ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

ar.par

New Member
καλησπέρα παιδιά είμαι νέος στο forum και ακολουθώ την θεραπεία που φαίνεται στην υπογραφή μου. Από ότι διάβασα είναι απαραίτητο και ένα DHT inhibitor δυστυχώς όμως φοβάμαι τις παρενέργειες των χαπιών και θέλω να τα αποφύγω με κάθε τρόπο... Το revivogen έχω ακούσει πως είναι μια καλή επιλογή. Έχετε κάποια άλλη πρόταση??

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ

:welc: και καλή συνέχεια!!!

Σε φυτικό τοπικό χωρίς παρενέργειες προτείνω super zix II που αγοράζουμε τα συστατικά και του φτιάχνουμε μόνοι μας.

ar.par

New Member

Από το φόβο αποτυχίας της παρασκευής του Super Zix και κυρίως της απειρίας μου σε όλο αυτό προτίμησα τη λύση του revivogen για αρχή και αντικατέστησα το alpecin c1 shampoo με το frezyderm hair force για να αποφύγω τη χρήση των ssl. Έτσι πλέον η θεραπεία μου διαμορφώνεται όπως φαίνεται παρακάτω.

regaine foam 1ml/2 φορές τη μέρα,
revivogen scalp therapy lotion 1ml/μέρα το μεσημέρι,
frezyderm hair force lotion 2 φορές τη μέρα,
revita shampoo 3 φορές την εβδομάδα,
frezyderm hair force shampoo τις υπόλοιπες μέρες

τη hairforce lotion της frezyderm την εφαρμόζω μαζί με τη μινοξιδίλη πρωί, βράδυ και το revivogen το μεσημέρι αφήνοντας πάντα 5 ώρες κενό ανάμεσα τους.
Μπορεί κάποιο από τα πιο έμπειρα μέλη να μου πει τη γνώμη του σχετικά με αυτή τη θεραπεία??
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!

frank

New Member

ar.par είπε:
κάποιος με κάποια απάντηση ρε παιδιά?

εγώ βάζω το πρωί rogaine foam της 7

μετά της 7 το απόγευμα ξανά rogaine foam

και το βράδυ revivogen

κάθε πρωί πριν ξαναβάλω foam πλένω τα μαλλιά μου για να φύγει το revivogen

MANKAR

Active Member

ar.par είπε:
κάποιος με κάποια απάντηση ρε παιδιά?

φιλε εξαρταται και τι τριχοπτωση εχεις , επιθετικη , διαχυτη ??απο οτι βλεπω αρκετα δυνατη θεραπεια χρισημοποιεις!!!αν μπορουσες να ανεβαζες καμια φωτο να μας βοηθησεις περισσοτερο!!!!

ar.par

New Member

παραθέτω εδώ 2 φωτογραφίες μία στην αρχή της θεραπείας και μία τώρα. Το χτένισμα είναι διαφορετικό αλλά νομίζω πως μια μικρή διαφορά έχει αρχίσει να διαφαίνεται.

Συνημμένα

• photo (3).JPG
    photo (3).JPG
    59.8 KB · Προβολές: 39

ar.par

New Member

8 εβδομάδες πριν..Revivogen Χρησιμοποιώ μια εβδομάδα. Πριν από αυτό σαν αντιανδρογόνο είχα το revita το οποίο έχει το ίδιο συστατικό με το fungoral.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα