Πιθανή Αδύναμη Δότρια,γνώμη για μεταμόσχευση και επιλογη κλινικης

Trafalgerlaw

New Member
Ta πλαινα της δοτριας απο παλαιοτερα τα βλεπω λιγο ποιο αραια τι λες? πισω φαινεσαι οκ αλλα χρειαζεται να βγαλεις φωτεινες φωτο σε εξωτερικο χωρο. Αν θες μαι εκτιμηση και απο εμας καλως.
Νομίζω βοήθησε λίγο την δότρια. Στην frontline ελαχιστα… δεν είδα τεράστια διαφορά. Απλά νομίζω καθυστερεί λίγο την τριχόπτωση.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Καλησπέρα,

Ειμαι νέο μέλος στο φόρουμ και θα ηθελα μια γνώμη γενικα με την κατάσταση μου. Ειμαι 26 χρόνων και παρατήρησα εδω και 3 χρόνια μια αραίωση στην ζώνη Α. Την κορυφή την είχα παντα δεν εχω παρατηρήσει κάποια αραίωση έως τωρα. Θα ηθελα μια γνώμη από εσάς αμα πιστεύετε γίνετε ΜΜ και με ποσά Grafts; Δεν εχω ξεκινήσει κάποια φαρμακευτική αγωγή αλλά το σκεφτομαι σοβαρά να ξεκινήσω σύντομα.
Φίλε αν θέλεις την γνώμη μου στην κρίση την δικιά σου και του γιατρού σου αν θα ξεκινήσεις αγωγή αλλά για μένα τρενάρει την μεταμόσχευση για μια 10 έτια γιατί είσαι πολύ μικρός θα χάσεις και άλλες τρίχες στο μέλλον έχω παραδείγματα γύρω μου από άτομα που από τα 25 έως τα τριανταπέντε κάνανε δύο και τρεις μεταμοσχεύσεις χάσανε τα υπόλοιπα και τώρα δεν έχουν δότρια ούτε για δείγμα. Αν δεν σου δημιουργεί πρόβλημα η φιναστεριδη τότε ξεκινά την χρήση της και άσε την μεταμόσχευση για αργότερα

Trafalgerlaw

New Member
Φίλε αν θέλεις την γνώμη μου στην κρίση την δικιά σου και του γιατρού σου αν θα ξεκινήσεις αγωγή αλλά για μένα τρενάρει την μεταμόσχευση για μια 10 έτια γιατί είσαι πολύ μικρός θα χάσεις και άλλες τρίχες στο μέλλον έχω παραδείγματα γύρω μου από άτομα που από τα 25 έως τα τριανταπέντε κάνανε δύο και τρεις μεταμοσχεύσεις χάσανε τα υπόλοιπα και τώρα δεν έχουν δότρια ούτε για δείγμα. Αν δεν σου δημιουργεί πρόβλημα η φιναστεριδη τότε ξεκινά την χρήση της και άσε την μεταμόσχευση για αργότερα
Εχω ξεκινήσει εδώ και 3 χρόνια φίνα και μινοξιδιλη μια φορά την ημέρα. Δεν έχω θέμα. Απλα να φτιάξω την hairline πάλι άμα είναι δυνατόν

Μπλουζα