Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
πιθανον ειναι απο την μινοξ και το ειχα και εγω αυτο το συμτωμα στην αρχη της,μην σε ανησυχει ομως καμια σχεση με γυναικομαστιαsakis9282 είπε:Παιδιά τελευταία κάποιες φορές έχω φαγούρα στο στέρνο,λέτε να είναι από τη μινοξ; Έχει συμβεί σε κάποιον; Ίσως να είναι και από άλλον παράγοντα(κάποιο ρούχο κτλ)απλώς το ρωτάω μήπως ευθύνεται η μινοξ.
ειναι απο την μινοξ και το ειχα και εγω αυτο το συμτωμα στην αρχη της,μην σε ανησυχει ομως καμια σχεση με γυναικομαστιαkapamarou είπε:[quote author=sakis9282 link=topic=2122.msg48872#msg48872 date=1299072981]
Παιδιά τελευταία κάποιες φορές έχω φαγούρα στο στέρνο,λέτε να είναι από τη μινοξ; Έχει συμβεί σε κάποιον; Ίσως να είναι και από άλλον παράγοντα(κάποιο ρούχο κτλ)απλώς το ρωτάω μήπως ευθύνεται η μινοξ.
μπορει συμτωση,αλλα αν διαβασεις τις παρενεργειες της μινοξιδιλης εχει και πονο στο στηθος,αλλα οχι τσουκσιμο,κατι σε στιλ φαγουρας5 μήνες βάζω μινοξ μια φορά την ημέρα,δεν είμαι στην αρχή.Στο σημείο που έχω τρίχες στο στέρνο με πιάνει η φαγούρα.
Βάζω rogaine foam ή kirkland ανάλογα αν θα βγω βάζω foam.Το kirland αναφέρει πόνο στο στήθος,ταχυκαρδία,τριχοφυία στο πρόσωπο(κάτι που μου συνέβει στα ζυγωματικά,ευτυχώς δεν προχώρησε)αλλά πόνο στο στήθος ή κάτι άλλο δεν έχω εκτός από τη φαγούρα κάπου κάπου.kapamarou είπε:μπορει συμτωση,αλλα αν διαβασεις τις παρενεργειες της μινοξιδιλης εχει και πονο στο στηθος,αλλα οχι τσουκσιμο,κατι σε στιλ φαγουρας5 μήνες βάζω μινοξ μια φορά την ημέρα,δεν είμαι στην αρχή.Στο σημείο που έχω τρίχες στο στέρνο με πιάνει η φαγούρα.
δεν ξέρω αν αξίζει να σταματήσεις την μινοξ. για τρίχες στο πρόσωπο που θα ξύριζες έτσι και αλλιώς!sakis9282 είπε:Ρε παιδιά οι τριχούλες στα ζυγωματικά θα φύγουν εαν κόψω τη μινοξ; Καθώς ξυρίζομαι προσπαθώ να μην ξυρίζω αυτά τα τριχάκια για να μη μεγαλώσουν.Λίγο εκεί που πήγε το ξυράφι καταλάθος βγήκαν πιο χοντρές οι τρίχες.Μ'ανησυχεί αυτό το φαινόμενο διότι η kirlkand γράφει αν δούμε ανεπιθύμητη τριχοφυία στο πρόσωπο να τη σταματήσουμε και να ρωτήσουμε γιατρό. :chinscratch
δεν ξέρω αν αξίζει να σταματήσεις την μινοξ. για τρίχες στο πρόσωπο που θα ξύριζες έτσι και αλλιώς!Σπύρος είπε:[quote author=sakis9282 link=topic=2122.msg49124#msg49124 date=1299598577]
Ρε παιδιά οι τριχούλες στα ζυγωματικά θα φύγουν εαν κόψω τη μινοξ; Καθώς ξυρίζομαι προσπαθώ να μην ξυρίζω αυτά τα τριχάκια για να μη μεγαλώσουν.Λίγο εκεί που πήγε το ξυράφι καταλάθος βγήκαν πιο χοντρές οι τρίχες.Μ'ανησυχεί αυτό το φαινόμενο διότι η kirlkand γράφει αν δούμε ανεπιθύμητη τριχοφυία στο πρόσωπο να τη σταματήσουμε και να ρωτήσουμε γιατρό. :chinscratch
Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.
Δεν πήρα και χάρακαmindtrapper είπε:Για πες σε πόντους πόσο περίπου κάτω από τα μάτια είναι οι τρίχες. Από το κάτω βλέφαρο δηλαδή μέχρι εκεί που ξεκινάνε οι τρίχες που έχεις δει.
Δεν πήρα και χάρακαsakis9282 είπε:[quote author=mindtrapper link=topic=2122.msg49153#msg49153 date=1299634221]
Για πες σε πόντους πόσο περίπου κάτω από τα μάτια είναι οι τρίχες. Από το κάτω βλέφαρο δηλαδή μέχρι εκεί που ξεκινάνε οι τρίχες που έχεις δει.
Δεν είχα τρίχες σ'εκείνο το σημείο.Η Kirkland to γράφει ως παρενέργεια για τριχοφυία στο πρόσωπο και σ'αυτήν την περίπτωση γράφει να ρωτήσουμε γιατρό.skeptikistis είπε:Δεν μπορει να σου απαντησει καποιος αν ειναι μονιμες η προσωρινες. Εισαι σιγουρος οτι δεν ειχες εκει τριχες πριν? Γιατι και εγω εχω και δεν περνω μινοξ. Πολλες φορες επειδη παιρνεις ενα φαρμακο ψαχνεσαι, δηλαδη κοιτας αν εχεις παρενεργειες, και βρισκεις και εκει ποου δεν υπαρχουν. Ξυρισε τες και τελειωνε. Το ειδες το λινκ που σου εδωσα?