Πλάνο για δυο Μεταμοσχεύσεις (Fue or Strip)

koskar

Member
Απ: Πλάνο για δυο Μεταμοσχεύσεις (Fue or Strip)

kos1987 είπε:
Παιδες κακα τα ψεματα η μεθοδος fue ηρθε για να αντικαταστησει τη strip.ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ειναι οτι ειναι ακριβη....για ποσο καιρο ομως ακομη, απο τη στιγμη που εχουν βγει και δοκιμαστει ρομποτικα μηχανηματα που κανουν αυτοματα εξαγωγη τριχοθυλακιων με ρυθμο εως 1000τριχ/ωρα?

Φιλε εάν διαβάσεις σε ξένα sites η διαφορά μεταξύ της STRIP και FUE δεν είναι μόνο στο κόστος.
H STRIP συγκριτικά πάντα με την FUE προσφέρει:
1) μεγαλύτερη εξαγωγή grafts
2) μεγαλύτερη πιθανότητα βιωσιμότητας των μεταμοσχευμένων grafts.
Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί στο μέλλον να επικρατήσει η FUE αλλά δυστυχώς το θέμα της επιλογής δεν είναι μόνο οικονομικό.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ε.Α.

New Member

kos1987 είπε:
Παιδες κακα τα ψεματα η μεθοδος fue ηρθε για να αντικαταστησει τη strip.ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ειναι οτι ειναι ακριβη....για ποσο καιρο ομως ακομη, απο τη στιγμη που εχουν βγει και δοκιμαστει ρομποτικα μηχανηματα που κανουν αυτοματα εξαγωγη τριχοθυλακιων με ρυθμο εως 1000τριχ/ωρα?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Όχι ΜΗΗΗΗΗΗΗΗ! ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕ ΤΗΝ ΦΟΥΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΟΤΟΡΕΣ!

Ρώτησα τον γιατρό μου και με είπε το εξής ΠΟΛΥ σημαντικό!

Η φούε ΔΕΝ είναι το ίδιο με τους μικρομότορες, πολύ απλά γιατί οι τελευταίοι εξάγουν και το ΔΕΡΜΑ γύρω από θυλάκιο. Δηλαδή η εξαγωγή αφήνει ΣΗΜΑΔΙ. Μικρό μεν αλλά αφήνει! Η εξαγωγή κατά την φούε είναι εξαγωγή ΜΟΝΟ του τριχοθυλακίου και όχι δέρματος!

Η μικρομότορες στην ουσία κάνουν..κατά κάποιο τρόπο..ένα είδος μικρών μικρών στριπ! Μέθοδος απάτη δηλαδή. Καμία σχέση με φούε!

Το μηχάνημα αυτό δεν μπορεί να αντικαταστήσει το εξειδικευμένο χέρι του γιατρού μιας και κάθε τρίχα είναι μοναδική και διαφορετική. Το συγκεκριμένο "κομπρεσεράκι" είναι ένα μεγάλο τρικ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!

kos1987

New Member

Ε.Α. είπε:
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! Όχι ΜΗΗΗΗΗΗΗΗ! ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕ ΤΗΝ ΦΟΥΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΜΟΤΟΡΕΣ!

Ρώτησα τον γιατρό μου και με είπε το εξής ΠΟΛΥ σημαντικό!

Η φούε ΔΕΝ είναι το ίδιο με τους μικρομότορες, πολύ απλά γιατί οι τελευταίοι εξάγουν και το ΔΕΡΜΑ γύρω από θυλάκιο. Δηλαδή η εξαγωγή αφήνει ΣΗΜΑΔΙ. Μικρό μεν αλλά αφήνει! Η εξαγωγή κατά την φούε είναι εξαγωγή ΜΟΝΟ του τριχοθυλακίου και όχι δέρματος!

Η μικρομότορες στην ουσία κάνουν..κατά κάποιο τρόπο..ένα είδος μικρών μικρών στριπ! Μέθοδος απ@τη δηλαδή. Καμία σχέση με φούε!

Το μηχάνημα αυτό δεν μπορεί να αντικαταστήσει το εξειδικευμένο χέρι του γιατρού μιας και κάθε τρίχα είναι μοναδική και διαφορετική. Το συγκεκριμένο "κομπρεσεράκι" είναι ένα μεγάλο τρικ!

ΠΡΟΣΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ!

Να ρωτησω κατι? οταν κανει ο πλαστικος fue δεν μενουν μικρες τρυπιτσες?Αυτες δεν κλεινουν με συνδετικο ιστο δηλδη γινεται μια μικρη ουλη?Τωρα αφου αυτο το μηχανημα αφαιρει και δερμα γυρω απο τον θυλακα τοτε αυτο το σημαδι θα ειναι μεγαλυτερο απ'οτι με την κλασικη μεθοδο.Διορθωστε με αν κανω καπου λαθος...και λογικα αφου δεν πλησιαζει τοσο κοντα το θυλακιο τοτε μαλλον αυτο εχει περισσοτερες να επιζησει...

kos1987

New Member

Λοιπον κοιταξα και λιγο περισσοτερο το θεμα με τα μηχανηματα και συμφωνα με αυτο www.bernsteinmedical.com/robotic-hair-tr*nspl*ntation οι τρυπες που αφηνει εχουν διαμετρο <1,7mm και η επιπλεον διατομη σε σχεση με τη χειροκινητη fue λογικα ειναι 2% ενω αρχικα ηταν 30%.Μαλλον αυτο εννοουσε ο γιατρος σου...

Ε.Α.

New Member

Αυτό δηλαδή δεν είναι μια μέθοδος παντς;

Ρε παιδιά να ρωτήσουμε τον costa24. Αυτός νομίζω έχει κάνει με μικρομότορες. Να μας πει αυτός. Θα τον στείλω μήνυμα κι ελπίζω να το δει.

Βέβαια όποιος θέλει μπορεί να μπει και στα μηνύματά του να δει τί έχει γράψει.

kos1987

New Member

Ε.Α. είπε:
Αυτό δηλαδή δεν είναι μια μέθοδος παντς;

Ρε παιδιά να ρωτήσουμε τον costa24. Αυτός νομίζω έχει κάνει με μικρομότορες. Να μας πει αυτός. Θα τον στείλω μήνυμα κι ελπίζω να το δει.

Βέβαια όποιος θέλει μπορεί να μπει και στα μηνύματά του να δει τί έχει γράψει.

Αυτο το μαραφετι που κοιταξα λεει οτι πριν απο ενα μηνα εγινε η πρωτη δοκιμη - μεταμοσχευση.

Ε.Α.

New Member

Ε; Μπορεί τότε να είναι ένα καινούργιο είδος μαραφετιού.

Παιδιά εγώ επιφυλάσσομαι. Δεν έχω άποψη δηλαδή γιατί απλά ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

Lazaros

New Member

Επειδή και εγώ είμαι στην ίδια φάση με σένα, σκοπεύω για FUE. Μια σε μερικούς μήνες και την άλλη όταν χρειαστεί. Που σκοπεύεις να την κάνεις?

alekontas

Member

Παίδες και γω καπου εκεί κυμαίνομαι.....ΝW 4-5 και με τοππικ δν φαίνεται τπτ....αλλά πολλοί περιορισμοί....ήμουν έτοιμος για strip στο νησί αλλά δν λόγω τομής....αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι πως βλέπω μερικά καταπληκτικά αποτελέσματα με fue στην Τουρκια π.χ ακόμα και σε τέτοια NW με 2500-3000 grafts.Eίναι τελικά δυνατόν η όχι????Απαντήσεις που πήρα και απο Shapiro και απο Bisanga μου ειπαν πως δν είμαι καλός υποψήφιος για fue ενώ βλέπω εκπληκτικά αποτελέσματα ακόμα και σε μεγαλύτερα NW με fue....Πολύ μπέρδεμα.....καμμιά άποψη πάνω σ αυτό?

Ε.Α.

New Member

Φίλε Αλεκόντας,

με 3000 τριχ. δεν καλύπτεται Ν5. Ούτε στην Τουρκία ούτε πουθενά. Έκανα στην Τουρκία. Αλλά ακόμα και να είσαι Ν5, ο γιατρός που πήγα εγώ, θα βγάλει πολλά τριχοθυλάκια. Είναι ειδικός ο άνθρωπος. Κι αν δεν φτάνουν θα σε βάλει γένι ή στήθος.

Ο Μπισάνγκα κι ο Σαπίρο έχουν μεγάλη εμπειρία στην στριπ. Γι' αυτό την προτείουν. Αλλά ρε παιδιά, η φούε ήρθε για να αντικαταστήσει την στριπ. Η αλήθεια να λέγεται.

alekontas

Member

Συμφωνώ φίλε Ε.Α αλλά και για στριπ που πήγα στο νησί και δεν την έκανα τελικά....για 3500 το πολύ πας.....οπότε????Τι διάολο κανεις?????Για Bisanga και Shapiro μάλλον συμφωνώ μαζι σου η απλά ήταν ειλικρινείς...λέω γω....τι να πω πια...αρχίζω να πιστεύω πως θα πρέπει να συμβιβαστώ στην ιδέα γιατί με μέτριο αποτέλεσμα και ουλή δν θα το άντεχα...bertheway.... ???

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Ε.Α.

New Member

Ρε παιδιά, εγώ ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω. Γιατί πρέπει εάν είσαι Ν5 ή Ν6 τέλος πάντων, σώνει και καλά να κάνεις μεταμόσχευση και να έεις μαλλί ΠΑΝΤΟΥ; Δηλαδή ένα κάνεις μια καλή ΦΟΥΕ και γίνεις Ν2 ή Ν3 πειράζει;

Πάνε φίλε Αλεκόντας σε έναν καλό γιατρό που κάνει ΦΟΥΕ (αλλά ξέρει να κάνει καλή ΦΟΥΕ, όχι ότι να' ναι), βάλε 3000-3500 τριχοθυλάκια και καμιά 1000 από το γένι...και θα γίνεις ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟΣ.

Δηλαδή δεν θα είσαι σα 18χρονος, αλλά θα έχεις μια ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ εμφάνιση. Κάνω λάθος;

hater_of_baldness

Active Member

Συμφωνώ με τον ΕΑ! Και από NW6 se ΝW3V να πας, επιτυχία είναι, μη λέμε βλακείες! ;) :)

Μπλουζα