Ξύρισμα μαλλιών

Anestis

New Member
Γειά σε όλους σας. Ανέστης.
Πάρα πολύ καλό το σαιτ και πολύ ενημερωτικό.

Παρότι το έψαξα όλο το φόρουμ δεν βρήκα κάποια απάντηση στο ερώτημά μου.
ει
Θα ξεκινήσω θεραπεία με propecia και regaine και ήθελα να μάθω αν μπορώ να ξυρίζω τα μαλλιά μου τουλάχιστον τους πρώτους μήνες που παρατηρείτε η τριχόπτωση.

Για αισθητικούς λόγους και μόνο.
Μπορώ να τα έχω ξυρισμένα ή δεν θα κάνει τίποτα η regaine.
Αν υπάρχει παρόμοιο τόπικ παρακαλώ παραπέμψτε με εκεί.

Σας ευχαριστώ πολύ
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

heyya

New Member
Απ: Ξύρισμα μαλλιών

Μπα, δε νομίζω να έχεις πρόβλημα... χωρίς να είμαι σίγουρος διότι κάπου διάβασα ότι το ξύρισμα του τριχωτού της κεφαλής επιδυνώνει την κατάσταση (AA)! περισσότερο προληπτικό μου φαίνεται, τι να σου πω...
 

genesis

New Member
Απ: Ξύρισμα μαλλιών

ανεστη καλημερα. οσο πιο κοντο ειναι το μαλλι τοσο πιο πρακτικο -αρα και ευκολοτερο- ειναι να κανεις μια θεραπεια. δεν μπλεκεις με πολυ μαλλι κι ετσι οι ποσοτητες που ριχνεις πανε 100% στο κεφαλι σου και δεν μενουν στην τριχα. απλα φημολογειται οτι οταν κοβεις παρα πολυ κοντο το μαλλι σου ή το ξυριζεις επιδυνωνει την ΑΑ. και ειναι ψιλολογικο απο μια εννοια καθως οι τριχες στον ανθρωπο δεν υπαρχουν για καλλοπιστικους λογους αλλα για προστασια. οσο πιο κοντο το μαλλι τοσο περισσοτεροι ρυποι κατακαθονται πιο ευκολα στο δερμα, αρα το δερμα δεν προστατευεται. το ιδιο ισχυει και με τον ηλιο. (εννοώντας οτι πολλες ωρες εκθεσης στον ηλιο καινε το δερμα σου)
 
Μπλουζα