Ξηρά σαμπουάν

Γνωρίζει κανείς το σχετικό θέμα. Λόγω έντονης λιπαρότητας σκέφτομαι να αρχίσω τη χρήση κάποιου ξηρού σαμπουάν καθώς δεν έχω πάντα χρόνο να λούζω τα μαλλιά 2 φορές την ημέρα, ειδικά όταν ''πρέπει'' να λουστώ πρωί ενώ ήδη έχω λούσει τα μαλλιά το προηγούμενο βράδυ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Soralteno

Alternative treatment member
Μέλος του προσωπικού
Τα ξηρά σαμπουάν είναι μια προσωρινή λύση όταν δεν μπορεί κανείς να λουστεί κανονικά. Αν έχεις έντονη λιπαρότητα χρησιμότερο είναι να έχεις κανονικά σαμπουάν ειδικά για το δέρμα σου. Για ποιο λόγο χρειάζεται να λούζεσαι 2 φορές ημερησίως;

Ευχαριστώ Soralteno για την απάντηση.
Συνήθως λούζομαι πρωί πριν φύγω από το σπίτι για σχολή-δουλειές κτλ. Αν χρειαστεί να βγω και βράδυ τα μαλλιά δεν θα είναι σε καλή κατάσταση. Ειδικά αν έχει μεσολαβήσει και ύπνος ενδιάμεσα. Π.χ αν λουστώ πριν κοιμηθώ, το πρωί τα μαλλιά θα είναι λίγο χάλια. Το ίδιο ισχύει αν κοιμηθώ και μεσημέρι ενώ έχω λουστεί το πρωί, το ίδιο βράδυ χάλια τα μαλλιά. Αν γενικά επιβαρύνουν την λιπαρότητα δεν σκοπεύω να τα δοκιμάσω.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Ευχαριστώ Soralteno για την απάντηση.
Συνήθως λούζομαι πρωί πριν φύγω από το σπίτι για σχολή-δουλειές κτλ. Αν χρειαστεί να βγω και βράδυ τα μαλλιά δεν θα είναι σε καλή κατάσταση. Ειδικά αν έχει μεσολαβήσει και ύπνος ενδιάμεσα. Π.χ αν λουστώ πριν κοιμηθώ, το πρωί τα μαλλιά θα είναι λίγο χάλια. Το ίδιο ισχύει αν κοιμηθώ και μεσημέρι ενώ έχω λουστεί το πρωί, το ίδιο βράδυ χάλια τα μαλλιά. Αν γενικά επιβαρύνουν την λιπαρότητα δεν σκοπεύω να τα δοκιμάσω.
http://www.hairlossgr.com/threads/head-and-shoulders.9245/
καθε μερα μπανιο με αυτο,ειχα το ιδιο προβλημα μια φορα και εναν καιρο.
περιμενω νεα σου

Μπλουζα