Ξεκιναω θεραπεια!λιγη βοηθεια!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

MrPink

New Member
Ωραια,αφου διαβασα αρκετα ποστς εδω,κατεληψα στο big 3 για αρχη και μετα βλεπουμε.Απλα εχω καποιες ερωτησεις,μιας και ειμαι αρχαριος,μετα την αναγνωση του ποστ του ακη για τις επιτυχημενες θεραπεις.πχ
α)Το proscar απο που το αγοραζω;Διαβασα ενα ποστ που ελεγε απο το φαρμακειο αλλα ηταν του 2009 και αναρωτιεμαι μηπως το απεσυραν απο τα φαρμακεια.
β) το "σαμπουάν με Ketoconazole 1-2% (Nizoral)" αντιστοιχει στο σαμπουαν furnogal;
γ)Τα προιοντα αν πρεπει να τα παρω απο ιντερνετ τι θα πρεπει να κανω;Γιατι δεν εχω Paypal εχω μια καρτα για αγορες ιντερνετ.Τα προιοντα θα μου ερθουν στο ταχυδρομειο;Πρεπει να παω να τα παρω απο το αεροδρομιο;Πρεπει να ανοιξω καποια θυρηδα; :-\
δ)κατι λοσιον που διαβασα furnogal και ενα spiro αν το θυμαμαι καλα ειναι υπερβολη αν ακολουθω big 3;

Σας ευχαρηστω εκ των προτερων.

edit:Επειδη μαλλον το ποστ ειναι σε λαθος section παρακαλω καποιον admin να το μετακινησει και να με συγχωρεσει!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sofo85

New Member
Απ: Ξεκιναω θεραπεια!λιγη βοηθεια!

α)ναι απο τα φαρμακεια
β)ναι ειναι το fungoral
γ)ολα τα προιοντα του Big 3 τα βρισκεις στα φαρμακεια,στο ιντερνετ μπορεις να τα βρεις σε πολυ καλυτερες τιμες λεπτομερειες δεν ξερω γιατι τα παιρνω απο φαρμακεια
δ)το big 3 ειναι αρκετο και οτι πιο δυνατο δεν χρειαζεται να κανεις αλχημειες
ε) :welc: και καλη επιτυχια!!!

MrPink

New Member

sofo85 είπε:
α)ναι απο τα φαρμακεια
β)ναι ειναι το fungoral
γ)ολα τα προιοντα του Big 3 τα βρισκεις στα φαρμακεια,στο ιντερνετ μπορεις να τα βρεις σε πολυ καλυτερες τιμες λεπτομερειες δεν ξερω γιατι τα παιρνω απο φαρμακεια
δ)το big 3 ειναι αρκετο και οτι πιο δυνατο δεν χρειαζεται να κανεις αλχημειες
ε) :welc: και καλη επιτυχια!!!

Σ'ευχαρηστω φιλε μου.Μπορεις να μου πεις ποσο περιπου κοστιζουν ολα αυτα μαζι;Και αν θα ηταν να παρω το furnogal το 5% παρα το 2%;

sofo85

New Member

φιναστεριδη μπορεις να βρεις ειτε στο propecia(κοστιζει 51 euro η συσκευασια και περιεχει 28 χαπια του 1 mg δηλαδη πανακριβο :'() ειτε στο προσκαρ το οποιο ειναι χαπι για προστατη και περιεχει 5 mg φιναστεριδης οποτε πρεπει να το κοβεις σε 4 κομματια για να παιρνεις 1,2(σε 5 ειναι ακατορθωτο,το proscar ειναι πολυ φθηνο εαν σε ρωτησουν ομως στο φαρμακειο τι το θες πες τους ειναι για το πατερα σου).Για μινοξιδιλη το πιο γνωστο ειναι το regain κοστιζει 31 euro υπαρχει και η hairway που νομιζω κανει 27 euro,εννοειται οτι στο διαδικτυο οι τιμες πεφτουν πολυ.Για το fungoral κοστιζει 7 euro,εγω χρησιμοποιω το 2 % μαλλον ομως θα το σταματησω γιατι παρατηρησα οτι λεπταινει τη τριχα αν και καθαριζει πολυ καλα το κεφαλι απο τα τοπικα.Μια ερωτηση μονο.ποσο χρονων εισαι MrPink?

MrPink

New Member

sofo85 είπε:
φιναστεριδη μπορεις να βρεις ειτε στο propecia(κοστιζει 51 euro η συσκευασια και περιεχει 28 χαπια του 1 mg δηλαδη πανακριβο :'() ειτε στο προσκαρ το οποιο ειναι χαπι για προστατη και περιεχει 5 mg φιναστεριδης οποτε πρεπει να το κοβεις σε 4 κομματια για να παιρνεις 1,2(σε 5 ειναι ακατορθωτο,το proscar ειναι πολυ φθηνο εαν σε ρωτησουν ομως στο φαρμακειο τι το θες πες τους ειναι για το πατερα σου).Για μινοξιδιλη το πιο γνωστο ειναι το regain κοστιζει 31 euro υπαρχει και η hairway που νομιζω κανει 27 euro,εννοειται οτι στο διαδικτυο οι τιμες πεφτουν πολυ.Για το fungoral κοστιζει 7 euro,εγω χρησιμοποιω το 2 % μαλλον ομως θα το σταματησω γιατι παρατηρησα οτι λεπταινει τη τριχα αν και καθαριζει πολυ καλα το κεφαλι απο τα τοπικα.Μια ερωτηση μονο.ποσο χρονων εισαι MrPink?
21 φανταζομαι ρωτας γιατι πρεπει να εισαι πανω απο 20 για να παρεις proscar.Εχω διαβασει αρκετα ποστς κι εχω ενημερωθει αρκετα πιστευω,στο τελευταιο βημα ειναι που κολλαω αυτη τη στιγμη και στις μικρες λεπτομεριες!

sofo85

New Member

Ναι γι αυτο ρωταω,τι norwood εισαι?εχεις κανει αλλες θεραπειες ποτε?

MrPink

New Member

Οχι δεν εχω κανει αλλες θεραπειες γιατι οταν μιλησα σε δερματολογο μου ειπε οτι δεν υπαρχει τιποτα που μπορει να γινει κι οτι μονο με εμφυτευσει μπορει να γινει κατι.Το μονο που εχω κανει ειναι να παρω σαμπουαν κατα της τρυχοπτωσης και κατι βιταμινες priorin!Norwood 3 θα ελεγα πως ειμαι με διαχυτη αλωπεκια αν βλεπω τη σωστη κλιμακα και δεν κανω κανα λαθος!

sofo85

New Member

οκ,παντως εαν ξεκινησεις τη θεραπεια,να ξερεις μεγαλο ρολο στην εμφανιση παρενεργειων παιζει η ψυχολογια.Οπως και να εχει σου ευχομαι καλα αποτελεσματα!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα