ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

MAKRYMALLHS

New Member
παιδια μηπως ξερετε πιο site ειναι πιο αξιοπιστο, το e-bay ή το drugstore? υπαρχουν αλλα που να εχουν τα προιοντα που θελουμε?
απευθυνθηκα στο www.mallia.grhttp:// και μου ειπαν οτι δεν εχουν ουτε tricomin ουτε revivogen μονο κατι αλλες μ@λ@κιες
μπορω να βρω αυτα τα προιοντα ελλαδα?
επισης αν τα παραγγειλω απο εξω,ποσες μερες κανουν να ερθουν,ποσο κοστιζουν τα μεταφορικα απο αμερικα και ποσο ασφαλης ειναι η μεταφορα?
και κατι τελευταιο χρειαζεται απαραιτητα πιστωτικη καρτα ή κανει και καρτα αναληψεως? μηπως καποιο site στελνει και με αντικαταβολη? μη με παραξηγειτε,δεν εχω κανει ποτε αγορα μεσω internet

ευχαριστω εκ των προτερων οποιον με διαφωτισει
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Απ: ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Φιλε για να παραγγειλεις απο εξωτερικο χρειαζεται απαραιτητα πιστωτικη καρτα κοιτα εδω http://www.minoxidil.com/subpages/products/countries.php κι εδω http://www.revivogen.com/order/ το πολυ σε 5 μερες θα σου εχουν ερθει μπορεις βεβαια να χρησιμοποιησεις και μια προπληρωμενη καρτα τραπεζων με πιστωτικη τα αγορασα και μου κρατησαν ακριβως την τιμη που εχει ορισθει στα προιοντα που παραγγειλα :)
 

azyx

New Member
Απ: ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Φιλε χρησιμοποιώ to ebay εδω και χρονια χωρις κανενα πρόβλημα... Κανα δυο φορες που ειχα παραγγείλει κάτι καρτες μνήμης και δεν δούλευαν μ επεστράφησαν τα λεφτά μετα απο λίγες μερες και μου μιναν κ τα προϊόντα,,, χρειάζεσαι οπωσδήποτε μια καρτα τραπεζας για ανάληψη απο ΑΤΜ που να λεει VISA or Electron VISA πανω... η μια κανονικη πιστωτική,,, τώρα η αποστολή ειναι ανάλογα με την μέθοδο που θα επιλέξεις (ταχυδρομείο,curier) ... οι αγορές συμφέρουν απο UK ... τα μεταφορικά για ενα μπλουζάκι lacoste:p ειναι 5 ευρω :) ( offtopic...ta γνήσια lacoste τα περνώ 20 ευρω μαζι με τα μεταφορικά... εδω εχουν 85 ευρω) για βάρος 1kg το πολυ 10 ευρω μεταφορικά... αν η αποστολή γίνετε με curier οι τιμες ξεφεύγουν πολυ! απέφυγε αγορες εκτος ευρωπαϊκής ένωσης... γιατι αν η αξια ειναι πανω απο 22 ευρω (μαζι με τα μεταφορικα) χρεώνεσαι τελωνείο + αν αποστολη γινετε με curier χρεώνεσαι νταβατζιλίκι εκτελωνιστή που συνήθως ειναι πανω απο 50 ευρω+ οτι μπορει να μείνει στο τελωνείο πολλές πολλές μέρες! Απο UK ειναι η πιο συμφερον λυση!


Roayl mail shipping calculator απο UK is here http://sg.royalmail.com/portal/rm/PriceFinder
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα