Παρενέργειες φιναστερίδης

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Χρησιμοποιώ φιναστερίνη σε μορφή χαπιού εδώ και 15 μέρες. Μετά απο πόσο διάστημα θα δώ αποτελέσματα;
Ποίες οι παρενέργειές της;Δέν είχα ποτέ ως τώρα πρόβλημα με τα μαλλιά μου και έχω φρικάρει στην ιδέα και μόνο οτι μπορεί να μείνω καραφλός.
Δώστε τιποτα οδηγίες ρε παιδιά πως να αντιμετωπίσω την τριχόπτωση

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

NoMoreLoss

New Member
Απ: Παρενέργειες φιναστερίνης

για σου φίλε και καλώς ήρθες. διάβασε τα σχετικά αρθρα για την φινα σε παρακαλώ και μετά αν έχεις απορίες εδώ είμαστε. όλα τα φάρμακα για μαλλιά θα σου δώσουν αποτελέσματα μετά τους 6 με 8 μήνες τουλάχιστον.

Panos1982

Well-Known Member

φιναστερίδη είπε:
Χρησιμοποιώ φιναστερίνη σε μορφή χαπιού εδώ και 15 μέρες. Μετά απο πόσο διάστημα θα δώ αποτελέσματα;
Ποίες οι παρενέργειές της;Δέν είχα ποτέ ως τώρα πρόβλημα με τα μαλλιά μου και έχω φρικάρει στην ιδέα και μόνο οτι μπορεί να μείνω καραφλός.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καταρχιν αν γινεται μη γραφεις με κοκκινα και κιτρινα γραμματα γιατι μας στραβωνεις..... ??? γραψε με μαυρα.... ;)
Ποσο ετων εισαι και ποση ποσοτητα φιναστεριδης χρησιμοποιεις??την χρησιμοποιεις καθημερινα??Επισης σε πιο σημειο του κεφαλιου σου εχεις παρατηρησει οτι εχεις τριχοπτωση??Εχεις παρατηρησει εσυ ως τωρα καποια παρενεργεια??

dim74

Member

δηλαδη φιλε φιναστεριδη περνεις φιναστεριδη για προληψη εφοσον λες πως ποτε δεν ειχες προβλημα με τα μαλλια σου?
περνεις εδω και 15 μερες φιανστεριδη και μετα ρωτας για παρενεργειες,αποτελεσματα κτλ?σωστος!!

Καλώς ήρθες κι από μένα.

1) Αν έχεις απορίες για την φιναστερίδη δες εδώ: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,298.0.html

2) Επειδή με σκέτη φιναστερίδη δεν κάνεις ολοκληρωμένη θεραπεία ρίξε μια ματιά εδώ για να δεις τί άλλο πρέπει να προσθέσεις: http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,56.0.html

Αν μπορείς ανέβασε καμία φωτογραφία για να δούμε σε τί στάδιο βρίσκεσαι.
Και όπως ρώτησε κι ο panos1982 πόσο χρονών είσαι?

NoMoreLoss

New Member

@φιναστερίδη

δεν πιστευω να είσαι κανα λαμόγιο απο αλλού? ξέρετε οι υπόλοιποι τι εννοώ Με...ΜΜΜυρίζει λίγο :knup:

lalakos

Member

NoMoreLoss είπε:
@φιναστερίδη

δεν πιστευω να είσαι κανα λαμόγιο απο αλλού? ξέρετε οι υπόλοιποι τι εννοώ Με...ΜΜΜυρίζει λίγο :knup:

MoMoreLoss, κάτι με πείθει να συΜΜΜφωνήσω μαζί σου... Ρε συ Φιναστερίδη, δοκίμασες να ψάξεις έστω λίγο το forum. Νομίζω πως όχι...

Άκης

Administrator

φιναστερίδη είπε:
Δέν είχα ποτέ ως τώρα πρόβλημα με τα μαλλιά μου και έχω φρικάρει στην ιδέα και μόνο οτι μπορεί να μείνω καραφλός.
Έχεις ή όχι τριχόπτωση; Ή απλώς έχεις φρικάρει όπως λες ότι μπορεί και να σου πέσουν κάποια στιγμή στο μέλλον; Αν έχεις φρικάρει απλώς, η φιναστερίδη δεν κάνει για ψυχολογικές περιπτώσεις...

Εχω τριχόπτωση και έχει αρχίσει να φαίνεται το δέρμα στο κεφάλι μου.
Το γεγονός οτι δεν είμαι εξικοιωμένος με την ορολογία για τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται δεν πάει να πει οτι κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Είμαι 32 χρονών και έχω παρατηρήσει τουσ τελευταίους μήνες έντονη τριχόπτωση.Παίρνω ένα χάπι την ημέρα

Panos1982

Well-Known Member

φιναστερίδη είπε:
Το γεγονός οτι δεν είμαι εξικοιωμένος με την ορολογία για τα φάρμακα που χρησιμοποιούνται δεν πάει να πει οτι κάτι ύποπτο συμβαίνει.

Επειδη εισαι νεος στο φορουμ...και τωρα τελευταια αρκετοι νεοι ειναι βαλτοι απο τον μεξη γι αυτο τα παιδια ειναι επιφυλακτικα απεναντι σου....ελπιζω να μην τους δικαιωσεις..... :knup: :knup:

τα παιδια σου εγραψαν να δεις μερικα sites με την φιναστεριδη και αλλες θεραπιες για την τριχοπτωση...μελετησε τα και οτι απορια εχεις εδω ειμαστε να σου πει ο καθενας τις εμπειριες του......
Αλλα απ οτι βλεπω εισαι και λιγομιλητος.....να ξερεις οτι οσο πιο πολλα μας λες για την περιπτωση σου και οτι πληροφορια μας δινεις τοσο καλυτερα θα ειναι.....για να εχουμε και καλυτερη γνωση της καταστασης σου και να ξερουμε κ τι να σου πουμε.....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Panos1982

Well-Known Member

Ακη το θεμα λεει παρενεργειες "φιναστερινης" και οχι φιναστεριδης...... αν θες διορθωσε το......

NGL

Member

φιναστερίδη είπε:
Είμαι 32 χρονών και έχω παρατηρήσει τουσ τελευταίους μήνες έντονη τριχόπτωση.Παίρνω ένα χάπι την ημέρα

το ονοματακι απο που το σκεφτηκες?δεν φανταζομαι για να κανεις εντυπωση?
φιλε διαβασε πρωτα γιατι υπαρχουν κατι ''μαντροσκυλα'' εδω μεσα...
ασε τους ξερω εγω αυτους.γρηγορα για διαβασμα και μετα υπνο. :knup: :knup: :knup:

Άκης

Administrator

φιναστερίδη είπε:

Το κοίταξες μήπως είναι άλλος τύπος αλωπεκίας και όχι ανδρογενετικού τύπου;

φιναστερίδη είπε:
Ολόκληρο ή το κόβεις;

seeker

Verified MM member
Απ: Παρενέργειες φιναστερίδης

Θέλω να ρωτήσω κάτι, αν και είναι αρκετα εξειδικευμένη γνώση.

Απο τη στιγμη που h finasteride δεν επιτρεπει στην τεστοστερόνη να γίνει DHT, καταλήγουμε τελικα με περισσότερη τεστοστερόνη (ελεύθερη) στο αιμα μας; Ασχολούμαι με βάρη και με ενδιαφερει καπως το θεμα.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα