Ποια κλινικη θα προτεινατε απο ελλαδα και κυπρο για μμ?

panathaole

New Member
Εχω διαβασει λιγα πραγματα στο φορουμ για τις 2 μεγαλες της κυπρου και για τις 3 της Ελλαδας dhi,ahc και παπανικολαου.Εσεις ποια θα προτεινατε?Επισης ειμαι 25 προς τα 26.
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

panathaole

New Member
Κατι τελευταιο θα με ενδιεφερε και ο erdogan και lorenzo αλλα απο 10 και πανω δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να δωσω.
 

koumparos

Well-Known Member
Λορέντζο
Ερντογάν
Μάρας

Βεκρης.
Με αυτή τη σειρά με βάση το feedback που έχουμε μέχρι σήμερα.Προσωπικη άποψη βεβαίως!!!!!
 

panathaole

New Member
consultation ο ερντογαν και ο λορεντζο μπορουν να κανουν μεσω ιντερνετ ή χρειαζεται να ταξιδεψεις για να σε δουν απο κοντα?γιατι πχ θελω να μαθω και ποσο κοστιζουν περιπου.
 

piros75

Well-Known Member
Εγώ ψηφίζω DHI μιας και το αποτέλεσμα μετράει (στη προκειμένη περίπτωση το δικό μου λολ). Νομίζω όμως ότι θα ήταν καλό να πας για λίγο μεγαλύτερη πυκνότητα από εμένα μιας και με είχαν διαβεβαιώσει ότι μέχρι και 35 μοσχεύματα/εκ2 οι απώλειες είναι μηδαμινές. Άρα αν γύριζα τον χρόνο πίσω ίσως έβαζα με τη μία τα 35-40 και όχι 28-30 και μπορεί να μην χρειαζόταν να ξαναασχοληθώ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitris50423

Well-Known Member
Στην ηλικια που εισαι πιθανον να χρειαστεις αλλη μια μεταμοσχευση στο μελλον γιατι η τριχοπτωση εξελισσεται. Βαλε καμια φωτογραφια αν θες να σου πουν τη γνωμη τους τα μελη του φορουμ.
Για τα consultation που ρωτησες Lorenzo και Erdogan μπορεις να στειλεις φωτογραφιες. Εχουν την εμπειρια να σου πουν τι χρειαζεσαι.
Οι κυπριακες ερχονται για συναντησεις ανα διαστηματα και στις ελληνικες μπορεις να πας απο κοντα να σε δουν. τον erdogan θα τον αποκλεισω απο τις επιλογες σου γιατι παει επιθετικα με πολλα μοσχευματα και εσυ λογω ηλικιας πρεπει να ξεκινησεις πιο συντηρητικα. οι τιμες χοντρικα βγαινουν περιπου στο ενα ευρω το μοσχευμα στις ελληνικες δυο στις κυπριακες, 2,5 στον erdogan και 6 στον lorenzo για τα πρωτα 1000 μοσχευματα μετα πεφτει η τιμη.
ρωτα απευθειας τις κλινικες που σε ενδιαφερουν αφου δεις τις παρουσιασεις.
 
Μπλουζα