Παρενέργειες Minoxidil 5% σε χρήση μερικών ημερών

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
gus210 είπε:
Αυτά όλα προς προβληματισμό όλων μας... μα όλων μας... για το τι ακούμε αλλά και για το τι λέμε στους άλλους. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Αυτή είναι μια βασική αρχή που όλοι θα είναι καλό να έχουμε στο μυαλό μας. Μην δίνετε και μην παίρνετε διαγνώσεις μέσα από forums και από το διαδίκτυο γενικά. Όσο μα όσο μαλάκες κι αν είναι οι δερματολόγοι, σε ότι αφορά την αλωπεκία, αυτοί είναι στους οποίους πρέπει να απευθυνθείτε πρώτα. Βρείτε ένα καλό γιατρό. Συμβιβαστείτε με όσα ξέρει και εμπιστευτείτε τον. Πιέστε τον να προχωρήσετε σε εξετάσεις. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΔΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΛΩΠΕΚΙΑ. Να το θυμόμαστε καλά αυτό. Κάποιες φορές εδώ μέσα, αρκετά παιδιά, δέχθηκαν βολές του στυλ ότι "δεν μπορούν να δεχθούν το πρόβλημα τους" κ.λπ. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και ακολουθήστε μια συγκεκριμένη σειρά: Δερματολόγος, εξετάσεις, θεραπεία...

Άμα στην έγραφε ο γιατρός την μινοξιδίλη δεν θα υπήρχε πρόβλημα? Επειδή προτείνετε σε όλα φόρουμ παγκοσμίος είναι το πρόβλημα.

Μην με παρεξηγήσεις, δεν υποστηρίζω την μινοξιδίλη, ειδικά στην περιπτωσή μου με τις περίεργες παρενέργειες που μου έδωσε (αυξηση βάρους και πτώση λίμπιντο).

Ό γιατρός ή θα σου δώσει τα σωστά φάρμακα για τριχόπτωση με αυτό να σημένει ότι έχεις τις ίδιες πιθανότητες εμφάνισης παρενεργειών και με ένα φάρμακο που θα το έβλεπες εδώ. Ή δεν θα σου δώσει την σωστή θεραπεία και δεν κερδίζεις τίποτα. Οπότε είναι άκυρο να λες να μην παιρνουμε γνώμες από τα φόρουμ. Πάντα χρειάζετε προσοχή από τον καθένα μας σε ότι χρησιμοποιούμε.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
RE: Απ: Παρενέργειες Minoxidil 5% σε χρήση μερικών ημερών

giorgos hart είπε:
Καλησπερα, σημερα μιλησα με τον δερματολο μου.Δε του ειχα πει οτι ξεκινησα το rogaine 5% .Του ειπα τα συμπτωματα:εντονα φαγουρα στο πανω μερος του κεφαλιου στην πασχουσα περιοχη, καταπινω κατι σαν πικρο υγρο, τρεχει ι μυτη μου σαν να ειμαι κρυομενος, ζαλη, και καποιες φορες πονος στο στηθος.Μονο που δε με εδειρε παιδια.Μου λεει σου ειπα να κανεις κατι τετοιο?Οχι του λεω το εμαθα απο ενα παιδι στο γυμν.Μου λεει, σταματας τωρα τη θεραπεια για 10 μερες περιπου να ηρεμισει το κεφαλι σου και μου εδωσε μια μιξη του rogaine με αλλα 2-3 συστατικα, τα οποια θα τα παω σημερα στον φαρμακοποιο μου.Μου ειπε οτι ΠΟΤΕ δε δινω το rogaine μονο του, παντα με αλλα στοιχεια.Προφανως παιδια ειναι πολλη δυνατο.Πληροφοριακα αυτο να το ξερετε.Μαλλον περισσοτερο κακο κανει το rogaine παρα καλο...

το rogaine regaine μονο του σαν θεραπεια ειναι εξαιρετικα αδυναμο.
εχει δοσολογια ομως 1 ml την καθε φορα.
δεν κανει κακο ακομα και μακροχρονια.
η προπυλαινογλυκολη της μινοξιδιλης σου εκανε φαγουρα.
υπαρχει και μινοξιδιλη χωρις προπυλαινογλυκολη.
θα σου ελεγα να αποφυγεις το κορτιζονουχο κοκτειλ που θα σου δωσει

gus210

Member
Fenimore είπε:
gus210 είπε:
Αυτά όλα προς προβληματισμό όλων μας... μα όλων μας... για το τι ακούμε αλλά και για το τι λέμε στους άλλους. Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Αυτή είναι μια βασική αρχή που όλοι θα είναι καλό να έχουμε στο μυαλό μας. Μην δίνετε και μην παίρνετε διαγνώσεις μέσα από forums και από το διαδίκτυο γενικά. Όσο μα όσο μαλάκες κι αν είναι οι δερματολόγοι, σε ότι αφορά την αλωπεκία, αυτοί είναι στους οποίους πρέπει να απευθυνθείτε πρώτα. Βρείτε ένα καλό γιατρό. Συμβιβαστείτε με όσα ξέρει και εμπιστευτείτε τον. Πιέστε τον να προχωρήσετε σε εξετάσεις. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΝΔΡΟΓΕΝΕΤΙΚΗ ΑΛΩΠΕΚΙΑ. Να το θυμόμαστε καλά αυτό. Κάποιες φορές εδώ μέσα, αρκετά παιδιά, δέχθηκαν βολές του στυλ ότι "δεν μπορούν να δεχθούν το πρόβλημα τους" κ.λπ. Εμπιστευτείτε το ένστικτο σας και ακολουθήστε μια συγκεκριμένη σειρά: Δερματολόγος, εξετάσεις, θεραπεία...

Άμα στην έγραφε ο γιατρός την μινοξιδίλη δεν θα υπήρχε πρόβλημα? Επειδή προτείνετε σε όλα φόρουμ παγκοσμίος είναι το πρόβλημα.

Μην με παρεξηγήσεις, δεν υποστηρίζω την μινοξιδίλη, ειδικά στην περιπτωσή μου με τις περίεργες παρενέργειες που μου έδωσε (αυξηση βάρους και πτώση λίμπιντο).

Ό γιατρός ή θα σου δώσει τα σωστά φάρμακα για τριχόπτωση με αυτό να σημένει ότι έχεις τις ίδιες πιθανότητες εμφάνισης παρενεργειών και με ένα φάρμακο που θα το έβλεπες εδώ. Ή δεν θα σου δώσει την σωστή θεραπεία και δεν κερδίζεις τίποτα. Οπότε είναι άκυρο να λες να μην παιρνουμε γνώμες από τα φόρουμ. Πάντα χρειάζετε προσοχή από τον καθένα μας σε ότι χρησιμοποιούμε.

Fenimore πρώτα απ' όλα να διευκρινήσω ότι αναγνωρίζω ότι ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει να κάνει με εμένα και τις αποφάσεις μου. Ο γιατρός μου έγραψε μινοξιδίλη, όχι όμως για το χρονικό διάστημα που τη χρησιμοποίησα εγώ. Εγώ είμαι αυτός που το παράκανα στη χρονική διάρκεια (όχι στη δόση, έβαζα μια φορά την ημέρα). Η ευθύνη του γιατρού μου είναι οτι δεν με παρέπεμψε σε περαιτέρω εξετάσεις για τη θυλακίτιδα και τη γυροειδή αλωπεκεία, οι οποίες θα έδειχναν αν υπήρχε κάποιο άλλο πρόβλημα.
Δε στρέφομαι κατά της μινοξιδίλης. Εστιάζω (αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες) στην διαφορετικότητα του κάθε οργανισμού. Αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι το οποίο οφείλουμε να το λάβουμε σοβαρά υπόψη και να το σεβαστούμε. Και με βάση αυτό να λειτουργούμε σε οποιαδήποτε συμβουλή, ακόμη και αν αυτή μας ζητείται πολλές φορές... "εκβιαστικά". Τέτοιου είδους φόρουμς πρέπει να έχουν ως κεντρικό άξονα την κατάθεση εμπειριών και όχι φαρμακευτικές προτάσεις. Παιδιά... μιλάμε για φάρμακα... δεν παίζουμε... μιλάμε για ουσίες... υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο, που γνωρίζουν κάποια περισσότερα πράγματα.

Και να σου πω κάτι feni.... άσε με εμένα... είμαι 38 χρονών μαντράχαλος και είμαι κατά κάποιο τρόπο υπεύθυνος των πραξεών μου. Εδώ όμως, μπαίνουν και παιδιά... και όταν μιλώ για παιδιά αναφέρομαι και σε ηλικίες των 17,18 ακόμη και 20. Άνθρωποι, που λόγω του νεαρού της ηλικίας, θεωρούν ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι πάνω απ΄όλα και με αφετηρία αυτή την (λανθασμένη) άποψη και σε συνάρτηση και με την άσχημη ψυχολογία τους είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν οτιδήποτε τους προταθεί.

Μην το παίρνεις προσωπικά... ένα φόρουμ είναι... τίποτε περισσότερο...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
gus210 είπε:
Fenimore πρώτα απ' όλα να διευκρινήσω ότι αναγνωρίζω ότι ένα μεγάλο μέρος της ευθύνης έχει να κάνει με εμένα και τις αποφάσεις μου. Ο γιατρός μου έγραψε μινοξιδίλη, όχι όμως για το χρονικό διάστημα που τη χρησιμοποίησα εγώ. Εγώ είμαι αυτός που το παράκανα στη χρονική διάρκεια (όχι στη δόση, έβαζα μια φορά την ημέρα). Η ευθύνη του γιατρού μου είναι οτι δεν με παρέπεμψε σε περαιτέρω εξετάσεις για τη θυλακίτιδα και τη γυροειδή αλωπεκεία, οι οποίες θα έδειχναν αν υπήρχε κάποιο άλλο πρόβλημα.
Δε στρέφομαι κατά της μινοξιδίλης. Εστιάζω (αλλά μάλλον δεν το πρόσεξες) στην διαφορετικότητα του κάθε οργανισμού. Αυτό είναι ένα σημαντικό κομμάτι το οποίο οφείλουμε να το λάβουμε σοβαρά υπόψη και να το σεβαστούμε. Και με βάση αυτό να λειτουργούμε σε οποιαδήποτε συμβουλή, ακόμη και αν αυτή μας ζητείται πολλές φορές... "εκβιαστικά". Τέτοιου είδους φόρουμς πρέπει να έχουν ως κεντρικό άξονα την κατάθεση εμπειριών και όχι φαρμακευτικές προτάσεις. Παιδιά... μιλάμε για φάρμακα... δεν παίζουμε... μιλάμε για ουσίες... υπάρχουν άνθρωποι που έχουν σπουδάσει το αντικείμενο, που γνωρίζουν κάποια περισσότερα πράγματα.

Και να σου πω κάτι feni.... άσε με εμένα... είμαι 38 χρονών μαντράχαλος και είμαι κατά κάποιο τρόπο υπεύθυνος των πραξεών μου. Εδώ όμως, μπαίνουν και παιδιά... και όταν μιλώ για παιδιά αναφέρομαι και σε ηλικίες των 17,18 ακόμη και 20. Άνθρωποι, που λόγω του νεαρού της ηλικίας, θεωρούν ότι η εξωτερική εμφάνιση είναι πάνω απ΄όλα και με αφετηρία αυτή την (λανθασμένη) άποψη και σε συνάρτηση και με την άσχημη ψυχολογία τους είναι έτοιμοι να δοκιμάσουν οτιδήποτε τους προταθεί.

Μην το παίρνεις προσωπικά... ένα φόρουμ είναι... τίποτε περισσότερο...

Άρα το πρόβλημα είναι οι λάθος διαγνώσεις των γιατρών, όχι το φόρουμ. Ναι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, δεν έχουν όλοι τα ίδια αποτελέσματα ούτε τις ίδιες παρενέργειες, ούτε για όλου κάνει μια συμβατική θεραπεία. Ότι δουλέψει στον καθένα.
Τα προιόντα που προτείνονται εδώ δεν τα εφευρέσαμε μόνοι μας, είναι γνωστά και πιστοποιημένα φάρμακα, και κοσμητικά προιόντα που προτείνονται ΚΑΙ από δερματολόγους σε όλο το κόσμο.
Επίσης πάντα γράφουμε για τυχόν παρενέργειες που μπορεί να υπάρχουν και πάντα αναφέρουμε την σωστή δοσολογεία.
Όταν πρόκειτε για homemade κατασκευές επίσης το αναφέρουμε ότι δεν έχουμε καμία ευθήνη και ο καθένας είναι υπεύθηνος για τον εαυτό του.
Εγώ προσωπικά πριν μερικούς μήνες είχα προτείνει σε παιδί 17 χρονών να μην πάρει φίνα παρά ότι του προτάθηκε μέσα στο φόρουμ έστω και με πολύ μειωμένη δόση http://www.hairlossgr.com/forum/thread-3772-page-4.html Στο λέω ως παράδειγμα για να δεις ότι πάντα μα πάντα όποιος βιάζετε να ξεκινήσει με κάτι στα γρήγορα χωρίς να έχει διαβάσει το φόρουμ, οι περισσότεροι από εμάς τον αποτρέπουμε και του προτείνουμε να διαβάσει πρώτα.

Απλά ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω για πιο λόγο τα έχεις βάλει με το φόρουμ...

gus210

Member
Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος στο πιο πάνω μήνυμα σε σχέση "με ποιόν τα έχω βάλει" (δεν υιοθετώ την έκφραση γι΄αυτό τη βάζω σε εισαγωγικά). Ας ξεφύγουμε από μια γραμμή υποστήριξης και ας "δούμε" κάποια πράγματα.

Δεν σε κατηγορεί κανείς γιατί βλέπω ότι έχεις μπει σε μια διαδικασία υπεράσπισης του φόρουμ γενικότερα και του εαυτού σου ειδικότερα...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
gus210 είπε:
Νομίζω ότι ήμουν ξεκάθαρος στο πιο πάνω μήνυμα σε σχέση "με ποιόν τα έχω βάλει" (δεν υιοθετώ την έκφραση γι΄αυτό τη βάζω σε εισαγωγικά). Ας ξεφύγουμε από μια γραμμή υποστήριξης και ας "δούμε" κάποια πράγματα.

Δεν σε κατηγορεί κανείς γιατί βλέπω ότι έχεις μπει σε μια διαδικασία υπεράσπισης του φόρουμ γενικότερα και του εαυτού σου ειδικότερα...

Δεν είναι δικό μου το φόρουμ φίλε, ούτε προσπαθώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Δεν ήσουν καθόλου ξεκάθαρος, εμφάνισες μια παρενέργεια απο μινοξιδίλη και φταίει το φόρουμ γι αυτό? (εννοώ ότι είναι λαθος αυτό που κάνουμε? Να πειραματιζόμαστε και να λέμε τις εμπειρίες μας σε τι δουλεύει και σε τι όχι? )

Και οι γιατροί προτείνουν μινοξιδίλη και σε όλο το κόσμο προτείνουν μινοξιδίλη. Αν είναι να κατηγορήσεις κάποιον κατηγόρησε το FDA που την έχει πιστοποιήσει για την ασφάλειά του.

gus210

Member
[amquote]
Fenimore είπε:
gus210 είπε:

Δεν είναι δικό μου το φόρουμ φίλε, ούτε προσπαθώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου.

Δεν ήσουν καθόλου ξεκάθαρος, εμφάνισες μια παρενέργεια απο μινοξιδίλη και φταίει το φόρουμ γι αυτό? (εννοώ ότι είναι λαθος αυτό που κάνουμε? Να πειραματιζόμαστε και να λέμε τις εμπειρίες μας σε τι δουλεύει και σε τι όχι? )

Και οι γιατροί προτείνουν μινοξιδίλη και σε όλο το κόσμο προτείνουν μινοξιδίλη. Αν είναι να κατηγορήσεις κάποιον κατηγόρησε το FDA που την έχει πιστοποιήσει για την ασφάλειά του.
[/amquote]

Τις εμπειρίες του μπορεί να τις καταθέτει άνετα ο καθένας αρκεί να μη προβαίνει σε "συνταγογραφήσεις" χωρίς να γνωρίζει ποιόν έχει απέναντι του. Χωρίς να σκέφτεται πρώτα ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός (για να το πω άλλη μια φορά μπας και το καταλάβεις). Μπορώ να σου παραθέσω αμέτρητα θέματα όπου εσύ ο ίδιος, με απολυτότητα και με ένα σχεδόν μονολεκτικό τρόπο που αποπνέει σιγουριά δίνεις οδηγίες για θεραπείες. Και η επιμονή σου να απαντάς σε ένα άνθρωπο που μπαίνει σε σοβαρές περιπέτειες με την υγεία του κάτι μου λέει ότι κατά βάθος ξέρεις ότι δεν έχεις πράξει σωστά έως τώρα σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν είχα σκοπό να αναφέρω τα παραπάνω αλλά το προκάλεσες Ξέρεις κάτι; Ξέρεις ποιός θα ήταν ο "σωστός" ρόλος ενός διαχειριστή σε ένα τέτοιο φόρουμ; Το αντίθετο από αυτό που κάνεις εσύ. Να μιλά για τον εαυτό του και την πορεία της κατάστασης του, να υπενθυμίζει στους άλλους χρήστες ότι παρόμοια πρέπει να κινούνται και αυτοί και να παρεμβαίνει όποτε κάποιος χρήστης προτείνει φαρμακευτικές ουσίες σε ανθρώπους για τους οποίους δεν γνωρίζει το παραμικρό. Για να το τελειώνουμε εδώ (εγώ εδώ θα το τελειώσω), τονίζω (για άλλη μια φορά) ότι στο κομμάτι που με αφορά αναλαμβάνω την ευθύνη. Είπαμε όμως (και μάλλον χρειάζεται να το ξαναπούμε) ότι δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, υπάρχουν ανήλικοι αλλά και ενήλικες με διαφορετικές άμυνες και αντιστάσεις. Το ιντερνετ δεν είναι ιατρικό γραφείο ή εργαστήριο...

κάτι τελευταίο... δε μου λέει τίποτε το ότι την ίδια πρακτική την ακολουθούν και άλλοι χρήστε ή διαχειριστές και σε άλλα φόρουμ παγκοσμίως...

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
gus210 είπε:
Τις εμπειρίες του μπορεί να τις καταθέτει άνετα ο καθένας αρκεί να μη προβαίνει σε "συνταγογραφήσεις" χωρίς να γνωρίζει ποιόν έχει απέναντι του. Χωρίς να σκέφτεται πρώτα ότι ο κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός (για να το πω άλλη μια φορά μπας και το καταλάβεις).

Η ΑΑ είναι ίδια για όλους. Τα ίδια προιόντα χρησιμοποιούντε για την αντιμετώπισή της. Αν δεν έχεις ΑΑ και έχεις κάτι άλλο να δεν φταίει κάποιος εδώ, εσύ φταις που δεν κάθησες να διαβάσεις τα άρθρα του φόρουμ που λένε ποιες μορφές τριχόπτωσεις υπάρχουν.

gus210 είπε:
Μπορώ να σου παραθέσω αμέτρητα θέματα όπου εσύ ο ίδιος, με απολυτότητα και με ένα σχεδόν μονολεκτικό τρόπο που αποπνέει σιγουριά δίνεις οδηγίες για θεραπείες. Και η επιμονή σου να απαντάς σε ένα άνθρωπο που μπαίνει σε σοβαρές περιπέτειες με την υγεία του κάτι μου λέει ότι κατά βάθος ξέρεις ότι δεν έχεις πράξει σωστά έως τώρα σε κάποιες περιπτώσεις. Δεν είχα σκοπό να αναφέρω τα παραπάνω αλλά το προκάλεσες Ξέρεις κάτι;

Εγώ δεν πίεσα ποτέ κάποιον να ξεκινήσει θεραπεία, πάντα μα πάντα όταν μπένει κάποιο νέο μέλος εδώ του λέω να διαβάσει πολύ καλά πριν επιλέξει κάτι. Κάνω λάθος?
Αν έχω προτείνει προιόντα σε κάποιους είναι διότι τα έχω δοκιμάσει εγώ και δεύτερον μου ζήτησαν οι ίδιοι συμπβουλές.
Δεν έχουμε πτυχία δερματολογίας, άντε σε αυτούς που έχουν τα πτυχία να σου πετάξουν κορτιζόνες στο σκαλπ (να δεις εσύ το ωραίο και προσωρινό regrowth και να χαρείς ε? ) και μετά τα μαλλιά να κάνουν ελεύθερη πτώση.

Διάβασες του κανόνες του φόρουμ για το τι μπορεί να γράψει ο καθένας και τι ακριβώς είναι αυτά που γράφει, πριν να γίνεις μέλος? Ή απλά πάτησες ένα accept?

gus210 είπε:
Ξέρεις κάτι; Ξέρεις ποιός θα ήταν ο "σωστός" ρόλος ενός διαχειριστή σε ένα τέτοιο φόρουμ; Το αντίθετο από αυτό που κάνεις εσύ.

Σα δεν ντρέπεσε λίγο...

xk

Active Member
gus210 στο forum υπαρχει μια ισορροπια και αποψη μου λειτουργουν ολα φυσιολογικα,αν ο φενι κανει αυτα που λες θα βγουν οι μισοι και θα πουν οτι τρομοκρατει τον κοσμο και κινδυνολογει...το θεμα ειναι οτι η γνωση υπαρχει,δεν εχουμε γραψει 1 εκατομμυριο ποστ εδω μεσα επειδη δεν ειχαμε τιποτα καλυτερο να κανουμε,γραφουμε για να ανταλλαξουμε αποψεις και πληροφοριες...απο κει και περα ο καθενας ειναι υπευθυνος για τον εαυτο του.Συμφωνω στο να υπαρχει μια εξτρα ευαισθησια στα νεαρα ατομα κατω των 20 αλλα δε χρειαζεται να το κανει ο φενι με μαστιγιο,νομιζω το 90% εδω μεσα αντιλαμβανεται οτι ειναι ακραιο να προτεινεις σε ενα 18χρονο καποιο ισχυρο φαρμακο.

Bane

Member
παιδια μιας και το προβλημα αραιωσης που που εχω, εγκειται κυριως στην κορυφη,ξεκινησα και εγω μιναδοξιλη(της kirkland) 2 φορες τη μέρα εδω και μια εβδομαδα.

Οι μονες παρενεργειες που εχω ειναι: κνησμος (ο οποιος ειναι σχετικα υποφερτος) και απωλεια δερματος (οπως οταν εχει καποιος πυτιριδα) στο συγκεκριμένο σημειο.Να συνεχισω κανονικα;

Bane

Member
Bane είπε:
Οι μονες παρενεργειες που εχω ειναι: κνησμος (ο οποιος ειναι σχετικα υποφερτος) και απωλεια δερματος (οπως οταν εχει καποιος πυτιριδα) στο συγκεκριμένο σημειο.Να συνεχισω κανονικα;

ρε παιδια κανεις;;; εχουν αρχισει και φευγουν κομματια απο το κεφάλι μου :huh:

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kouklos10

Member
εγω θα σου προτεινα να βαλεις στην αγωγη σου και ενα σαμπουαν κετοκοναζολης. οπως το φουνκοραλ. θα βοηθησει πολυ με την πυτιριδα. ξεχασα να ρωτησω ποσες φορες βαζεις μινοχιδιλ ? ειχες πριν πυτιριδα? τι νοργουοντ εισαι? γιατι ξεκινησες μινοχιδιλ?

Bane

Member
χρησιμοποιω fungoral μια φορα στις 10 μέρες,βαζω 2 φορες την ημερα οπως ειπα πριν μινοξιδιλη(kirkland),ειχα ελαχιστη πυτιριδα πριν απο καμια 15χρονια οταν πηγαινα ακομη γυμνασιο,ειμαι norwood 2 με μεγάλο vertex.Ξεκινησα μινοξιδιλη γιατι διαβασα οτι ειναι ιδιατερα αποτελεσματική στο vertex

το προβλημα εγκειται μονο εκει που βαζω μινοξιδιλη πουθενα αλλου

kapa

Μέλος του προσωπικού
Bane είπε:
χρησιμοποιω fungoral μια φορα στις 10 μέρες,βαζω 2 φορες την ημερα οπως ειπα πριν μινοξιδιλη(kirkland),ειχα ελαχιστη πυτιριδα πριν απο καμια 15χρονια οταν πηγαινα ακομη γυμνασιο,ειμαι norwood 2 με μεγάλο vertex.Ξεκινησα μινοξιδιλη γιατι διαβασα οτι ειναι ιδιατερα αποτελεσματική στο vertex

το προβλημα εγκειται μονο εκει που βαζω μινοξιδιλη πουθενα αλλου

http://www.minoxidil-direct.co.uk/Rogaine_Foam.htm

kouklos10

Member
ναι εχει δικιο ο καπα δοκιμασε φοαμ που ειναι ποιο φιλικο με το δερμα , δεν περιεχει pg . θα ελεγα το φουνγκοραλ ποιο συχνα δυο τρεις φορες την εβδομαδα.

mistirio

New Member
Χρησιμοποιώ εδώ και μια εβδομάδα έχω ξηροδερμία, μικρές πληγές και φαγούρα
Επίσης η τριχόπτωση αυξήθηκε

Κάνω κάτι λάθος ?

Bane

Member
Σταγόνες χρησιμοποιείς φιλε μου;

Παιδιά μέχρι να έρθει ο αφρος (παρηγγειλα απο Αμερική) να βάζω μια φορα την ημέρα σταγόνες ή να σταματήσω την αγωγή τελείως;

Bane

Member
λοιπον να απαντησω στον ευατο μου,η δόση του 1 ml υγρής μινιδοξίλης μπορει να ειναι μεγαλη για καποιους (οπως και για μενα)η ποσότητα της μινιδοξίλης εξαρτάται απο το μέγεθος της περιοχής αραιωσης,δεν ειναι δυνατο καποιος με vertex διαμέτρου 30mm να χρειαζεται την ιδια ποσότητα με καποιον 60 mm,μειωνοντας την ποσότητα εφαρμογης παρατηρησα οτι ο ερεθισμος υποχωρούσε.

εφαρμοζω αφρο rogaine εδω και μια εβδομαδα και μπορω να πω οτι ο ερεθισμός στο τριχωτο εχει υποχωρισει τελειως,επισης ο αφρος στεγνώνει πολύ πιο γρήγορα

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Bane είπε:
εφαρμοζω αφρο rogaine εδω και μια εβδομαδα και μπορω να πω οτι ο ερεθισμός στο τριχωτο εχει υποχωρισει τελειως,επισης ο αφρος στεγνώνει πολύ πιο γρήγορα

Ο αφρός έχει γλυκερίνη αντί για PG που έχουν τα υγρά διαλύμματα, δηλαδή πολύ πιο φιλικό για το δέρμα.

RedMan

New Member
Παιδιά, διαβάζω για αύξηση βάρους με τον καιρό χρήσης minox
Είναι κανόνας; Σε πόσο καιρό "φαίνεται" αυτή η παρενέργεια? Είναι ελέγξιμη; Αναστρέψιμη;
Έχω αρχίσει foam εδώ και λίγες μέρες και σκέφτομαι να το κόψω κυρίως για αυτό το λόγο

Μπλουζα