καλησπερα!Το ιστορικο μου: το προβλημα μου ξεκινα με εντονη τριχοπτωση εχουν περασει 2 μηνες και συνεχιζει ακριβως οπως αρχισε πανω απο 200 τριχες βγαζω μερα παρα μερα μετα το λουσιμο/χτενισμα! εχω παει σε δερματολογο και διαπιστωσε σμηγματοροικη δερματιτιδα στο κεφαλι και προσωπο, εχω κνησμο(ηδικα οταν ειναι αλλουστο)πυτιριδα,και ορισμενες τριχες οταν φευγουν εχουν κολλημενα πανω τους λιγο πυτιριδα, οχι ομως ολες!εχω φυτρες,,,εχω χασει παρααααααα πολυ μαλλι και εχω αρχισει και βλεπω μια μικρη αραιωση!το κρανιο μου μερικες φορες γυαλιζει δεν ξερω γιατι??,Επισης εχω πολυκιστικες ωοθηκες και παλιοτερα επαιρνα αντισσιλιπτικα τα οποια τα σταματισα πριν 8 μηνες!Ποτε δεν ειχα τριχοπτωση εχανα μαλλια αλλα οχι πανω απο 50 τριχες την ημερα ειναι η πρωτη φορα αυτο που μου συμβαινει!περασα και περναω μια περιοδος με πολυ εντονο αγχος και στρεςς! η θεραπεια που μου εδωσε η δερματολογος ειναι σε λοσιον frezyderm με butnivate και nizoral κετοκοναζολη,χρησιμοποιω το σαμπουαν αλλα η λοσιον μου προκαλει κοκκιναδια στο τριχωτο της κεφαλης και το βαζω 2 φορες την εβδομαδα απο το να το βαζω καθε μερα ελπιζω να πρατω σωστα?μεσα στην εβδομαδα θα παω να κανω ενα τριχογραμμα να δω τι παιζει! Επισης απο οικογενειακο ιστορικο κανεις δεν εχει προβλημα φαλακρας! εξετασεις εκανα κ βγηκανε ολα καλα μονο για τον θυροειδη μου ειπνε απλα να εχω το μυαλο μου στο μελλον τι να πω !ανησυχω μηπως εχω ΑΑ εχω τρελη καταθληψη και δεν αντεχω πραγματικα αλλο! παρακαλω περιμενω απαντησεις !! ευχαριστω προκατοβολικα!