Ομοιοπαθητική, βελονισμός, ρεφλεξολογία κ.α.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

yannis_d

New Member
Βελονισμό έκανα για κάποιο διάστημα πριν χρόνια αλλά λόγω του ότι η δουλειά που έκανα τότε δεν μου απέφερε πολλά, αναγκάστηκα να το σταματήσω. Ο γιατρός μου ξεκαθάρισε εξ αρχής ότι δεν υπόσχεται τίποτα. Αποτέλεσμα δεν είδα αλλά βέβαια, δεν έδωσα και την ευκαιρία.

Ομοιοπαθητικη ξεκίνησα πριν ένα χρόνο, μετά από προτροπή ενός φίλου, τονίζοντάς μου όλα τα θετικά, ανεξαρτήτως παθήσεως. Εξάλλου, ήθελα να ξεκόψω από τα διάφορα σκευάσματα (της VICHY κλπ) που σύμφωνα με πολλούς ενοχοποιούνται για μετέπειτα προβλήματα στον προστάτη.
Η δε γιατρός που με παρακολουθεί, μου επισήμανε εξ αρχής, πως όπως η ομοιοπαθητική βοηθάει ολόκληρο τον οργανισμό, ίσως κάποια στιγμή βοηθήσει και σ'αυτό, αλλά μη το θεωρείς δεδομένο. Ενδεχομένως, αν είχα ξεκινήσει στην αρχή της πάθησης (20 ετών) τώρα να ήμουν καλύτερα, χωρίς αυτό να είναι σίγουρο.
Αυτό που μπορώ να θεωρώ δεδομένο είναι ότι μεταγχειρητικά θα με βοηθήσει περισσότερο από τα συμβατικά φάρμακα και χωρίς παρενέργειες.

Κάποια φίλη μου συνέστησε τη ρεφλεξολογία. Μια φίλη της επανέφερε πίσω τα μαλλιά της, αλλά στη δική της περίπτωση είχαν πέσει μετά από ένα επώδυνο διαζύγιο. Πάντως ούτε εδώ οι θεραπευτές υποσχονται τπτ.

Όποιος ενδιαφέρεται να ξεκινήσει μία από τις παραπάνω μεθόδους για το πρόβλημά μας, καλύτερα να το συζητήσει εξ αρχής με ένα τέτοιο γιατρό (για τις δύο πρώτες) ή με θεραπευτή για την τρίτη. Συνήθως οι άνθρωποι αυτοί ξεκαθαρίζουν από την αρχή, είναι έντιμοι στην πλειονότητά τους, τη σήμερον ημέρα. Αυτό ίσως επειδή δέχονται πόλεμο. Πάντως, κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός, σε κάποιον μπορεί να επιδράσει (για τα μαλλιά ή ό,τι άλλο) μετά από χρόνια, σε άλλον σχεδόν αμέσως, σε άλλον ποτέ.
Το πρόβλημα είναι ότι επειδή χαλούν την ιατροφαρμακευτική αγορά, οι περισσότεροι συμβατικοί γιατροί τις κατακρίνουν.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kineas

New Member
Απ: Ομοιοπαθητική, βελονισμός, ρεφλεξολογία κ.α.

Υποθέτω ότι αναφέρεσαι στο θέμα της τριχόπτωσης. Σου είπαν ότι παίζει ρόλο τι είδους αλωπεκία υπάρχει;

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα