Αν και είπα ότι δεν θα κάνω άλλη συνέχεια του κόσμου του hairloos ως emoticons, εντούτοις επειδή μου περίσσεψαν κάποιες σκηνές που είχαν κοπεί από τα προηγούμενα, είπα να τα βάλω για να μην πάνε χαμένα, έτσι και για το καλό του χρόνου. Οπότε απολάυστε το τελευταίο μέρος.
Ξεκινάμε λοιπόν
Για να γινει πιο interactive και να το δείτε σε 3D έκδοση πατήστε εκεί που λέει κλικ
*
*
*
*
*
*
*
*
Χαχαχαχαχα, καλά όσοι ψαρώσατε είπαμε ότι έχουμε τεχνολογία αλλά όχι και έτσι.
Καμία φορά το κεφάλι μας μοιάζει έτσι
Κανένα νεότερο από το μέτωπο κατά της τριχόπτωσης στα νέα αλλά τζίφος
Βρήκα επιτέλους την αγελάδα που θα είναι πρόθυμη να μου γλύψει το σκάλπ
Όποιος τα βάλει με τον Άκη μετά δυστυχώς αν θέλει να μπει στο φόρουμ ξανά πρέπει να κάνει αυτό
Ο ANAR που από ότι έχω καταλάβει δεν πρέπει να τα πάει καλά με αυτούς τύπους
Τα μέλη που είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο φορουμ που διαβαζουν και γράφουν (καλά πανελλήνιες πως θα δώσετε?)
Προς τα νέα μέλη, αυτό που προτείνω είναι να κάνετε αυτό και βγείτε έξω
Μη βλέπετε εμένα εγώ παππούς είμαι τα βαρέθηκα τα έξω
Μια άλλη εναλλακτική θεραπεία (εικονική μέθοδος).
Σκεφτείτε το κεφάλι σας σαν να είναι κήπος και τον φροντίζετε και βλέπετε πως φυτρώνουν τα φυτά (τρίχες).
Θέλει πολύ υπομονή όμως γιατί αλλιώς όπως και στην πραγματικότητα θα κάνετε δυστυχώς μόνο αυτό.
Μερικά νέα μέλη νομίζουν ότι βρίσκονται σε ιατρείο και ζητάνε συμβουλές και συνταγές λες και είμαστε γιατροί
Οι big 3 του φόρουμ (Άκης, Σπύρος, Παναγιώτης)
Ο Σπύρος και ο Άκης κάπου
(είναι πολλά τα λεφτά Άκη)
Παρεμπίπτοντος που χάθηκε αυτός καιρό έχουμε να το δούμε, ελπίζω να είναι καλά.
Μερικοί που σκέπτονται να κάνουν micro hair tattoing. Θα τους πρότεινα να κάνουν κάτι πιο εξτρίμ για να εντυπωσιάσουν και να κρύψουν την φαλάκρα τους
Οι ελληνικές εταιρίες βρήκαν τρόπο να μας κλείσουν
(λέγε Άκη πόσα θες για να κλείσεις το καταραμένο site)
Ο tse και τώρα τελευταία ο blindfold σχετικά με τις τιμές της HDC κάνουν διάλεξη αλλά και εγώ σε ένα από τα παλιότερα πόστ μου (ελπίζω να καταλάβατε πιο)
Τις ελληνικές εταιρίες και τον m***s πρέπει κανονικά να στους στείλουμε εκεί.
Μια αναμνηστική φωτογραφία των μελών σε κάποιο meeting (μόνο που κάηκε το φιλμ από την αντανάκλαση της φαλάκρας) αλλά καλύτερα γιατί δεν θα βλέπαμε πως είμαστε.
Ένα από τα καλά του φόρουμ είναι ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνετε σε αυτούς
όταν είστε down λόγο της φαλάκρας και το κυριότερο είναι και δωρεάν.
Αν έβλεπαν οι ελληνικές εταιρίες και ο m***s τον Άκη από μακριά θα του έκαναν αυτό το νεύμα
Το αντίστοιχο emoticons σε γυναίκα που το χρησιμοποιούν πολλοί από εδώ μέσα.
αλλά και όταν αργούμε να πάμε στο σπίτι πως μας περιμένουν.
Η αντίδραση του Άκη όταν ακούει αρνητικές γνώμες για τις φιναστερίδη
Τα παιδία που έκαναν μεταμόσχευση και άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα και αποφάσισαν να πετάξουν τα καπέλα.
Αυτό καλό είναι να αποφεύγεται το καλοκαίρι που έχει ζέστη (μην πάθει καμία ψύξη η φαλάκρα μας)
Κάποια μέλη όταν βγαίνουν έξω για καφέ όταν βλέπουν τους άλλους αυτοί αισθάνονται έτσι.
Μπορεί η Ελλάδα να καταρρέει αλλά στο τέλος δεν θα πάθει τίποτα
Όταν είμαστε έξω και βλέπουμε τον μαλλέα να έχει την γκόμενα και εμείς τίποτα.
Σε αυτό το φόρουμ πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σου χαϊδέψει την φαλάκρα έστω και νοητικά όταν είσαι χάλια και θα σου πει μη μασάς.
Ένα ανέκδοτο με αριθμούς. Τι λέει το μηδέν όταν συναντά το έξι
Σου πετάει μια τρίχα, χαχαχαχαχαχα
Δυστυχώς για μερικούς ότι και αν κάνουν ο καθρέπτης λέει πάντα την αλήθεια
Μερικά άσχημα αποτελέσματα που βλέπω σε μερικούς μετά από μεταμόσχευση, όταν δηλαδή πέφτουν τα κανονικά μαλλιά και μένουν τα μεταμοσχευμένα
Άλλο ένα μέλος από εδώ μέσα που ψάχνει τις τρίχες που δεν έχει και γίνετε χάλια
Σύμφωνα με τα λεγόμενα των κοριτσιών εδώ μέσα μας αγαπάνε και ας μην έχουμε μαλλιά
Ο panos1982 και ο xk μετά το deal που κάναμε που πήραν τα λεφτά και μείναν χωρίς μαλλιά.
να δούμε τι θα τα κάνετε τα λεφτά τώρα.
Ο Georgex6 που όλο ψάχνει, διαβάζει και περιμένει για κανένα νέο για την θεραπεία τις φαλάκρας.
Μερικά επαγγέλματα που δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε
Να διαφημίζουμε σαμπουάν
Να συμμετέχουμε σε συγκρότημα heavy metal
Να δουλεύουμε ως μάγειροι ή να συμμετέχουμε σε κανένα master chief (γιατί θα γεμίσουμε όλο τρίχες τα φαγητά)
Κανονικά όταν χαιρετάμε τα καινούργια μέλη πρέπει να είμαστε σε αυτή την κατάσταση
Τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι ξεκολλάτε από το pc και αρχίστε την γυμναστική
Σκεμπές και καράφλα δεν λέει.
Το 99% των μελών εδώ μέσα είδαν το βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Ντούβλη
άρε κατάντια για αυτή αλλά και για εμάς.
Στις προσέχεις εκλογές όπως είπαμε θα ψηφήσουμε το κόμμα μας ΦΑ.ΚΟ.Ε (Φαλακρτιστίκο Κόμμα Ελλάδος) που θα πάει νικήσουμε.
Ο dim74 όταν διαβάζει τα πόστ των νέων μελών χωρίς να έχουν διαβάζει τίποτα και κάνουν ερωτήσεις.
Υποσχέσεις γυναικών που μας λένε ότι θα μας αγαπάνε και ας μην έχουμε μαλλιά για πάντα
Δυστυχώς ότι και αν κάνουμε ο καθρέπτης λέει για μερικούς πάντα την πικρή αλήθεια
Τέλος υπάρχει πάντα μια κοπέλα που σας ταιριάζει και αφήστε τις τρίχες κατά μέρος
Ελπίζω κατά την διάρκεια του πόστ να είστε έτσι
Τελος με τις συμβουλές που σας δίνω καμιά φορά αισθάνομαι κάπως έτσι
Εδώ τελείωσε όμως και το έργο
Ως τότε να περνάτε καλά
Ελπίζω το 2011 να σας βρει όλους δυνατούς και γεμάτο υγεία τίποτα άλλο, όλα τα άλλα παλεύονται.
Ακόμη και αν πτωχεύουμε ως χώρα μη μασάτε η Ελλάς θα αναγεννηθεί και πάλι, αρκεί οι έλληνες να είναι ενωμένοι όπως είμαστε εμείς εδώ στο φόρουμ ακόμη και αν δεν υπάρχει ελπίδα εμείς θα την βρούμε.
Ξεκινάμε λοιπόν
Για να γινει πιο interactive και να το δείτε σε 3D έκδοση πατήστε εκεί που λέει κλικ

*
*
*
*
*
*
*
*
Χαχαχαχαχα, καλά όσοι ψαρώσατε είπαμε ότι έχουμε τεχνολογία αλλά όχι και έτσι.
Καμία φορά το κεφάλι μας μοιάζει έτσι

Κανένα νεότερο από το μέτωπο κατά της τριχόπτωσης στα νέα αλλά τζίφος

Βρήκα επιτέλους την αγελάδα που θα είναι πρόθυμη να μου γλύψει το σκάλπ

Όποιος τα βάλει με τον Άκη μετά δυστυχώς αν θέλει να μπει στο φόρουμ ξανά πρέπει να κάνει αυτό

Ο ANAR που από ότι έχω καταλάβει δεν πρέπει να τα πάει καλά με αυτούς τύπους

Τα μέλη που είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο φορουμ που διαβαζουν και γράφουν (καλά πανελλήνιες πως θα δώσετε?)

Προς τα νέα μέλη, αυτό που προτείνω είναι να κάνετε αυτό και βγείτε έξω

Μη βλέπετε εμένα εγώ παππούς είμαι τα βαρέθηκα τα έξω
Μια άλλη εναλλακτική θεραπεία (εικονική μέθοδος).
Σκεφτείτε το κεφάλι σας σαν να είναι κήπος και τον φροντίζετε και βλέπετε πως φυτρώνουν τα φυτά (τρίχες).

Θέλει πολύ υπομονή όμως γιατί αλλιώς όπως και στην πραγματικότητα θα κάνετε δυστυχώς μόνο αυτό.

Μερικά νέα μέλη νομίζουν ότι βρίσκονται σε ιατρείο και ζητάνε συμβουλές και συνταγές λες και είμαστε γιατροί

Οι big 3 του φόρουμ (Άκης, Σπύρος, Παναγιώτης)

Ο Σπύρος και ο Άκης κάπου

Παρεμπίπτοντος που χάθηκε αυτός καιρό έχουμε να το δούμε, ελπίζω να είναι καλά.
Μερικοί που σκέπτονται να κάνουν micro hair tattoing. Θα τους πρότεινα να κάνουν κάτι πιο εξτρίμ για να εντυπωσιάσουν και να κρύψουν την φαλάκρα τους

Οι ελληνικές εταιρίες βρήκαν τρόπο να μας κλείσουν

Ο tse και τώρα τελευταία ο blindfold σχετικά με τις τιμές της HDC κάνουν διάλεξη αλλά και εγώ σε ένα από τα παλιότερα πόστ μου (ελπίζω να καταλάβατε πιο)

Τις ελληνικές εταιρίες και τον m***s πρέπει κανονικά να στους στείλουμε εκεί.

Μια αναμνηστική φωτογραφία των μελών σε κάποιο meeting (μόνο που κάηκε το φιλμ από την αντανάκλαση της φαλάκρας) αλλά καλύτερα γιατί δεν θα βλέπαμε πως είμαστε.

Ένα από τα καλά του φόρουμ είναι ότι δεν χρειάζεται να πηγαίνετε σε αυτούς

Αν έβλεπαν οι ελληνικές εταιρίες και ο m***s τον Άκη από μακριά θα του έκαναν αυτό το νεύμα

Το αντίστοιχο emoticons σε γυναίκα που το χρησιμοποιούν πολλοί από εδώ μέσα.

Η αντίδραση του Άκη όταν ακούει αρνητικές γνώμες για τις φιναστερίδη

Τα παιδία που έκαναν μεταμόσχευση και άρχισαν να φαίνονται τα πρώτα αποτελέσματα και αποφάσισαν να πετάξουν τα καπέλα.

Αυτό καλό είναι να αποφεύγεται το καλοκαίρι που έχει ζέστη (μην πάθει καμία ψύξη η φαλάκρα μας)

Κάποια μέλη όταν βγαίνουν έξω για καφέ όταν βλέπουν τους άλλους αυτοί αισθάνονται έτσι.

Μπορεί η Ελλάδα να καταρρέει αλλά στο τέλος δεν θα πάθει τίποτα

Όταν είμαστε έξω και βλέπουμε τον μαλλέα να έχει την γκόμενα και εμείς τίποτα.

Σε αυτό το φόρουμ πάντα θα υπάρχει κάποιος που θα σου χαϊδέψει την φαλάκρα έστω και νοητικά όταν είσαι χάλια και θα σου πει μη μασάς.

Ένα ανέκδοτο με αριθμούς. Τι λέει το μηδέν όταν συναντά το έξι
Σου πετάει μια τρίχα, χαχαχαχαχαχα
Δυστυχώς για μερικούς ότι και αν κάνουν ο καθρέπτης λέει πάντα την αλήθεια

Μερικά άσχημα αποτελέσματα που βλέπω σε μερικούς μετά από μεταμόσχευση, όταν δηλαδή πέφτουν τα κανονικά μαλλιά και μένουν τα μεταμοσχευμένα

Άλλο ένα μέλος από εδώ μέσα που ψάχνει τις τρίχες που δεν έχει και γίνετε χάλια

Σύμφωνα με τα λεγόμενα των κοριτσιών εδώ μέσα μας αγαπάνε και ας μην έχουμε μαλλιά

Ο panos1982 και ο xk μετά το deal που κάναμε που πήραν τα λεφτά και μείναν χωρίς μαλλιά.

Ο Georgex6 που όλο ψάχνει, διαβάζει και περιμένει για κανένα νέο για την θεραπεία τις φαλάκρας.

Μερικά επαγγέλματα που δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε
Να διαφημίζουμε σαμπουάν

Να συμμετέχουμε σε συγκρότημα heavy metal

Να δουλεύουμε ως μάγειροι ή να συμμετέχουμε σε κανένα master chief (γιατί θα γεμίσουμε όλο τρίχες τα φαγητά)

Κανονικά όταν χαιρετάμε τα καινούργια μέλη πρέπει να είμαστε σε αυτή την κατάσταση

Τώρα που πλησιάζει καλοκαίρι ξεκολλάτε από το pc και αρχίστε την γυμναστική

Σκεμπές και καράφλα δεν λέει.
Το 99% των μελών εδώ μέσα είδαν το βίντεο της Τζούλιας Αλεξανδράτου και της Ντούβλη

Στις προσέχεις εκλογές όπως είπαμε θα ψηφήσουμε το κόμμα μας ΦΑ.ΚΟ.Ε (Φαλακρτιστίκο Κόμμα Ελλάδος) που θα πάει νικήσουμε.

Ο dim74 όταν διαβάζει τα πόστ των νέων μελών χωρίς να έχουν διαβάζει τίποτα και κάνουν ερωτήσεις.

Υποσχέσεις γυναικών που μας λένε ότι θα μας αγαπάνε και ας μην έχουμε μαλλιά για πάντα

Δυστυχώς ότι και αν κάνουμε ο καθρέπτης λέει για μερικούς πάντα την πικρή αλήθεια

Τέλος υπάρχει πάντα μια κοπέλα που σας ταιριάζει και αφήστε τις τρίχες κατά μέρος

Ελπίζω κατά την διάρκεια του πόστ να είστε έτσι

Τελος με τις συμβουλές που σας δίνω καμιά φορά αισθάνομαι κάπως έτσι

Εδώ τελείωσε όμως και το έργο

Ως τότε να περνάτε καλά

Ελπίζω το 2011 να σας βρει όλους δυνατούς και γεμάτο υγεία τίποτα άλλο, όλα τα άλλα παλεύονται.
Ακόμη και αν πτωχεύουμε ως χώρα μη μασάτε η Ελλάς θα αναγεννηθεί και πάλι, αρκεί οι έλληνες να είναι ενωμένοι όπως είμαστε εμείς εδώ στο φόρουμ ακόμη και αν δεν υπάρχει ελπίδα εμείς θα την βρούμε.