχι για ΑΑ) αλλά με μακροχρόνια χρήση και μεγάλη ποσότητα. ΟΧΙ 2-3 τριγάρα, εκτός και αν εννοείς άλλα τσιγάρα :D

3 φίλοι μου ξεκίνησαν την ίδια περίοδο με εμένα το κάπνισμα (πριν 14 χρόνια) και κάνουμε την ίδια ποσότητα (1-2 πακέτα την ημέρα). Αυτοί είναι nw0 τούμπανο.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Κι εγώ καπνίζω εδώ και 2,5 - 3 χρόνια. Από τον στρατό τότε άρχισα και κάπνιζα πολύ (1,5 καπνό την ημέρα) , αργότερα όταν απολύθηκα το ελάτωσα κατά πολύ, μπορεί να πέρναγαν 1-2 μέρες πχ και να μην κάπνιζα καθόλου, ανάλογα την περίσταση, τους τελευταίους μήνες όμως το έχω αυξήσει. Πχ με 1 κάπνό τώρα βγάζω 3 - 4 μέρες.

Καταβάθος όμως, το σιχένομαι το κάπνισμα!!! :down

LOK

Member

Καπνίζω 1 πακέτο την ημέρα και για να πώ την αλήθεια, δεν θέλω να το κόψω.
Έχω μελετήσει τους λόγους για τους οποίους καπνίζω, και έχω καταλάβει πολύ καλά τί σημαίνει 'κάπνισμα' και το γιατί θα συνεχίζω να καπνίζω... Βέβαια γνωρίζω οτι είναι βλαβερό και τις συνέπειες που έχει στην υγεία μας...

Για την τριχόπτωση δεν ξέρω κατα πόσο την αυξάνει, αλλα πιστεύω οτι την κάνει λίγο πιο επιθετική... Η λιπαρότητα πιο πολύ θα έλεγα οτι αυξάνεται απο τον καπνό που πάει στα μαλλιά μας..., π.χ. σε έναν κλειστό χώρο που έχει πολύ καπνό, τα μαλλιά κατα κάποιο τρόπο απορροφούν τον καπνό και λαδώνουν,κι ας μην καπνίζεις εσύ ο ίδιος...

kkathi είπε:
Και εγώ πιστεύω οτι επιδεινώνεται η κατάσταση με το κάπνισμα αφού δεν μεταφέρεται το ιδιο καλά το οξυγόνο στο αίμα επομένως και στο κεφάλι μάλλον. Φίλος παθολόγος σε ειδικότητα που κουβεντιάζαμε το θεμα της τριχόπτωσης μου είπε να παίρνω σιδηρο και να κόψω το κάπνισμα! Δεν ξέρω όμως αν είναι η κύρια αιτία αυτή...
Κάποιος όμως με χρόνια αναπνευστικά προβλήματα, π.χ. άσθμα... θα έχει οποσδήποτε τριχόπτωση?

Panos1982

Well-Known Member

καπνιζω απο πολυ μικρος.....κοντευω τα 15 χρονια.....αλλα τα τελευταια 3-4 χρονια...επειδη ειχα μπλεξει με γυμναστηρια κτλπ....το εχω περιορισει σε γενικες γραμμες σε λιγοτερο απο 1 πακετο την ημερα.....
Τωρα με την τριχοπτωση δε νομιζω οτι επηρεαζει.....και αν επηρεαζει ειναι αμελητεα η αλλαγη.....γιατι εχω δυο φιλους διδυμους....και αραιωνει το κροουν τους τωρα σιγα σιγα.....ο ενας καπνιζει κανονικα....ο αλλος παλια καπνιζε στην εφηβεια.....τωρα καθολου....και η αραιωση τους ειναι ιδια.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

cmos516

Member

ο panos εδωσε την ιδανικοτερη απαντηση , με τους διδιμους φιλους του.Μετα απο αυτο ακομη και μια απειροελαχιστη πιθανοτητα μηδενιζετε!
Αν και προσωπικα ποτε δεν συνδεσα το τσιγαρο με την καραφλα -ακομη και παλια που μου ειχε περασει σαν φλας η σκεψη (δεν το κρυβω)η απαντηση μου δοθηκε πολυ γρηγορα ,απλα παρατηροντας διαφορους φιλους και γνωστους.
Εχω λοιπον φιλους που καπνιζουν πακετα ολοκληρα την ημερα,μπαφους καργα κτλ,και το μαλλι βουρτσα,ουτε ιχνος απωλειας,και φιλους που δεν το βαλαν στο στομα τους ποτε και εχουν αραιωσει για τα καλα.

Ουτε το τσιγαρο -ουτε οι ζελεδες -ουτε τα ξενυχτια ,ουτε τιποτα εχει σχεση.Δεν λεω οτι μπορει να μην επηρεαζουν πολυ ελαχιστα ,αλλα καραφλος δεν γινεσε απο αυτα.(Παρτε παραδειγμα τον Βεγγο!)

weznem

Well-Known Member
να στειλω και γω τωρα που ειναι προσφατο το θρεντ τις εντυπωσεις μου μιας και ψηφισα.. :))
καπιζα απο τα 16 μου 8χρονια πεσε γεματα.. εχω τωρα απο τον ιουλιο που το κοωα,και το ειχα κοψει και πριν 2χρονια για 10 μηνες..
καμια διαφορα στο μαλλι δεν πιστευω οτι παιζει ρολο το τσιγαρο..

το τσιγαρο θα το σταματησετε ουτως η αλλως..το θεμα ειναι αν θα το σταματησετε εσεις πρωτοι η θα σας σταματήσει αυτο..που ειναι χειροτερο..
δεν νομιζω να θελετε να χασετε μια μαχη απο ενα πραγματακι 10 εκατοστων...ειναι μεγαλη ξεφτιλα..για δειτε το αλλιως το θεμα οσο ειναι νωρις διοτι shave και load δεν εχει εδω...δεν ειναι παιχνιδι...δεν γυρνας πισω..

Gousgounis

New Member
καπνιζα απο τα 17-18 εως τα 25 περιπου,πριν 2 χρονια 15 Μαρτιου εψαχνα να δω τι δωρο θα κανω στον εαυτο μου για τα γενεθλια μου και αποφασισα να σταματησω το τσιγαρο! καθε χρονο κοβω διπλη τουρτα !!!

Μπλουζα