VasilisArgo
New Member
Καλησπέρα και από μένα..
...παρακολουθώ το site από το 2008 και μετά από αρκετά χρόνια σκέψεων έχω αποφασίσει και εγώ να προβώ στην λύση της μεταμόσχευσης για να προσπαθήσω νααντιμετωπίσω το πρόβλημά μου...
Είμαι 31 στα 32 με NW4-5το οποίο είναι σταθερό τα τελευταία 5 χρόνια..
Το ιστορικό μου λοιπόν είναι το έξης:
-2001-2007 (ηλικία 18-24)

Είμαι 31 στα 32 με NW4-5το οποίο είναι σταθερό τα τελευταία 5 χρόνια..
Το ιστορικό μου λοιπόν είναι το έξης:
-2001-2007 (ηλικία 18-24)
- Στα 19 άρχισαν να υποχωρούν οι κρόταφοι μου, αμέσως επισκέφτηκα μια δερματολόγο η οποία μου έδωσε 1) μια lotion (βασικά συστατικά, minoxidil & thilodexine) ,2) βιταμίνες Epicrin και 3) σαμπουάν Epicrin και KelualDS.
- Για την περίοδο αύτη κάθε 3-4 μήνες επισκεπτόμουνα την γιατρό η οποία μου αλλάζει την περιεκτικότητα των ανωτέρω συστατικών, να μην τα πολύλογό παρέμεινα σταθερός σε NW2-2.5.
- Το Νοέμβριο του 2007 μπήκα στον στρατό...όπου για κάποιο περίεργο λόγω άρχισε τριχόπτωση η όποια συνοδεύτηκε με βαριά σμηγματοροική δερματίτιδα (η οποία ξεκίνησε μετά από τρεις μήνες).Η ίδια κατάσταση συνεχίστηκε και τον επόμενο χρόνο στο μεταπτυχιακό στην Αγγλία. Με αποτέλεσμα τον Σεπτέμβριο του 2009 να έχει διαμορφωθεί το NW4-5 που είμαι τώρα.
- Κατά αυτή την περίοδο πήγαινα στην δερματολόγο η οποία μαζί με την θεραπεία για την τριχόπτωση προσπαθούσε να αντιμετωπίσει και την δερματίτιδα αλλά χωρίς αποτέλεσμα...
- Τον Απρίλιο του 2010 και αφού είχα γύρισε από την Αγγλία και είχα βρει δουλεία στην Αθήνα μετά από προτροπή φίλου επισκέφτηκα έναν άλλο δερματολόγο ο οποίος μου έδωσε λύση στο πρόβλημα της δερματίτιδάς.
- Συνέχισα να πηγαίνω στην δερματολόγο που μου έδινε τις συνταγές για την τριχόπτωση η οποία μου πρόσθεσε και το Propecia το όποιο το πήρα για ενάν μήνα και μετά το σταμάτησα.
- Συνέχισα να πηγαίνω από στη δερματολόγο για άλλα δύο χρόνια από ανασφάλεια ότι ίσως βελτιωθεί κάτι αλλά τελικά την σταμάτησα.
- Τα τελευταία 2.5 χρόνια δεν κάνω καμιά θεραπεία απολύτως
- Μέτα από διάβασμα ξένων forum κυρίως έκλεισα ραντεβού για 1-1 consulation με τον Bijan Feriduni (για τον Νοέμβριο 2015, waitinglist 12 μηνών σχεδόν)…λόγω του ότι μου άρεσε η προσέγγισή που έχει προς του ασθενείς.
- Θα πάρω γνώμες και από μερικούς γιατρούς ακόμα…..αν θέλετε να μου προτείνεται κάποιον από δικής σας προσωπική εμπειρία ελευθέρα….
- Φωτογραφίες θα ανεβάσω λίγο αργότερα όταν τις τραβήξω για να της στείλω στο γιατρό για να αξιολογήσει την κατάσταση μου πριν με δυο από κοντά.
- Το οικονομικό δεν με απασχολεί γιατί είμαι της άποψης ότι πρέπει να κάνεις το καλύτερο δυνατόν και χωρίς να λογαριάζεις το κόστος για να αντιμετωπίσεις κάτι που σου επηρεάζει πολύ αρνητικά την ψυχολογία σου