aeratos28, θα πρότεινα εσύ πρώτος να χαλαρώσεις λίγο... από το πρώτο σου ποστ είσαι αδικαιολόγητα ερειστικός. Έγραψα ένα ποστ για κάτι που είπε κάποιο άλλο μέλος και με ενόχλησε επειδή με αφορούσε και πετάχτηκες εσύ με ένα "τι θέλεις να μας πεις τώρα". Το πρώτο άσχετο ποστ που ξεκίνησε το πρόβλημα ήταν το δικό σου.
Είσαι ένα άτομο που θεωρεί "σεντόνι" και δεν μπορεί να διαβάσει ένα κείμενο 20 σειρών, είσαι ένα άτομο που γράφει ασύντακτα (το ανορθόγραφα το προσπερνώ), χωρίς λογική συγκρότηση και συνοχή στα κείμενά του και χωρίς ίχνος επιχειρηματολογίας. Και ναι, όσο κι αν δεν θέλεις να το παραδεχτείς, τα λεγόμενά σου δείχνουν αν είσαι ή όχι ρατσιστής. Είσαι ένα άτομο που επανέλαβε τουλάχιστον 2 φορές ότι ΟΛΟΙ οι γκέι είναι εγωκεντρικοί και αλαζόνες. Ναι, έχεις δίκιο, ρατσιστής γίνεσαι μόνο αν κάψεις ζωντανό έναν ομοφυλόφιλο...
Απάντησα με επιχειρήματα σε κάθε ένα από τα εξυπναδίστικα σχόλιά σου, δεν κατάφερες να απαντήσεις με λογική ούτε σε ένα από τα δικά μου. Το μόνο που έκανες ήταν να χαχανίζεις με τον φίλο σου τον Πίθηκα, να προσβάλλεις, και να έχεις κολλήσει στα δικά σου σχετικά με το τι είπε η mikriloulou (μέχρι κι ο Πίθηκας στην είπε), που ούτε καν αυτό δεν ίσχυε, όπως αποδείχτηκε. Η γνώμη σου αλλάζει ανάλογα με το τι θα πει ο Πίθηκας, στην αρχή κράζεις ασταμάτητα τον mikriloulou, με το που λέει ο Πίθηκας ότι είναι μια χαρά παιδί ο mikroloulou, "ναι ναι, συμπαθέστατος" λες κι εσύ, τώρα τα αλλάζεις πάλι. Ό,τι να'ναι... το πιο αστείο από όλα είναι ότι επαναλαμβάνεις συνέχεια ότι ΕΓΩ (και όλοι οι γκέι κατά την άποψή σου) είμαι αυτή που δεν ξέρει να μιλάει... και ξέρεις εσύ....

Παντελής έλλειψη αυτογνωσίας. Διευκρινίζω ότι εκτός από ομοφυλόφιλη είμαι φιλόλογος-γλωσσολόγος, έχω ασχοληθεί με Ανάλυση Συνομιλίας ΚΑΙ με Σπουδές Φύλου. Δεν το λέω για να το παίξω έξυπνη ούτε, προφανώς, εννοώ ότι δεν έχεις δικαίωμα να εκφράζεις τη γνώμη σου... αλλά το να λες ΕΣΥ σε μένα -και μάλιστα με βάση τον δικό σου τρόπο γραφής- ότι εγώ δεν ξέρω να μιλάω είναι σαν να πάει ένα 5χρονο σε έναν γιατρό και να του λέει ότι δεν κάνει καλά την εγχείριση...