Καλησπέρα. Εδώ και ένα χρόνο πέφτουν τα μαλλιά της γυναίκας μου. Στην αρχή το αμέλησε μήπως ήταν παροδικό. Τελικά τον Οκτώβρη πήγε σε δερματολόγο, παθολόγο, έκανε εξετάσεις (για θυροειδή εκτός των άλλων) και ακολούθησε μια θεραπεία. Δεν είδε αποτέλεσμα στους δύο μήνες και πήγε σε έναν καλύτερο (θεωρητικά) δερματολόγο ο οποίος της έδωσε νέα θεραπεία παρεμφερή με τη προηγούμενη. Σίδηρο, σαμπουάν από φαρμακείο, σπρέι για τα μαλλιά και δε ξέρω και εγώ τι άλλο.
Αποτέλεσμα δεν έχει δει ακόμα.
Τώρα σκέφτεται να πάει σε ομοιοπαθητικό.
Επίσης ξέχασα να πω ότι η περίοδος της είναι σε γενικές γραμμές σταθερή και άρα λέει δε χρειάζεται να κάνει ορμονολογικές εξετάσεις.
Τι προτείνετε; να πάει στον ομοιοπαθητικό; να πάει ξανά για εξετάσεις ακόμα και ορμονολογικές; έχει λεπτινει πολύ η τρίχα της και φαίνεται ότι έχει χάσει μαλλιά.
Σας παρακαλώ οποίος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Αποτέλεσμα δεν έχει δει ακόμα.
Τώρα σκέφτεται να πάει σε ομοιοπαθητικό.
Επίσης ξέχασα να πω ότι η περίοδος της είναι σε γενικές γραμμές σταθερή και άρα λέει δε χρειάζεται να κάνει ορμονολογικές εξετάσεις.
Τι προτείνετε; να πάει στον ομοιοπαθητικό; να πάει ξανά για εξετάσεις ακόμα και ορμονολογικές; έχει λεπτινει πολύ η τρίχα της και φαίνεται ότι έχει χάσει μαλλιά.
Σας παρακαλώ οποίος ξέρει και μπορεί να βοηθήσει ας το κάνει...
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.