Ξαφνικη εντονη τριχοπτωση

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

altair

New Member
Καλημερα και απο μενα και καλως σας βρηκα, λοιπον εδω και κανα χρονο μετα απο καποια προβληματα τριχοπτωσης ακολουθω την εξής θεραπεια που μου ειχε πει ο δερματολογος

10 ψεκασμη πρωι βραδυ με αυτο
hair force lotion της frezyderm + 5%botaflex + pharmecort (67 Ευρώ:'()

και λουσιμο με το αντιστοιχο σαμπουνα
FREZYDERM HAIR FORCE (16Ευρώ)

ολα πηγαιναν μια χαρα η τριχοπτοσι για ενα διαστημα εξαφανιστηκε στο 100%
αλλα εδω και 5 μερες ξαφνικα τα μαλλια μου αρχισαν να πεφτουν με γοργους ρυθμους και εχω φρικαρει !!! σκεφτηκα να ξαναπαω στη δερματολογο αλλα εχει και 50 ευρω η επισκεψη??????

μπορει να με βοηθησει καποιος???
επισης ξεχασα να αναφερω οτι ειμαι 23 ετών δεν ξερω αν παιζει ρολο

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
:welc: καλωσόρισες και καλή συνέχεια.

Τι διάγνωση σου έκανε, ΑΑ? Ποσο καιρό κάνεις την θεραπεία?

Άλλαξε το botafex 5% με kirkland minoxidil 5% http://www.minoxidil-direct.co.uk/ για να σου βγένει πιο φθηνά.

Το pharmecort κόφτω μαχέρι, οι κορτιζόνες έχουν ένα προσωρινό αποτέλεσμα στα μαλλιά αλλά σε μακροχρόνια χρήση λεπτένουν το δέρμα (σε μεγάλο ποσοστό μη αναστρέψιμη παρενέργεια), με αποτέλεσμα τα μαλλιά που έβγαλες αλλά και τα δικά σου να κινδυνέυουν να πέσουν.

altair

New Member
οκ οποτε στην επομενη λοσιον δεν θα βαλω pharmecort αλλα πως γινεται ο γιατρος να το συνιστά?
τέλος πάντων το kirkland minoxidil υπαρχει στα φαρμακεια?? αν οχι δεν θα το προτιμήσω απλα φοβαμαι να χρισιμοπιο σκευασματα που δεν εχουν την βεβαιωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θελω να πειραματίζεται

το ερωτημα ειναι αν ειναι ενταξει η αγωγη που περνω?
(αν εξαιρεσεις την κορτιζονη)

ο γιατρος μου ειχε πει οτι το προβλημα ειναι απο το αγχος και πολυ πιθανο κληρονομικο αλλα πιστευω πως ειμαι και πολυ μικρος για να μου πευτουν απο τωρα! την θεραπεια την κανω περιπου 8 μηνες ισως κατι παραπανω επισης αυτο το ''ΑΑ'' που ανεφερες δεν ξερω δεν εχω ιδεα:'(

ΥΓ. ευχαριστω για την απαντηση

PHOTO
ilgm1k.jpg

1585uuo.jpg

2n1e3gn.jpg

MANKAR

Active Member
[amquote]
Fenimore είπε:
:welc: καλωσόρισες και καλή συνέχεια.

Τι διάγνωση σου έκανε, ΑΑ? Ποσο καιρό κάνεις την θεραπεία?

Άλλαξε το botafex 5% με kirkland minoxidil 5% http://www.minoxidil-direct.co.uk/ για να σου βγένει πιο φθηνά.

Το pharmecort κόφτω μαχέρι, οι κορτιζόνες έχουν ένα προσωρινό αποτέλεσμα στα μαλλιά αλλά σε μακροχρόνια χρήση λεπτένουν το δέρμα (σε μεγάλο ποσοστό μη αναστρέψιμη παρενέργεια), με αποτέλεσμα τα μαλλιά που έβγαλες αλλά και τα δικά σου να κινδυνέυουν να πέσουν.
[/amquote]

μπορεις να μου στηλεις π.μ. για το θεμα αυτο με την λεπτυνση της επιδερμιδας αν μπορω να την επαναφερω με καποιο τροπο.ειχες γραψει σε καποιο αλλο ποστ αλλα δεν προλαβα να το διαβασω και τωρα δεν μπορω να το βρω!!Ευχαριστω!!

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
[amquote]
altair είπε:
οκ οποτε στην επομενη λοσιον δεν θα βαλω pharmecort αλλα πως γινεται ο γιατρος να το συνιστά?
τέλος πάντων το kirkland minoxidil υπαρχει στα φαρμακεια?? αν οχι δεν θα το προτιμήσω απλα φοβαμαι να χρισιμοπιο σκευασματα που δεν εχουν την βεβαιωση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν θελω να πειραματίζεται

το ερωτημα ειναι αν ειναι ενταξει η αγωγη που περνω?
(αν εξαιρεσεις την κορτιζονη)

ο γιατρος μου ειχε πει οτι το προβλημα ειναι απο το αγχος και πολυ πιθανο κληρονομικο αλλα πιστευω πως ειμαι και πολυ μικρος για να μου πευτουν απο τωρα! την θεραπεια την κανω περιπου 8 μηνες ισως κατι παραπανω επισης αυτο το ''ΑΑ'' που ανεφερες δεν ξερω δεν εχω ιδεα:'(

Την kirkland φιλε στην προτεινα επειδη έγραψες για το κοστος της θεραπείας σου. Όχι, μονο απο εξωτερικό. Δεν κάνεις κάποιο πείραμα, υπάρχουν ένα σωρώ σκευάσματα μινοξιδίλης με το επίσημο το rogaine / regaine. Στο εγγυώμαι προσωπικά ότι η kirkland είναι αξιόπιστη. Αλλά είναι καθαρά δικη σου επιλογή.

ΑΑ ειναι Ανδρωγενετική Αλωπεκία. Το γνωστό αραίωμα του πάνου μέρους που έχουν οι περισσότεροι άντρες. Απλά μου φαίνετε λίγο περίεργο να σου λέει ότι είναι από άγχος και να σε φορτώνει με μινοξιδίλη και κορτιζόνη.

altair

New Member
και μενα περιεργο μου φενετε γι αυτο εγραψα εδω
ευχαριστω για την βοηθεια:blush:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα