Περί ομοφυλοφιλίας

aeratos28

Just aeratos
χαχαχα βοηθάει λες το γέλιο?πες το στα παιδιά εδώ εγώ δυστυχώς για σένα ειμαι κομπλε από μαλλιά..βασικά το μοναδικό μήνυμα σου που έχει σχέση με το φορουμ..και το ποιος προσβάλει το βλέπουν πολύ καλά με τα ρατσιστικά και ειρωνικά σου σχόλια ότι το γέλιο είναι υγεία και βοηθάει στην καραφλα.!ποιος ο σκοπός σου στο φόρουμ?να μας πεις καραφλες και να μας αναλύσεις την gay κοινότητα?όπως μου μιλάς σου απανταω..κάθε σου μήνυμα έχει προσβλητικές κουβέντες η προς εμένα ή προς άλλους ,τώρα για όλους..τι ήταν αυτό το χιουμορακι για γέλιο και καραφλα.?να είσαι προσεκτικη..το φιλολογαρα σε πειραξε και το βλέπεις προσβλητικό ενώ αυτο που ειπες ομολογώ ήταν συγκροτιμενο και μπλα μπλα μπλα..χαχαχα:rolleyes:o_O:D

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Jen

Active Member
χαχαχα βοηθάει λες το γέλιο?πες το στα παιδιά εδώ εγώ δυστυχώς για σένα ειμαι κομπλε από μαλλιά..βασικά το μοναδικό μήνυμα σου που έχει σχέση με το φορουμ..και το ποιος προσβάλει το βλέπουν πολύ καλά με τα ρατσιστικά και ειρωνικά σου σχόλια ότι το γέλιο είναι υγεία και βοηθάει στην καραφλα.!ποιος ο σκοπός σου στο φόρουμ?να μας πεις καραφλες και να μας αναλύσεις την gay κοινότητα?όπως μου μιλάς σου απανταω..κάθε σου μήνυμα έχει προσβλητικές κουβέντες η προς εμένα ή προς άλλους ,τώρα για όλους..τι ήταν αυτό το χιουμορακι για γέλιο και καραφλα.?να είσαι προσεκτικη..το φιλολογαρα σε πειραξε και το βλέπεις προσβλητικό ενώ αυτο που ειπες ομολογώ ήταν συγκροτιμενο και μπλα μπλα μπλα..χαχαχα:rolleyes:o_O:D

Ο σκοπός μου στο φόρουμ φαίνεται στα αρχικά ποστς μου που σου είπα. Τα διάβασες; Όχι.
Το "δυστυχώς για σένα" πού κολλάει; Εγώ γιατί να θέλω να έχεις πρόβλημα; :) Αν όμως δεν έχεις πρόβλημα με τα μαλλιά τότε γιατί είσαι σε ένα φόρουμ σχετικά με μαλλιά και μάλιστα χτυπιέσαι για το δικό μου θέμα που είναι άσχετο από μαλλιά;

Το πόσες φορές έχει ειπωθεί η λέξη "καράφλα" και "καραφλοφόρουμ" σε αυτό το νήμα από εσάς τους ίδιους δεν λέγεται. Μέτρα στα μηνύματα του tasos33 και μόνο. Αν εσύ, λοιπόν, θεώρησες προσβλητικό και ειρωνικό ένα σχόλιο που είχε στόχο να λειτουργήσει ως inside-joke σε κάτι που εσείς οι ίδιοι λέτε δύο μέρες τώρα, είναι αστείο. Αλλά δυστυχώς δεν το θεωρείς καν. Απλά προσπαθείς με κάθε τρόπο να το γυρίσεις και να δείξεις ότι εγώ είμαι η προσβλητική για να καλύψεις τα άπειρα δικά σου αγενή και προσβλητικά σχόλια. Δεν σου βγαίνει όσο και να χτυπιέσαι :)

ps. ορίστε, το άλλαξα. Αυτό για να μην υπάρχει η παραμικρή υπόνοια ότι σκοπός μου είναι να προσβάλω, έστω και χωρίς να το θέλω. Άραγε εσύ πόσα από όλα αυτά τα προσβλητικά που έχεις γράψει, και μάλιστα επίτηδες, θα άλλαζες;

Τελευταία επεξεργασία:

aeratos28

Just aeratos
άπειρα δικά μου και αγενή και προσβλητικά σχόλια??καλο και αυτο,βγαλε τη σκουφια σου και βαρα μας..τα inside jokes,ειναι οπως το ειπες,inside..δεν μπορω να σε αποκαλεσω εγω οπως μπορει να σε αποκαλεσει μια κοπελα με ιδιες προτιμησεις με τις δικες σου..σιγουρα εχετε και τα δικα σας inside jokes..μονο που αν τα πω εγω θα ειμαι ρατσιστης..το πιασες??..ετσι ειναι και εδω μεταξυ μας..απο εσενα ακουγεται ρατσιστικο και ειρωνικο..δεν μιλάς στην κοινότητα σου που συμφωνειτε όλοι μεταξύ σας..εδώ jen επειδη ακούς κάτι άλλο σου φαίνεται αμέσως προσβλητικό..εσένα δεν σου βγαίνει αυτό που έχεις στο μυαλό σου..να φανεις κάπως,και καλά επιχειρήματα ατρανταχτα,παραδείγματα και ότι δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε γιατί δεν τα καταλαβαίνουμε,στην δική μου περίπτωση η σε άλλες περιπτώσεις ότι δεν μπορούν να σου απαντήσουν κατηγορώντας τους όλους για ρατσισμό..αυτό είναι 0 επιχειρήματα..όχι αυτά που νομίζεις ότι έχουν και συγκροτιμένη σκέψη κτλ

Jen

Active Member
άπειρα δικά μου και αγενή και προσβλητικά σχόλια??καλο και αυτο,βγαλε τη σκουφια σου και βαρα μας..τα inside jokes,ειναι οπως το ειπες,inside..δεν μπορω να σε αποκαλεσω εγω οπως μπορει να σε αποκαλεσει μια κοπελα με ιδιες προτιμησεις με τις δικες σου..σιγουρα εχετε και τα δικα σας inside jokes..μονο που αν τα πω εγω θα ειμαι ρατσιστης..το πιασες??..ετσι ειναι και εδω μεταξυ μας..απο εσενα ακουγεται ρατσιστικο και ειρωνικο..δεν μιλάς στην κοινότητα σου που συμφωνειτε όλοι μεταξύ σας..εδώ jen επειδη ακούς κάτι άλλο σου φαίνεται αμέσως προσβλητικό..εσένα δεν σου βγαίνει αυτό που έχεις στο μυαλό σου..να φανεις κάπως,και καλά επιχειρήματα ατρανταχτα,παραδείγματα και ότι δεν μπορούμε να σου απαντήσουμε γιατί δεν τα καταλαβαίνουμε,στην δική μου περίπτωση η σε άλλες περιπτώσεις ότι δεν μπορούν να σου απαντήσουν κατηγορώντας τους όλους για ρατσισμό..αυτό είναι 0 επιχειρήματα..όχι αυτά που νομίζεις ότι έχουν και συγκροτιμένη σκέψη κτλ

Με τη διαφορά ότι εγώ, έστω κι αν δεν το έκανα σκόπιμα, με την παραμικρή υποψία ότι κάποιος μπορεί να προσβληθεί το άλλαξα αμέσως. Ακριβώς γιατί δεν είναι σκοπός μου να προσβάλω. Εσύ; Ξαναλέω, γράφουμε τώρα 9 σελίδες. Αυτό το έγραψα στην 9. Χωρίς την παραμικρή διάθεση για προσβολή. Στα προηγούμενα σχόλια της σελίδας 9 και στις προηγούμενες 8 σελίδες εσύ μόνο προσβάλλεις και ειρωνεύεσαι. ΜΟΝΟ. Το πρώτο σου σχόλιο ήταν ειρωνικότατο. Τα χαχανίσματα με τον Πίθηκα ήταν ειρωνικότατα. Τα υπόλοιπα για τους γκέι και το αν ξέρω να μιλάω ήταν προσβλητικότατα. Πήρες πίσω τίποτα από όλα αυτά; Μπορείς να αποδεχτείς ότι θεωρείς τους ομοφυλόφιλους φυσιολογικότατους, ότι εγώ μιλάω με λογικά επιχειρήματα ενώ εσύ όχι, και να παραδεχτείς ότι εσύ είσαι προσβλητικός; ΟΧΙ. Γιατί εσύ τα πιστεύεις αυτά που λες, δεν είπες κάτι κατά λάθος. Γιατί εσύ ΘΕΛΕΙΣ να προσβάλεις. Άρα μην μιλάς για σκούφιες. Τό πιασες; :)

aeratos28

Just aeratos
φυσιολογικούς ανθρώπους τους θεωρώ ολους..οσο και αν σου φανει περιεργο..όσους συμπεριφέρονται βασικά φυσιολογικά και δεν κάνουν άσεμνες κινήσεις που ενοχλούν τους άλλους ..από εκεί και πέρα είναι χαζομαρα πλέον να συζητάμε ακόμα για τους γκέι ,αν είναι ταμπού η όχι κτλ..δεν ενδιαφέρομαι για το τι κάνει ο καθένας αρκεί να μην προκαλεί την κοινή γνώμη..το (πρόβλημα) με εσένα είναι ότι στην ουσία πας να περάσεις σαν κοινή λογική την νοοτροπία των gay η οποία πως να το κάνουμε ρε συ,δεν είναι αυτή..οσους και αν ρωτήσεις το ίδιο θα σου πουν..όσο για το θέμα με τον πιθηκα,αν δεις καλύτερα στη ουσία δεν σύμφωνω..απλά τον είπα τρελό χαριτολογωντας..ούτε να προκαλώ θέλω ούτε τίποτα,να ξέρεις..αλλά το ότι δεν ξέρεις να απαντας σε συγκεκριμένες ερωτήσεις δεν θεωρώ ότι είναι προσβλητικό..anyway δεν υπάρχει να ξέρεις από μεριά μου κάποια πρόθεση για προσβολές όπως είπα απλά δεν μου αρέσει που δεν συμφωνεις σε τίποτα από αυτά που λέμε και προσπαθείς με τα παραδείγματα σου να μας πεισεις για τις επιλογες σου..μην το κάνεις,όπως δεν θέλουμε και εμείς να σε πεισουμε για τις δικές μας.γι αυτό και ολοι αποχώρησαν από το νήμα..αυτά!

Jen

Active Member
φυσιολογικούς ανθρώπους τους θεωρώ ολους..οσο και αν σου φανει περιεργο..όσους συμπεριφέρονται βασικά φυσιολογικά και δεν κάνουν άσεμνες κινήσεις που ενοχλούν τους άλλους ..από εκεί και πέρα είναι χαζομαρα πλέον να συζητάμε ακόμα για τους γκέι ,αν είναι ταμπού η όχι κτλ..δεν ενδιαφέρομαι για το τι κάνει ο καθένας αρκεί να μην προκαλεί την κοινή γνώμη..το (πρόβλημα) με εσένα είναι ότι στην ουσία πας να περάσεις σαν κοινή λογική την νοοτροπία των gay η οποία πως να το κάνουμε ρε συ,δεν είναι αυτή..οσους και αν ρωτήσεις το ίδιο θα σου πουν..όσο για το θέμα με τον πιθηκα,αν δεις καλύτερα στη ουσία δεν σύμφωνω..απλά τον είπα τρελό χαριτολογωντας..ούτε να προκαλώ θέλω ούτε τίποτα,να ξέρεις..αλλά το ότι δεν ξέρεις να απαντας σε συγκεκριμένες ερωτήσεις δεν θεωρώ ότι είναι προσβλητικό..anyway δεν υπάρχει να ξέρεις από μεριά μου κάποια πρόθεση για προσβολές όπως είπα απλά δεν μου αρέσει που δεν συμφωνεις σε τίποτα από αυτά που λέμε και προσπαθείς με τα παραδείγματα σου να μας πεισεις για τις επιλογες σου..μην το κάνεις,όπως δεν θέλουμε και εμείς να σε πεισουμε για τις δικές μας.γι αυτό και ολοι αποχώρησαν από το νήμα..αυτά!

aeratos28, αυτό θα είναι το τελευταίο μου μήνυμα μεταξύ μας εδώ. Αν θέλεις συνεχίζουμε σε pm, αν θέλουν οι mods κλειδώνουν το thread, αν και δεν είναι καν δικό μου νήμα.

Αυτό που προσπαθώ να πω από το πρώτο μου ποστ είναι ότι είναι προσβλητικό να λες ".όσους συμπεριφέρονται βασικά φυσιολογικά και δεν κάνουν άσεμνες κινήσεις που ενοχλούν τους άλλους". Γιατί δεν υπάρχει τίποτα επιστημονικό που να σου λέει ότι αυτό που κάνουν οι γκέι, το ότι ελκύονται από άτομα του ίδιου φύλου, οι κινήσεις και ο τρόπος ομιλίας κάποιων από αυτούς, το πόσο δείχνουν με τα λόγια τους ή με τη συμπεριφορά τους ότι είναι γκέι, είναι ΜΗ φυσιολογικό. Αυτό ακριβώς προσπαθώ να εξηγήσω, ότι η επιστήμη πλέον τα θεωρεί όλα αυτά φυσιολογικά και ο νόμος ορίζει ότι ο καθένας μπορεί να προβάλλει τη σεξουαλικότητά του και το φύλο του όπως και όσο θέλει αρκεί να μην βλάπτει ή προκαλεί, αλλά το "προκαλώ" σημαίνει π.χ. να κάνω δημόσια σεξ ή να βγαίνω στον δρόμο γυμνός. Όσο "θηλυπρεπής" κι αν είναι ένας ομοφυλόφιλος άντρας, όσο κι αν "κουνιέται" και κάνει "νάζια" δημόσια, ακόμα κι αν φοράει ταμπέλα "είμαι γκέι" στο κούτελο και εσάς σας αηδιάζει ή θεωρείτε ότι σας προκαλεί, ο νόμος το προστατεύει, η επιστήμη το θεωρεί φυσιολογικό και η επιστημονική κοινότητα προσπαθεί πλέον να διδάξει τον κόσμο αυτό ακριβώς το πράγμα: ότι δεν μπορείς ούτε να κατακρίνεις ούτε να απαγορεύσεις σε ανθρώπους να συμπεριφέρονται έτσι.

Το ξέρω ότι για πολύ κόσμο αυτό είναι όχι απλά κάτι καινούργιο αλλά κάτι που πάει κόντρα σε αυτό που έχουν μάθει να θεωρούν φυσιολογικό. Και εννοείται ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να το καταλάβουν αυτό όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Αλλά ο κόσμος προχωράει με βάση ό,τι καινούργιο μαθαίνουμε. Και όσοι άνθρωποι έχουμε ασχοληθεί με τέτοιες σπουδές (γι' αυτό σου είπα ότι έχω ασχοληθεί και με σπουδές φύλου, όχι για να το παίξω έξυπνη και ανώτερη όπως είπες) έχουμε μια επαφή με αυτά τα καινούργια δεδομένα που εσείς δεν έχετε, και είναι λογικό να μην έχετε. Το θέμα είναι ότι αρνείστε να τα ακούσετε και ακόμα κι αν τα ακούσετε αρνείστε πεισματικά να μπείτε στη διαδικασία να τα αποδεχτείτε. Πλέον ξέρουμε ότι δεν μιλάμε για μια ανωμαλία, ούτε σε ορμονικό ούτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Γενικά δεν μιλάμε για ανωμαλία. Και εφόσον δεν μιλάμε για ανωμαλία και μιλάμε για κάτι που είναι όσο φυσιολογική είναι η ετεροφυλοφιλία, δεν υπάρχει "ενοχλεί τους άλλους". Ό,τι κάνουν οι ετεροφυλόφιλοι στο δρόμο (φιλιούνται, πιάνονται χέρι-χέρι, μιλάνε για τους/τις συντρόφους τους ανοιχτά, προβάλλουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις κτλ.) είναι εξίσου φυσιολογικό να το κάνουν και οι ομοφυλόφιλοι και πρέπει να γίνονται ανεκτοί όπως και οι ετεροφυλόφιλοι. Χωρίς να ζητήσουν την άδεια κανενός. Αυτό άλλωστε ορίζει ο νόμος.

Αυτό από μένα. Καλή συνέχεια σε όλους.

Τελευταία επεξεργασία:

FreeThinker

Well-Known Member
@Jen

μην ξεχνας να μαθαινεις στους μαθητες σου, οτι οταν βγαινουν κατα πολυ εκτος του οριου λεξεων της εκθεσης τους, κοβονται. πραγματικα φιλικα

Jen

Active Member
@Jen

μην ξεχνας να μαθαινεις στους μαθητες σου, οτι οταν βγαινουν κατα πολυ εκτος του οριου λεξεων της εκθεσης τους, κοβονται. πραγματικα φιλικα

Φιλικά, όταν υπάρχει ρητά καθορισμένο όριο, προφανώς και αν το υπερβείς κόβεσαι. Εδώ μέσα πού ακριβώς καθορίζεται αυτό το όριο; :)

FreeThinker

Well-Known Member
Φιλικά, όταν υπάρχει ρητά καθορισμένο όριο, προφανώς και αν το υπερβείς κόβεσαι. Εδώ μέσα πού ακριβώς καθορίζεται αυτό το όριο; :)

Κανεις δε σου καθοριζει το οριο εκτος σχολειου. Υποτιθεται μαθαινεις να κρινεις μονος σου αναλογα με τις περιστασεις. Εγω προσωπικα αδυνατω να διαβαζω τις σελιδες επι σελιδων που γραφεις. Οπως και αρκετοι αλλοι στο αναφερουν, οτι βαριουνται να διαβασουν ολα οσα γραφεις. Εσυ βγαινεις χαμενη απο αυτο. Για αυτο σου λεω φιλικα.

• Like
Reactions: Jen

Jen

Active Member
Κανεις δε σου καθοριζει το οριο εκτος σχολειου. Υποτιθεται μαθαινεις να κρινεις μονος σου αναλογα με τις περιστασεις. Εγω προσωπικα αδυνατω να διαβαζω τις σελιδες επι σελιδων που γραφεις. Οπως και αρκετοι αλλοι στο αναφερουν, οτι βαριουνται να διαβασουν ολα οσα γραφεις. Εσυ βγαινεις χαμενη απο αυτο. Για αυτο σου λεω φιλικα.

Το καταλαβαίνω, και έχεις την επιλογή να μην το κάνεις. Σοβαρά το λέω, δεν το λέω ειρωνικά. Υπάρχουν πολλοί που τα θεωρούν τεράστια, ναι. Υπάρχουν όμως κι άλλοι τόσοι που τα διάβασαν. Δεν είναι ο στόχος μου να μαζέψω "κοινό". Γράφω κάποια πράγματα που χρειάζονται επιχειρηματολόγηση και δεν μπορούν να αναπτυχθούν σε 5 σειρές. Όποιος θεωρεί ότι 30-40 (το πολύ) σειρές κειμένου είναι αρκετό εμπόδιο ώστε να μην διαβάσει κάτι που πιστεύει ότι κατά τα άλλα τον ενδιαφέρει, είναι δική του απόφαση και δική του ευθύνη. :)

Το 'like' δεν ήταν ειρωνικό. Διευκρινίζω για να μην ξεκινήσουν νέες παρεξηγήσεις :)

Τελευταία επεξεργασία:

FreeThinker

Well-Known Member
Όποιος θεωρεί ότι 30-40 (το πολύ) σειρές κειμένου είναι αρκετό εμπόδιο

30-40 γραμμες σε καθε ποστ, οχι σε καθε σελιδα. αν σε καθε σελιδα εχεις 4 τετοια, 4ποστ*9σελιδες=36 ποστ, 36ποστ* (εστω )30 γραμμες = 1080 γραμμες. Σα νε λεμε περιπου 3 εκθεσεις πανελληνιων + τα ποστ των υπολοιπων ωστε να υπαρχει μια ολοκληρωμενη αποψη. Εχει μια μικρη διαφορα απο τις 30 γραμμες. Και αυτο σε διαστημα ουτε 2 ημερων για ενα παρατριχοπτωτικο θεμα.

Δεν παρεξηγησα το like.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

xk

Active Member
[QUOTE="Jen, post: 171012, member: ή με Αυτό ακριβώς προσπαθώ να εξηγήσω, ότι η επιστήμη πλέον τα θεωρεί όλα αυτά φυσιολογικά και ο νόμος ορίζει ότι ο καθένας μπορεί να προβάλλει τη σεξουαλικότητά του και το φύλο του όπως και όσο θέλει αρκεί να μην βλάπτει ή προκαλεί, αλλά το "προκαλώ" σημαίνει π.χ. να κάνω δημόσια σεξ ή να βγαίνω στον δρόμο γυμνός. Όσο "θηλυπρεπής" κι αν είναι ένας ομοφυλόφιλος άντρας, όσο κι αν "κουνιέται" και κάνει "νάζια" δημόσια, ακόμα κι αν φοράει ταμπέλα "είμαι γκέι" στο κούτελο και εσάς σας αηδιάζει ή θεωρείτε ότι σας προκαλεί, ο νόμος το προστατεύει, η επιστήμη το θεωρεί φυσιολογικό και η επιστημονική κοινότητα προσπαθεί πλέον να διδάξει τον κόσμο αυτό ακριβώς το πράγμα: ότι δεν μπορείς ούτε να κατακρίνεις ούτε να απαγορεύσεις σε ανθρώπους να συμπεριφέρονται έτσι.

Το ξέρω ότι για πολύ κόσμο αυτό είναι όχι απλά κάτι καινούργιο αλλά κάτι που πάει κόντρα σε αυτό που έχουν μάθει να θεωρούν φυσιολογικό. Και εννοείται ότι χρειάζεται πολύς χρόνος για να το καταλάβουν αυτό όλοι αυτοί οι άνθρωποι. Αλλά ο κόσμος προχωράει με βάση ό,τι καινούργιο μαθαίνουμε. Και όσοι άνθρωποι έχουμε ασχοληθεί με τέτοιες σπουδές (γι' αυτό σου είπα ότι έχω ασχοληθεί και με σπουδές φύλου, όχι για να το παίξω έξυπνη και ανώτερη όπως είπες) έχουμε μια επαφή με αυτά τα καινούργια δεδομένα που εσείς δεν έχετε, και είναι λογικό να μην έχετε. Το θέμα είναι ότι αρνείστε να τα ακούσετε και ακόμα κι αν τα ακούσετε αρνείστε πεισματικά να μπείτε στη διαδικασία να τα αποδεχτείτε. Πλέον ξέρουμε ότι δεν μιλάμε για μια ανωμαλία, ούτε σε ορμονικό ούτε σε ψυχολογικό επίπεδο. Γενικά δεν μιλάμε για ανωμαλία. Και εφόσον δεν μιλάμε για ανωμαλία και μιλάμε για κάτι που είναι όσο φυσιολογική είναι η ετεροφυλοφιλία, δεν υπάρχει "ενοχλεί τους άλλους". Ό,τι κάνουν οι ετεροφυλόφιλοι στο δρόμο (φιλιούνται, πιάνονται χέρι-χέρι, μιλάνε για τους/τις συντρόφους τους ανοιχτά, προβάλλουν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις κτλ.) είναι εξίσου φυσιολογικό να το κάνουν και οι ομοφυλόφιλοι και πρέπει να γίνονται ανεκτοί όπως και οι ετεροφυλόφιλοι. Χωρίς να ζητήσουν την άδεια κανενός. Αυτό άλλωστε ορίζει ο νόμος.

Αυτό από μένα. Καλή συνέχεια σε όλους.[/QUOTE]

Ειπαν καποιες ανωνυμες ερευνες που τις πηρε ο Ομπαμα και τους εκανε νομους και ετρεχε απο χωρα σε χωρα να τους επιβαλλει και βρηκε πολιτικους και μκο που πληρωνουν ατομα να τα γραφουν στα φορουμ.Κ ι ερχεται η αστυνομος σπουδαγμενη jen να μας κανει ρεπορτ και να υπενθυμιζει συνεχεια σε μοντ και αντμιν "να κανουν τη δουλεια τους".Η αδικημενη προσβεβλημενη jen που εφυγε αλλα επανηλθε να μας πει τι θα κανουμε και τι θα λεμε οταν η ιδιια ανηκει στη γνωστη ντπ των ανωμαλων που τολμησαν να μας πουν φοβικους και την ιδια ωρα να βγαζουν τον κωλο τους και να βαζουν κωλοδαχτυλο πανω στα αρματα των gay pride.

Για οσους ξερουν τι συμβαινει υπομονη,μπορα ειναι θα περασει.Το gay thing ειναι καθαρα γεωπολιτικο γι αυτο και βλεπετε λιγα ατομα να εχουν την δυναμη και την οργανωση να μας πουν οτι αυτα που ξεραμε μεχρι σημερα ηταν λαθος,οτι ειναι μια μεγαλη παρεξηγηση απεναντι στην εκλεκτη σπανια και ξεχωριστη αυτη μεριδα ανθρωπων. Βεβαια η ντπ εχει μπερδεψει λιγο τα μπουτια της,μια μας λεει οτι ειμαστε ολοι ιδιοι δηλαδη δεν παιζουν ρολο οι φυλες(κατω ο εθνικισμος κτλ) αλλα μετα μας λενε οτι καποιοι ανθρωποι ειναι διαφορετικοι οσον αφορα τον σεξουαλικο προσανατολισμο και οτι αυτο πρεπει να ειναι σεβαστο και να προστατευεται κτλ.Μιλαμε η βλακεια εχει χτυπησει κοκκινα.Φυλετικος αυτοπροσδιορισμος=κακος(παρολο που γενιεσαι,ειναι κληρονομικο) ενω σεξουαλικος αυτοπροσδιορισμος=καλο(παρολο που δεν παιζει κληρονομικοτητα και απλα το επιλεγεις)
Γραφουν κειμενα εντολες για τη ομοφυλοφιλια και γεμιζουν τα μμε πιεζοντας τον κοσμο να το δεχτει επιδιωκοντας να απομακρυνουν τον μεσο Ρωσο πολιτη απο τον μεσο Ευρωπαιο.Παντα να σκεφτεστε τα συμφεροντα και να ακολουθειτε το χρημα,θα δειτε πως εξηγουνται ολα ωραια και απλα.

ariss81

New Member
Γραφουν κειμενα εντολες για τη ομοφυλοφιλια και γεμιζουν τα μμε πιεζοντας τον κοσμο να το δεχτει επιδιωκοντας να απομακρυνουν τον μεσο Ρωσο πολιτη απο τον μεσο Ευρωπαιο.

Δημητράκη Πορνομετανάστη μου, όλα καλά στην Πετρούπολη ?

le2der

Active Member
Εγω ξέρω οτι αν δεν υπήρχε τόση διαφήμιση στους ομοφυλόφιλους τα πράγματα θα ήταν καλύτερα. Προμοτάρει καταστάσεις η ΤV σε βαθμό που ενας απλός άνθρωπος αγανακτεί(πχ όπως έγινε με τα κανάλια στο δημοψήφισμα και ο κόσμος επειδή είχε την αντίλυψη της κοροιδιας εκραζε... λίγο ακυρο αλλα για παρομοιο λόγο γίνεται ολο αυτο). Επι προσωπικού, παρακολουθώ διάφορες σειρές κατα διαστήματα και την τελευταία 3ετια δεν υπάρχει σειρά που να μην εχει ομοφυλοφιλικές σχέσεις. Και το χειρότερο ειναι οτι πρώτα παρουσιάζουν μια ομοφυλοφιλική κατάσταση μεταξύ δυο γυναικών(που είναι και ποιο αποδεκτή) και μετά μεταξύ δυο ανδρών. Αντε μετα να γυρίσει ο χ,ψ που του τα σερβίρουν οπως θέλουν να αποδεχτεί της κατάστασης. Έπειτα οι ομοφυλόφιλοι, που ο υπόλοιπος κόσμος τόσα χρόνια(κακώς) τους εχει περιθωριοποιήσει, βλέποντας τον ντόρο και την υποστήριξη που δέχονται , υπερβάλουν εαυτούς στα λεγόμενα τους(για μένα το complex). Σε αυτη την υπερβολή αντιδράμε οι "φυσιολογικοί" (complex) .
jen θα ήθελα να σε ρωτήσω για την διαφοροποίηση των ομοφυλόφιλων σε ενεργητικούς και παθητικούς και γιατί συμβαίνει αυτό.( για αρρεν)

jen θα ήθελα να σε ρωτήσω για την διαφοροποίηση των ομοφυλόφιλων σε ενεργητικούς και παθητικούς και γιατί συμβαίνει αυτό.( για αρρεν)
Επιτρέψτε μου να σας απαντήσω εγώ.
Κατ' αρχάς, περίπου 10-20% των γκέι ανδρών δεν κάνουν σχεδόν ποτέ πρωκτικό έρωτα. Προτιμούν άλλου είδους ερωτικές πράξεις.
Κατά δεύτερον, οι γκέι, που απολαμβάνουμε τις χαρές του πρωκτικού έρωτα, δεν χωριζόμαστε σε ενεργητικούς και παθητικούς, αλλά σε πέντε κύριες κατηγορίες: τους αυστηρά ενεργητικούς, που είναι λίγοι και συνήθως έχουν μεγάλα προσόντα, τους ενεργητικούς που πότε-πότε γίνονται και παθητικοί, αυτούς που κάνουν και τα δύο, τους παθητικούς που πότε-πότε γίνονται ενεργητικοί, και τους αυστηρά παθητικούς, οι οποίοι συνήθως έχουν πολύ μικρά μόρια (<12cm/ όσοι έχετε τέτοια, μην απογοητεύεστε, υπάρχουν οι επιμηκυντές, :p). Τα δύο άκρα του φάσματος είναι σπάνια.
Το πόσο θηλυπρεπής είναι κάποιος δεν είναι απόλυτος δείκτης παθητικότητας ή ενεργητικότητας. Οι περισσότεροι θηλυπρεπείς γκέι, ναι, είναι παθητικοί, αλλά υπάρχουν και τέτοιοι που είναι ενεργητικοί. Μερικές φορές, μάλιστα, είναι και αυστηρά ενεργητικοί.
Οι περισσότεροι που βρισκόμαστε στη μέση του φάσματος επιλέγουμε τον ένα ή τον άλλο ρόλο βάσει πολλών παραμέτρων. Η διαφορά ύψους, η διαφορά ηλικίας, η διαφορά μορίου, ο βαθμός θηλυπρέπειας είναι μερικές τέτοιες.
Εγώ προσωπικά επιλέγω τον ρόλο που με θέλει ο άλλος (είμαι ακριβώς στη μέση). Βέβαια, αν ένας μάτσο 40ρης θελήσει να είμαι ο ενεργητικός στη σχέση, μάλλον το πράγμα δεν θα προχωρούσε εκ μέρους μου.
Ελπίζω να σας έδωσα μια ικανοποιητική απάντηση. :cool:

FreeThinker

Well-Known Member
Επιτρέψτε μου να σας απαντήσω εγώ.
Κατ' αρχάς, περίπου 10-20% των γκέι ανδρών δεν κάνουν σχεδόν ποτέ πρωκτικό έρωτα. Προτιμούν άλλου είδους ερωτικές πράξεις.
Κατά δεύτερον, οι γκέι, που απολαμβάνουμε τις χαρές του πρωκτικού έρωτα, δεν χωριζόμαστε σε ενεργητικούς και παθητικούς, αλλά σε πέντε κύριες κατηγορίες: τους αυστηρά ενεργητικούς, που είναι λίγοι και συνήθως έχουν μεγάλα προσόντα, τους ενεργητικούς που πότε-πότε γίνονται και παθητικοί, αυτούς που κάνουν και τα δύο, τους παθητικούς που πότε-πότε γίνονται ενεργητικοί, και τους αυστηρά παθητικούς, οι οποίοι συνήθως έχουν πολύ μικρά μόρια (<12cm/ όσοι έχετε τέτοια, μην απογοητεύεστε, υπάρχουν οι επιμηκυντές, :p). Τα δύο άκρα του φάσματος είναι σπάνια.
Το πόσο θηλυπρεπής είναι κάποιος δεν είναι απόλυτος δείκτης παθητικότητας ή ενεργητικότητας. Οι περισσότεροι θηλυπρεπείς γκέι, ναι, είναι παθητικοί, αλλά υπάρχουν και τέτοιοι που είναι ενεργητικοί. Μερικές φορές, μάλιστα, είναι και αυστηρά ενεργητικοί.
Οι περισσότεροι που βρισκόμαστε στη μέση του φάσματος επιλέγουμε τον ένα ή τον άλλο ρόλο βάσει πολλών παραμέτρων. Η διαφορά ύψους, η διαφορά ηλικίας, η διαφορά μορίου, ο βαθμός θηλυπρέπειας είναι μερικές τέτοιες.
Εγώ προσωπικά επιλέγω τον ρόλο που με θέλει ο άλλος (είμαι ακριβώς στη μέση). Βέβαια, αν ένας μάτσο 40ρης θελήσει να είμαι ο ενεργητικός στη σχέση, μάλλον το πράγμα δεν θα προχωρούσε εκ μέρους μου.
Ελπίζω να σας έδωσα μια ικανοποιητική απάντηση. :cool:

Το χω απορια, τα μορια σας τα συγκρινετε για το ποιος εχει μεγαλυτερο? Και αν εχει ο αλλος μεγαλυτερο ζηλευεις? :rolleyes:

aggelos88

Active Member
Μια φορα ειχα συζητηση με εναν ομοφυλοφιλο , για να μου αποδειξει οτι η ομοφυλοφιλια ειναι κατι φυσιολογικο
μου εδωσε παραδειγματα απο την φυση και ειδικα απο τους σκυλους.

Η απαντηση μου ηταν οτι εχω δει σκυλους να κανουν σεξ με την μανα τους, με κουταβια (παιδεραστια) και με νεκρα ζωα (νεκροφιλια).
Οποτε συμφωνα με τους ομοφιλοφιλους αν ειναι φυσιολογικη η ομοφυλοφιλια πρεπει να θεωρουμε φυσιολογικη και την παιδεραστια και την νεκροφιλια αντιστοιχα.

Οτι και να λεμε οσο και να κανουμε τα στραβα ματια η μονη αληθεια ειναι οτι ολα αυτα ειναι παρα φυσιν.

Το πιο κακο με τους ομοφιλοφιλους ειναι οτι ενω τους εχουμε δωσει δικαιωματα και δεν τους ενοχλουμε προσπαθουν να μας επιβαλουν την αποψη τους με το ζορι. Αυτο που καταφερνουν κανοντας τα ολα αυτα ειναι να στρεφουν ολο και περισσοτερο κοσμο εναντιον τους και φταινε οι ιδιοι για αυτο...

aggelos88

Active Member
"τους αυστηρά ενεργητικούς, που είναι λίγοι και συνήθως έχουν μεγάλα προσόντα"

Δεν υπαρχουν αυτοι, ολοι παθητικοι ειναι και πρηζουν αλλους ετεροφιλοφιλους για σεξ με αμοιβη και κυριως φτωχους μεταναστες

Μπλουζα