Πλάνο για δυο Μεταμοσχεύσεις (Fue or Strip)

koskar

Member
Εστω ότι κάποιος έχει αποφασίσει:
1) για δυο μεταμοσχεύσεις
2) σύνολο grafts (για τις 2 HT) περίπου 6.000.

Ποιά θεωρείται ως καλύτερη επιλογή για τον τρόπο εκτέλεσης των δυο HT αναφορικά με τις FUE & STRIP.
Δηλαδή προτείνεται και οι δυο να είναι Fue ή Strip, ή συνδυασμός αυτών και με ποια σειρά.

Προσωπικά ως καλύτερη επιλογή, θεωρώ αυτήν που θα ικανοποιεί τα ακόλουθα:
1) να υπάρχει η δυνατότητα στην donor area για αφαίρεση συνολικά (και για τις δυο ΗΤ) 6.000 grafts.
2) να μην υπάρχουν εμφανή σημάδια μετα τις ΗΤ.
3) να "επιβιώσουν" τα περισσότερα grafts.
Το οικονομικό δεν το αναφέρω καθώς είναι ξεκάθαρο ότι η STRIP είναι πολύ πιο φθηνή συγκριτικά από την FUE, απλώς προς το παρόν εστιάζω στους τρεις παραπάνω παράγοντες.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

jdim

New Member
Απ: Πλάνο για δυο Μεταμοσχεύσεις (Fue or Strip)

Αυτη την ερωτηση την ειχα κ εγω και την εκανα και εγω σε πολλες κλινικες γιατι ειμαι σε αυτη τη σκεψη οπως σου ειπα κ στο τοπικ μου...δηλ 3000 στην πρωτη και αλλες 3000 μετα απο μερικα χρονια 5-7 χρονια. Σιγουρα η δευτερη θα ειναι fue μου ειπαν ολοι οσοι κανουν fue. O bisanga ειπε για στριπ στη ανρχη και φουε μετα...αλλα οσους κανουν φουε αποκλειστικα και ρωτησα ποσα max grafts μπορουν να παρθουν μου ειπαν οτι ενας καλο γιατρος απο μια καλη δοτρια μπορει να παρει 5000-6000 grafts οποτε με αυτη τη σκεψη εγω τεινω προς 2 fue και ουτε ουλες ουτε τπτ. Δεν ρωτησα αν καποιος κανει στριπ στη αρχη και μετα φουε ποσα τριχοθ. θα χρειαστουν για να καλυψει την ουλη του στριπ. Επισης μερικοι που κανουν φουε μου ειπαν και για πλανο 2,3 ης μεταμοσχευσης φουε με συνδυασμο δοτριαε κεφαλιου και τριχες απο γενια οπως εκανε κ αλλο παιδι εδω μεσα, οποτε τα 6000 grafts καλυπτονται ανετα.

Ε.Α.

New Member

Φουε. Μόνο. Αλλά από κορυφαίο γιατρό. Και μην πάρεις ποτέ φιναστερίδη. Δεν ξέρω γιατί, αλλά η φιναστερίδη και τα κάθε λογής χάπια σαρώνουν στο φόρουμ. Μην πάρεις ποτέ και τίποτα. Συμβουλή δικιά μου. Και το ριγκέιν πολύ είναι.

vag25

Well-Known Member

Ε.Α. είπε:
Δεν ξέρω γιατί, αλλά η φιναστερίδη και τα κάθε λογής χάπια σαρώνουν στο φόρουμ.

Πως να μην σαρωνει η φιναστεριδη στο φορουμ οταν το δινουν ολοι οι δερματολογοι και ειναι το καλυτερο προιον για την τριχοπτωση?Δεν καταλαβαινω γιατι απορεις :)

:D :D :D :D :D :D Δε θα το λεγα και σαρωνουν σε αυτο το φορουμ. Κανεις δεν παιρνει και ολοι τη κατηγορουν. 10 ατομα παιρνουμε ολα κιολα. Αλλα καλη προσπαθθεια.

Ε.Α.

New Member

:D Εγώ αυτήν την εντύπωση έχω. Ότι σαρώνει. Ίσως βέβαια να είναι βαρύς ο χαρακτηρισμός. Θερίζει; :D Πλάκα κάνω...

Ο Βαγκ25 τουλάχιστον δηλώνει υποστηρικτής. Σκεπτικιστή κι εσύ.

Φίλε Βαγκ25 είναι το καλύτερο για την τριχόπτωση. Αλλά και το χειρότερο για όλα τ' άλλα. Εξ ου και η απορία μου. Καλύτερα να πέφτει η τρίχα, παρά άλλα πιο ζωτικά μέλη του σώματος. Το δίλλημα είναι δηλαδή: Ή φιναστερίδη ή γερό α***δι.

Ρε παιδιά, ξέρω ότι παίρνετε και έχετε βέβαια κάθε δικαίωμα. Αλλά αυτή είναι η άποψή μου. Η λίστα με τις παρενέργειες είναι τεράστια. Αξίζει;

Εν ολίγοις, εάν έχεις τριχόπτωση, τα λέφτά που θα δώσεις στην φιναστερίδη σε 3 χρόνια λόγου χάρη θα αντιστοιχούν σε μια μεταμόσχευση. Η μεταμόσχεση θα έχει ΜΟΝΙΜΑ αποτελέσματα. Η φιναστερίδη φυσικά ΟΧΙ. Η μεταμόσχευση (πάντα σε κορυφαίο γιατρό κι όχι σε κομπογιαννίτη) δεν θα έχει παρενέργειες. Η φιναστερίδη και το κακό συναπάντημα των χαπιών θα έχει.

Εν πάσει περιπτώση η ερώτηση ήταν φούε ή φουτ. Φούε φίλε. Κάθε περίπτωση βέβαια είναι διαφορετική αλλά η εμπειρία μου λέει φούε,. Μόνο φουε.

Αυτο που πρεπει να καταλαβεις και εσυ και οι υπολοιποι, ειναι οτι φυσικα και εχετε καθε δικαιωμα να μη παρετε.
Απο κει και περα, καθε φαρμακο, αλλα καθε εχει μια μακρια λιστα με πιθανες παρενεργειες.
Δεν ειναι σιγουρο οτι θα τις εχεις και εσυ, και δεν ειναι πολυ πιθανο αν δεν εισαι υποχονδριος.
Μου κοστιζει 20 Ευρω το κουτι που κραταει 5 μηνες, δηλαδη 50 ευρω το χρονο, δηλαδη σε 20 χρονια θα εχω δωσει 1000 ευρω. Θελω να μου απαντησεις πως ακριβως εννοεις οτι κοστιζει οσο μια μεταμοσχευση. Επισης κανενας γιατρος σοβαρος δε θα χειρουργησει ατομο που παει για μεγαλα NW χωρις να παιρνει φαρμακα. Οσο νωριτερα καταλαβετε οτι δεν ειναι παιχνιδι η μεταμοσχευση αλλα εγχειρηση (ειδικα η στριπ) τοτε θα μπορουμε να συζιτισουμε σε σωστι βαση. Ουτε εχει μονιμα αποτελεσματα, εκτος και αν τη κανεις τελειως καραφλος. Αλλιως η φαλακρα θα προχωρησει και θα θελεις και αλλη.

Για το εντος θεματος, ψηφιζω FUE.

Ε.Α.

New Member

Εδώ που ζω (Βερολίνο) το κουτάκι κάνει 96€ στα φαρμακεία. Χορηγείται αποκλειστεικά με ιατρική συνταγή. Εμπεριέχει 30 κάψουλες. Οι υπολογισμοί μου ήταν ακριβείς, σύμφωνα πάντα μετα δεδομένα που έχω εγώ. Εάν στην Ελλάδα κάνει λιγότερο, όπως λέει ο σκεπιτικιστής (και κάτι θα ξέρει μιας και το χρησιμοποιεί), τότε σαφώς αλλάζουν οι συσχετισμοί. Άρα koskar φίλε, θα πρέπει να υπολογίσεις το κατά πόσο σε συμφέρει, σύμφωνα με την τιμή που ΕΣΥ μπορείς να το προμηθευτείς.

Κάθε φάρμακο, έχει μια μακριά λίστα με πιθανές παρενέργειες. Ως εδώ συμφωνώ. Μόνο που ΠΡΙΝ πάρεις το φάρμακο, ΔΕΝ γνωρίζεις εάν θα έχεις ΕΣΥ σαν άτομο παρανέργειες. Δηλαδή παίρνεις ένα ΡΙΣΚΟ. Ερώτηση: αξίζει να πάρεις τέτοιο ρίσκο για μια ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ λύση, την στιγμή που υπάρχουν ΜΟΝΙΜΕΣ μεθοδοι (δέχομαι ότι είναι πιο ακριβές μέθοδοι για τα ελληνικά δεδομένα και δεν προβάλω την τιμή ως επιχείρημα);

Έπειτα θα πρέπει να ξέρεις koskar ότι το συγκεκριμένο φάρμακο μπορεί σε κάποιες εξαιρετικές περιπτώσεις να δημιουργήσει μεγάλη ζημιά και ίσως μάλιστα ανεπανόρθωτη. Γενικότερα όμως το φαινόμενο στην ΕΛΛΑΔΑ με τα φάρμακα είναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ. Πας στον γιατρό και με την παραμικρή γρίπη σε δίνουν ΑΝΤΙΒΙΟΤΙΚΟ. Την στιγμή που τα αντιβιοτικά στην ουσία δεν ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ μόνο βλαβαρά ΒΑΚΤΗΡΙΑ αλλά και βακτήρια που ΠΡΕΠΕΙ ο οργανισμός να έχει. Και δεν προσπαθούν καθόλου με άλλες φυσικές και απόλυτα αποτελεσματικές ουσίες. Στην ουσία δηλαδή σε κάνει καλά από κάποια ασθένεια, αλλά σε εξασθενεί ή και θέτει την υγεία σου σε κίνδυνο σε κάτι ΑΛΛΟ.

Εν ολίγοις τα φάρμακα και κυρίως τα ΔΥΝΑΤΑ φάρμακα πρέπει να είναι η ΕΣΧΑΤΗ ΛΥΣΗ. Και αυτό σε περιπτώσεις που απειλείται η ΥΓΕΙΑ του ασθενούς. Η τριχόπτωση ΔΕΝ είναι απειλή για την υγεία σου. Και ΔΕΝ πρέπει να αντιμετωπίζεται ως το υπέρτατο κακό. ΜΗΝ πάρεις ΠΟΤΕ φάρμακα για την τριχόπτωση. Αυτό πιστεύω ΕΓΩ. Και φυσικά σέβομαι το Σκεπτικιστή και τον ΒΑΓΚ25. Αλλά ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με την απόφασή τους, να κάνουν χρήση φαρμάκων.

Το ότι η μεταμόσχευση ΔΕΝ είναι παιχνίδι το έχουμε καταλάβει καλά, φίλε σκεπτικιστή. Εγώ έχω κάνει ΤΕΣΣΕΡΙΣ. Αλλά δεν και απειλή για την ολική ΥΓΕΙΑ του "ασθενούς".

Αυτό που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, είναι η ΥΓΕΙΑ και η ΛΙΜΠΙΝΤΟ σας. Και μπορεί να βρεθεί κάποιος να είναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ (χωρίς εισαγωγικά) εάν δεν ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ τί ακριβώς διακυβεύεται με την λήψη φαρμάκων.

Και κάτι τελευταίο ΠΟΛΥ σημαντικό. Για μένα προσωπικά ένας γιατρός, ο οποίος σε λέει να πάρεις φιναστερίδη για να πετύχει η εγχείρηση του, είναι ψυχρότατος "επαγγελματίας". Για να μην το πω αλλιώς, όπως δηλαδή το σκέφτομαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ.

Φιλικά., παίδια. Μην αρπάζεστε. Συμπαίκτες είμαστε..

Υ.γ. Κοσκαρ ο σκεπτικιστής, είπε ένα πράγμα που θα πρέπει να θεωρήσεις καλύτερο από το να πάρεις φάρμακα. Να κάνεις την εγχείρηση σε τελικό στάδιο. Ή να κάνεις μια τέτοια ΦΟΥΕ που θα έχει τόσο μα τόσο φυσικό αποτέλεσμα που θα έχεις ΛΙΓΑ μαλλιά και ΚΑΛΑ. Είναι σαφώς καλύτερα από το να μην έχεις ΚΑΘΟΛΟΥ. Άποψή μου.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

Ε.Α. είπε:
Εδώ που ζω (Βερολίνο) το κουτάκι κάνει 96€ στα φαρμακεία. Χορηγείται αποκλειστεικά με ιατρική συνταγή. Εμπεριέχει 30 κάψουλες. Οι υπολογισμοί μου ήταν ακριβείς, σύμφωνα πάντα μετα δεδομένα που έχω εγώ.
http://www.hairlossgr.com/forum/index.php?topic=212.0 ;)

Εγω δεν αρπαζομαι ποτε, παντα γραφω με καλη διαθεση απλα τα ελλινικα μου δεν ειναι τελεια ισως παιζει και αυτο λιγο ρολο.
Λοιπον, φταιω γιατι εγω μιλαω για proscar 5mg Που το κοβεις και σε βγαζει με 20 ευρω 5 μηνες. Τελοσπαντων το θεμα δεν ειναι η φτηνια.
Αφου εχεις κανει 4 μεταμοσχευσεις θα ξερεις φανταζομαι την επιπτωση που εχουν στη ψηχολογια. Εγω παντως θα ειχα λιγοτερη λιμπιντο αν ειχα κανει μια μεταμοσχευση και ημουν σα καραγκιοζις απο το να παιρνω φινα. (εστω μεχρι τωρα). Υπαρχουν ιστοριες παιδιων που τους κατεστρεψαν τη συνολικη υγεια. Και μπορω αν θες να τις βρω και να στις δειξω. Μεχρι και ο jotronic ηταν ενας απο αυτους.

Επισης τα φαρμακα εχουν ανεπιβεβαιωτες αναφορες σε φορουμς για μονιμες παρενεργειες, ενω οι μεταμοσχευσεις εχουν μεγαλο αριθμο επιβεβαιωμενων και μη αμφισβητισιμων δυσαρεστιμενων.
Ολοι στο ιδιο στρατοπεδο ειμαστε, κανεις δεν ευχεται το κακο του αλλου, αλλα η δαιμονοπιηση μιας θεραπειεας και η αποθεωση της αλλης ειναι πολυ κακο πραγμα. Οι γιατροι που λες οτι θες να πεις κατι, ξερω γιατρους που παιρνουν φινα και οι ιδιοι. Δεν ειναι ακριβως οπος τα λες.

Επισης αν οντως δε σε ενοχλει το προβλημα και δεν θες να παρεις ρισκο, η μονη ειλικρηνης λυση ειναι να τα ξυρισεις η να τα αφησεις να μακρυνουν σε σχημα πεταλο. Καμμια αλλη. ;D

vag25

Well-Known Member

Φιλε ΕΑ δεν παιρνω Φινα(ακομα τουλαχιστον,γιατι δεν εχω τρομερο προβλημα και δεν ξερω αν φταιει η ΑΑ ή η ΣΔ),αλλα ειμαι θετικος σε αυτη για ενα και μονο λογο.
Οι ''παρενεργειες'' που μπορει να εχει καποιος αν δεν παιρνει φινα(η κακη ψυχολογια σε κραταει πισω στα παντα),για μενα ειναι μεγαλυτερες απο αυτες που ισως θα εχει αν παιρνει φινα.
Εχω διαβασει τοσα ποστς απο ατομα που νιωθουν πολυ καλυτερα και δεν κοιταζονται συνεχεια στο καθρεφτη,ενω εχουν ξεχασει το προβλημα γιατι εχει σταθεροποιηθει η κατασταση.

Το ερωτημα ειναι.Τι ειναι πιο βλαβερο για τον οργανισμο?5 χρονια κακης ψυχολογιας(που μπορει εχει επιπτωση στα παντα,απο δουλεια ,εως σχεσεις) ή τα 5 χρονια φινας(που ιιιισως εχουμε sides).
Δεν εχω απαντηση πραγματικα,αλλα νομιζω οτι στην περιπτωση μου θα ισχυε το πρωτο.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Το προβλημα ειναι οτι απαξ και εχεις ξεκινησει να μπαινεις σε τετοια φορουμ, εγω δεν πιστευω οτι "ξεχνας" ποτε το προβλημα σου.
Παντα υπαρχει μια μικρη φωνουλα στο πισω μερος του κεφαλιου που φωναζει "φαλακριανεις, θα παθεις παρενεργειες κ.α." ;D

Το @@@@ και αυτο το θεμα 8) Σορρυ φιλε κοσκαρ!

Εγω θα σου προτεινα αν εισαι 100% οτι δε θα πας για φαρμακα να κανεις ενα fue all over που θα το κουρεβεις πολυ κοντο, και θα φαινεσαι κουκλος. Ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο μεταμοσχευσεις!

kos1987

New Member

skeptikistis είπε:
Εγω θα σου προτεινα αν εισαι 100% οτι δε θα πας για φαρμακα να κανεις ενα fue all over που θα το κουρεβεις πολυ κοντο, και θα φαινεσαι κουκλος. Ειναι οτι καλυτερο εχω δει απο μεταμοσχευσεις!

Για ποσα grafts αναφερεσαι?

Ε.Α.

New Member

skeptikistis είπε:
Εγω δεν αρπαζομαι ποτε, παντα γραφω με καλη διαθεση απλα τα ελλινικα μου δεν ειναι τελεια ισως παιζει και αυτο λιγο ρολο.
Λοιπον, φταιω γιατι εγω μιλαω για proscar 5mg Που το κοβεις και σε βγαζει με 20 ευρω 5 μηνες. Τελοσπαντων το θεμα δεν ειναι η φτηνια.
Αφου εχεις κανει 4 μεταμοσχευσεις θα ξερεις φανταζομαι την επιπτωση που εχουν στη ψηχολογια. Εγω παντως θα ειχα λιγοτερη λιμπιντο αν ειχα κανει μια μεταμοσχευση και ημουν σα καραγκιοζις απο το να παιρνω φινα. (εστω μεχρι τωρα). Υπαρχουν ιστοριες παιδιων που τους κατεστρεψαν τη συνολικη υγεια. Και μπορω αν θες να τις βρω και να στις δειξω. Μεχρι και ο jotronic ηταν ενας απο αυτους.

Επισης τα φαρμακα εχουν ανεπιβεβαιωτες αναφορες σε φορουμς για μονιμες παρενεργειες, ενω οι μεταμοσχευσεις εχουν μεγαλο αριθμο επιβεβαιωμενων και μη αμφισβητισιμων δυσαρεστιμενων.
Ολοι στο ιδιο στρατοπεδο ειμαστε, κανεις δεν ευχεται το κακο του αλλου, αλλα η δαιμονοπιηση μιας θεραπειεας και η αποθεωση της αλλης ειναι πολυ κακο πραγμα. Οι γιατροι που λες οτι θες να πεις κατι, ξερω γιατρους που παιρνουν φινα και οι ιδιοι. Δεν ειναι ακριβως οπος τα λες.

Επισης αν οντως δε σε ενοχλει το προβλημα και δεν θες να παρεις ρισκο, η μονη ειλικρηνης λυση ειναι να τα ξυρισεις η να τα αφησεις να μακρυνουν σε σχημα πεταλο. Καμμια αλλη. ;D

- Τα ελληνικά σου είναι πάρα πολύ καλά.

- Νομίζω ότι καταλαβαίνω τα επιχειρήματά σας ρε παιδιά, όσων αφορά μια κακή μεταμοσχευση. Αλλά το δικό μου επιχείρημα ήταν ότι "μια ΚΑΛΗ φουε σε έναν ΚΟΡΥΦΑΙΟ γιατρό είναι καλύτερη από την χορήγηση οποιουδήποτε φαρμάκου". Δεν είπα οποιαδήποτε μεταμόσχευση. Είπα όμως οποιοδήποτε φάρμακο. Γενικά είμαι εναντίον των φαρμάκων.

Επίσης πάλι θα ήθελα να σημειώσω ότι είναι η άποψή μου. Ευχαριστώ για τον πολιτισμένο διάλογο.

- Η πρώτη μεταμόσχευση είχε πολύ κακή επίπτωση στην ψυχική μου διάθεση. Οι 2 τελευταίες με ανέβασαν και νιώθω σαν τον...Τζόρνταν με την μπαάλ στα χέρια μετά από κλέψιμο στο μισό γήπεδο με την ΟΛΗ αντίπαλη άμυνα 5 μέτρα πίσω μου. Πάω για κάρφωμα. Το επονομαζόμενο "τσεκούρι".

- Φίλε κοσκάρ εγώ διαφωνώ με τον Βαγκ και τον σκεπτικιστή στην χορήγηση φαρμάκων. Αλλά συμφωνούμε στο ότι μια καλή φουε θα σε δώσει κάποια καλά μαλλιά και η καλύτερη λύση.

- Κος1987 εγώ πιστεύω ότι ένας με Νοργουντ 4-5 εάν βάλει 3000-3500 γκραφτ (σε ΚΟΡΥΦΑΙΟ γιατρό με φούε) θα έχει ένα πολύ ωραίο αισθητικό αποτέλεσμα. ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν θα έχει το μαλλί 15χρονου. Οϋτε για πλάκα. Αλλά θα έχει ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ένα ωραίο μαλλί. Και στο μέλλον εάν θέλει, ξανακάνει άλλη μια φουε. Αυτό έκανα εγώ.

Ωραιες σηζητησεις κανουμε, και ειναι και για πραγματικες λυσεις στο προβλημα μας, απλα απο διαφορετικες μεριες πλησιαζουμε το προβλημα.

Εμενα η μεγαλυτερη μου διαφωνια ειναι στο "για παντα" και οτι τα μεταμοσχευμενα "δεν θα πεσουν" χωρις φαρμακα.
Αν εισαι destined να γινεις George Bluth, αν δε παρεις φαρμακα, καμμια μεταμοσχευση δε θα σε σωσει. Aυτοι υπαρχουν αναμεσα μας, και πολλες φορες ειναι κατω απο 50 χρονων. Παρατηρηστε το.
http://i5.photobucket.com/albums/y159/kumarbhupin/zaq.jpg

Το θεμα λοιπον ειναι που εισαι να καταληξεις. Αν εισαι για 4, τοτε η μεταμοσχευση ειναι η λυση. Αν πας για τα nw seven i 'm in heaven, καλυτερα να κανεις αλλο σπορ! :p

Χαιρομαι που οι επομενες μεταμοσχευσεις σου ελυσαν το προβλημα, η 1η γιατι ηταν τοσο κακη? Κακος γιατρος? Εχεις 4 τομες? :eek:

koskar

Member

Αναφέρω τις δυο ακόλουθες επιλογές λαμβάνοντας υπόψιν τα ακόλουθα:
Δεδομένα
α) Υπάρχον NW:3-4 με μεγάλη πιθανότητα να εξελιχθεί σε λίγα χρόνια σε 6-7 (λογω κληρονομικότητας).
β) Προς το παρόν καμία μεταμόσχευση & καμία φαρμακευτική αγωγή.
γ) Πλάνο για δυο μεταμοσχεύσεις για σύνολο 6.000 grafts και ίσως έναρξη κάποιας φαρμακευτικής αγωγής.
Επιλογές
1) STRIP (3.000 - 4.000 grafts) και μετά FUE (3.000 - 2.000 grafts).
2) FUE (3.000 grafts) και μετά FUE (3.000 grafts).

Προς το παρόν κλείνω περισσότερο προς την δευτερη επιλογή (FUE -FUE) αποκλειστικά και μόνο λόγω της ουλής.
Από την άλλη με την STRIP θα είχα περισσότερα grafts, λιγότερο οικονομικό κόστος & μεγαλύτερη πιθανότητα επιβίωσης των μεταμοσχευμένων grafts (συγκριτικά με την FUE).
Ουσιαστικά είμαι ακόμη σε δίλημμα και όχι 100% σίγουρος για τον έαν έχω κάνει την καλύτερη επιλογή (για τις FUE).

hater_of_baldness

Active Member

2 x FUE για να μην αποκλίσεις το ενδεχόμενο ξούρας κάποια στιγμή...

Κι εγώ στην ίδια φάση με σένα είμαι (27 ετών) και σε 1 χρόνο θα πάω για την πρώτη FUE... Είμαι κατά των φαρμάκων.

pavlos

Member

Εγω εχω μια απορία με 2 χ FUE δλδ - 6.000 graft απο την δότρια θεωρώ οτι θα αραιώσει σημαντικά η πυκνώτητα της δότριας .
Επίσης χάνεις και μοσχεϋματα γιατί θα μποροϋσες να πάρεις με 2 strip τουλάχιστον 6000 graft και πολυ αργοτερα να εχεις την λύση της FUE για να κλεϊσεις οποιοδηποτε κενό θα παρουσιαστεί.
Δεν ξέρω αλλα δεν νομίζω οτι ειναι η καλύτερη λύση, άλλωστε strip σε καλό γιατρό δεν αφηνει εντονο σημάδι οϋτε μετά το μπανιο θα φαίνεται μόνο αν τα ξυρίσεις τελείως φαίνεται.
Μπορούν και τα παιδιά που εχουν κανει stip να πουν την γν¨ωμη τους

Ε.Α.

New Member

Φίλε σκεπτικιστή παραθέτω την περίπτωσή μου. http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,2142.0.html

Αν θες ρίξε μια ματιά. Κι ότι απορία έχεις, ρώτα με. Ο τύπος στην φωτό είναι να τον λυπάσαι τον φουκαρά. Αλλά και τύποι σαν αυτόν μπορούν να κάνουν κάποια πράγματα. Εγώ έβαλα και από το γένι μου. Είναι μια ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ λύση. Εάν έχεις γερό γένι τότε 1500 τριχοθυλάκια σίγουρα. Μονά μεν αλλά φυτρώνουν ΠΑΝΤΑ και δεν χρειάζεσαι φάρμακα. Ή από τρίχες σώματος. Στήθος π.χ.

Κοσκάρ φίλε, εάν μείνεις 4-5 της κλίμακας Νόργουντ, αυτό που είπα ισχύει. ΑΛΛΑ και αν πας για 7 λόγω κληρονομικότητας, πάλι σε προτείνω να κάνεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ φούε.Να μην φαίνεται η ουλή ούτε για πλάκα! Να μπορείς να ξυριστείς η να έχεις κοντό το μαλλί που λέει κι ο damn. Είναι πολύ σημαντικό!

Στριπ σημαίνει συγκριτικά κάποια γκραφτ παραπάνω όπως επίσης και ένα ποσοστό μεγαλύτερης βιωσιμότητας. Αλλά ΟΧΙ απαραίτητα μικρότερο κόστος. Εγώ έβαλα με 3€ το τριχοθυλάκιο. Και γένι επίσης με 3€ (κατά κανόνα είναι η μεταμόσχευση με τρίχες σώματος, γενιού κτλ πιο ακριβές. Αλλά ο δικός μου γιατρός τις κάνει με την ίδια τιμή).

kos1987

New Member

Παιδες κακα τα ψεματα η μεθοδος fue ηρθε για να αντικαταστησει τη strip.ΤΟ ΜΟΝΟ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ειναι οτι ειναι ακριβη....για ποσο καιρο ομως ακομη, απο τη στιγμη που εχουν βγει και δοκιμαστει ρομποτικα μηχανηματα που κανουν αυτοματα εξαγωγη τριχοθυλακιων με ρυθμο εως 1000τριχ/ωρα?

Μπλουζα