ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ

flora

New Member
καλησπερα!Το ιστορικο μου: το προβλημα μου ξεκινα με εντονη τριχοπτωση εχουν περασει 2 μηνες και συνεχιζει ακριβως οπως αρχισε πανω απο 200 τριχες βγαζω μερα παρα μερα μετα το λουσιμο/χτενισμα! εχω παει σε δερματολογο και διαπιστωσε σμηγματοροικη δερματιτιδα στο κεφαλι και προσωπο, εχω κνησμο(ηδικα οταν ειναι αλλουστο)πυτιριδα,και ορισμενες τριχες οταν φευγουν εχουν κολλημενα πανω τους λιγο πυτιριδα, οχι ομως ολες!εχω φυτρες,,,εχω χασει παρααααααα πολυ μαλλι και εχω αρχισει και βλεπω μια μικρη αραιωση!το κρανιο μου μερικες φορες γυαλιζει δεν ξερω γιατι??,Επισης εχω πολυκιστικες ωοθηκες και παλιοτερα επαιρνα αντισσιλιπτικα τα οποια τα σταματισα πριν 8 μηνες!Ποτε δεν ειχα τριχοπτωση εχανα μαλλια αλλα οχι πανω απο 50 τριχες την ημερα ειναι η πρωτη φορα αυτο που μου συμβαινει!περασα και περναω μια περιοδος με πολυ εντονο αγχος και στρεςς! η θεραπεια που μου εδωσε η δερματολογος ειναι σε λοσιον frezyderm με butnivate και nizoral κετοκοναζολη,χρησιμοποιω το σαμπουαν αλλα η λοσιον μου προκαλει κοκκιναδια στο τριχωτο της κεφαλης και το βαζω 2 φορες την εβδομαδα απο το να το βαζω καθε μερα ελπιζω να πρατω σωστα?μεσα στην εβδομαδα θα παω να κανω ενα τριχογραμμα να δω τι παιζει! Επισης απο οικογενειακο ιστορικο κανεις δεν εχει προβλημα φαλακρας! εξετασεις εκανα κ βγηκανε ολα καλα μονο για τον θυροειδη μου ειπνε απλα να εχω το μυαλο μου στο μελλον τι να πω !ανησυχω μηπως εχω ΑΑ εχω τρελη καταθληψη και δεν αντεχω πραγματικα αλλο! παρακαλω περιμενω απαντησεις !! ευχαριστω προκατοβολικα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
μπορω να σου απαντησω στα μισα.
κοψε την κορτιζονη betnovate η butavate.
για το σμηγμα δοκιμασε το σαμπουαν που χρησιμοποιω,οσοι το δοκιμασαν εχουν καλα να πουν
head and shoulder το λευκο απο σουπερ μαρκετ,δες στα συστατικα να γραφει pyrithione zinc

Συνημμένα

• head and shoulders.jpg
    head and shoulders.jpg
    94.8 KB · Προβολές: 217

flora

New Member
kapa είπε:
για το σμηγμα δοκιμασε το σαμπουαν που χρησιμοποιω,οσοι το δοκιμασαν εχουν καλα να πουν
head and shoulder το λευκο απο σουπερ μαρκετ,δες στα συστατικα να γραφει pyrithione zinc

ευχαριστω παρα πολυ για την γρηγορη απαντηση σου θα παω να το παρω!
χρησιμοποιω τις ιδιας σειρας αλλα σαμπουαν την κλασσικη εκδοση ετσι λεει επανω θα δοκιμασω και αυτο!για την τριχοπτωση τι να κανω?η σμηγματοροικη δερματιτιδα την επιδεινωνει?και παλιοτερα ειχα πυτιριδα πιο εντονα απο τωρα αλλα δεν ειχα καθολου τριχοπτωση!μηπως φταιει επειδη εχω πολυκιστικες και εχουν επερεαστει επειδη εκοψα τα αντισιλυπτικα? τι να πω!?!παντως βλεπω οτι εχουν φυτρωσει καποιες τριχουλες δεν ξερω αν ειναι πιο αδυναμες/λεπτες απο τις προηγουμενες αυτο θα το δειξει το τριχογραμμα!Ειναι πολλα στιν μεση πολυκιστικες,σμηγματοροικη δερματιτιδα,αγχος στρεςς και δεν ξερω απο τι εχω τριχοπτωση αυτο μου την δινει πιο πολυ !..

kapa

Μέλος του προσωπικού
flora είπε:
χρησιμοποιω τις ιδιας σειρας αλλα σαμπουαν την κλασσικη εκδοση ετσι λεει επανω θα δοκιμασω και αυτο!για την τριχοπτωση τι να κανω?η σμηγματοροικη δερματιτιδα την επιδεινωνει?και παλιοτερα ειχα πυτιριδα πιο εντονα απο τωρα αλλα δεν ειχα καθολου τριχοπτωση!μηπως φταιει επειδη εχω πολυκιστικες και εχουν επερεαστει επειδη εκοψα τα αντισιλυπτικα? τι να πω!?!παντως βλεπω οτι εχουν φυτρωσει καποιες τριχουλες δεν ξερω αν ειναι πιο αδυναμες/λεπτες απο τις προηγουμενες αυτο θα το δειξει το τριχογραμμα!Ειναι πολλα στιν μεση πολυκιστικες,σμηγματοροικη δερματιτιδα,αγχος στρεςς και δεν ξερω απο τι εχω τριχοπτωση αυτο μου την δινει πιο πολυ !..

ειχα πολυ εντονη ξηροδερμια.
μονο το σαμουαν με pyrithione zinc καταφερε να την διωξει.
προσφατα ειχα πολυ λιπαροτητα και την εδιωξε και αυτην.
οσοι εχουν ΣΔ και το δοκιμασαν ειχαν καλυτερα αποτελεσματα απο την κετοκοναζολη (fungoral,libroman)
ειναι για καθημερινη χρηση,προσπαθησε να το χρησιμοποιεις καθε μερα.
το οτι το καθημερινο μπανιο κανει κακο στην ΣΔ ειναι ενα ανεκδοτο αν εχεις ακουσει κατι τετοιο.
τωρα στην ΑΑ δεν μπορω να βοηθησω.
δεν καταφερα να βοηθησω τον εαυτο μου ακομα :p

flora

New Member
kapa είπε:
flora είπε:

ειχα πολυ εντονη ξηροδερμια.
μονο το σαμουαν με pyrithione zinc καταφερε να την διωξει.
προσφατα ειχα πολυ λιπαροτητα και την εδιωξε και αυτην.
οσοι εχουν ΣΔ και το δοκιμασαν ειχαν καλυτερα αποτελεσματα απο την κετοκοναζολη (fungoral,libroman)
ειναι για καθημερινη χρηση,προσπαθησε να το χρησιμοποιεις καθε μερα.
το οτι το καθημερινο μπανιο κανει κακο στην ΣΔ ειναι ενα ανεκδοτο αν εχεις ακουσει κατι τετοιο.
τωρα στην ΑΑ δεν μπορω να βοηθησω.
δεν καταφερα να βοηθησω τον εαυτο μου ακομα :p
[/q

Μιλησα με την δερματολογο και την ρωτησα για το τριχογραμμα και μου ειπε οτι δεν μπορουμε να δουμε ακομα τιποτα απο αυτο!καλα ειναι χαζη?αναρωτιεμαι συγνωμη γαι το εντονο ηφος αλλα εχω κουραστει με αυτους τους δηθεν γιατρουδακους!ακομα τις ειπα οτι σταματησα την λοσιον με κορτιζονη και μου ειπε οτι εκανα μεγαλο λαθος γτ μονο με αυτην μπορουσε να μειωθει η τριχοπτωση, και μου ειπε να παω να τραβηξω μια συγκεκριμενη ενεση! απο τις εξετασεις που ειδε μου ειπε να παω να δω ενα ενδοκρινολογο γιατι εχει ενδοιασμους για θυροειδη!οτι να ναι μου ειπε να κανω μια τυχαια ενεση και μετα μου ειπε για θυροειδη και για το τριχογραμμα τρελαθηκα οτι να ναι! ειναι αληθεια για να σταματησει η τριχοπτωση θελει κορτιζονη?

GOMI

Moderator
Μέλος του προσωπικού
flora, η τριχόπτωσή σου κατά 99% είναι από τις πολυκυστικές. Το άγχος που αναφέρεις απλά συντομεύει την εμφάνιση του προβλήματος και συνάμα την επιδεινώνει, όπως επιδεινώνει παράλληλα και την Σ.Δ.
Τα 2 τελευταία είναι δευτερεύων παράγοντες και όχι η πηγή της αιτίας.
Δεν ξέρω πως ακριβώς εννοείς το ότι παρατηρείς γυαλάδα σε κάποια σημεία, αλλά αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο και μοιάζει για έναρξη Α.Α.

flora

New Member
ευχαριστω παρα πολυ θα ηθελα να ρωτησω γιατι ειμαι τρομερα απελπισμενη πηγα σε καινουριο δερματολογο και μου εδωσε regaine 5,elocon,frezyderm ολα σε μια λοσιον!θελω να μου πειτε σας παρακαλω ειναι καλα για σμηγματοροικη ? μπορω να τα δοκιμασω η θα τα κανω χειροτερα ?δεν εχω ακουσει τα καλυτερα για το regaine μπορει να γινει χειροτερα το προβλημα? σας παρακαλω απαντηστε μου!και αν μπορειτε να μου συστησετε καποιον καλο δερματολογο να κανω ενα τριχογραμμα γιατι σε αυτους που παω οτι να ναι...

flora

New Member
kapa είπε:
[/quo

δεν το βρηκα το συγκεκριμενο αλλα βρηκα ενα αλλο που λεει κατα τις τριχοπτωσης εσυ απο που το παιρνεις απο ποιο super market?

kapa

Μέλος του προσωπικού
flora είπε:
kapa είπε:
[/quo

δεν το βρηκα το συγκεκριμενο αλλα βρηκα ενα αλλο που λεει κατα τις τριχοπτωσης εσυ απο που το παιρνεις απο ποιο super market?
ειναι αυτο που εχω βαλει στην φωτο.
τελευταια φορα το ειχα βρει στον Μαρινοπουλο

flora

New Member
γιατι δεν μπορω να διαβασω τα παραπανω μηνυματα μπορει καποιος να μου απαντησει??kapa αμα μπορεις να ξαναγραψεις το μηνυμα θα το εκτιμουσα γιατι μ ενδιαφερει η απαντηση σου

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
flora είπε:
γιατι δεν μπορω να διαβασω τα παραπανω μηνυματα μπορει καποιος να μου απαντησει??kapa αμα μπορεις να ξαναγραψεις το μηνυμα θα το εκτιμουσα γιατι μ ενδιαφερει η απαντηση σου

ειναι αυτο που εχω βαλει στην φωτο.
τελευταια φορα το ειχα βρει στον Μαρινοπουλο
αν πατησεις reply στο μηνυμα μπορεις να το διαβασεις.
τα κανει μερικες φορες το φορουμ

Μπλουζα