hairlosscursed
Well-Known Member
Απ: Ντροπη ντροπη ντροπη
για να μην νομιζετε πως μεταμοσχευση κανουν μονο οι φραγκατοι αλλα κυριως οι καμμενοι...σε ποσοστα πιστεψε με πως οι φραγκατοι νοιαζονται λιγοτερο απο τους υπολοιπους για τις τριχες και οι εταιριες πλουτιζουν απο απεγνωσμενους σαν και εμενα παρα απο φραγκατους...οσο για το αποτελεσμα μου θα μιλησω την ωρα που πρεπει....ειναι νωρις ακομα...μολις 5.5 μηνες..παντως
με θυμαμαι τα τελευταια 12 χρονια να ζω για να ξεχρεωνω μεταμοσχευσεις και να πληρωνω αγωγες και φαρμακα και αυτο πρεπει να σου λεει πολλα...
Φιλε tse δεν ειμαι ατομο που ειχα την δυνατοτητα να σκασω τετοια φραγκα για μεταμοσχευση...αλλα η ψυχοταλαιπωρια που εχω φαει 12 χρονια με αναγκασε να καταφυγω σε λυση δανειου απο τραπεζα σε μορφη καταναλωτικου που θα το πληρωνω για πολλα χρονια και αυτο πιστεψε με προυποθετει στερησεις και να εισαι ετοιμος να πας την ζωη σου αρκετα πισω προκειμενου να κανεις αυτο που επιθυμεις ειδικα στην ηλικια μου 33...σε νορμαλ περιπτωσεις σε τετοιες ηλικιες δινεις μια προκαταβολη για σπιτι,παιρνεις αυτοκινητο η μαζευεις αν μπορεις δεν τα σκορπας σε τριχες propecia minox κλπ...κανεις αλλα πραγματα συμβατα με την ηλικια σου....τα λεω αυτα μετα απο 3 μεταμοσχευσεις και απειρες προσπαθειες...δεν ειμαι χθεσινος...tse είπε:Το τραγικό είναι ότι όλα αυτά τα γράφει ο Hairlosscursed άτομο που είχε την δυνατότητα να σκάσει τρελά χρήματα για επέμβαση που άλλοι δεν έχουν με τίποτα και είναι το όνειρο τους να τα βρουν με κάποιον τρόπο,βλέπω και αρνητικά σχόλια από tsakalo και μου φαίνεται ότι ένας μύθος ακόμα αρχίζει να καταρρέει(Hasson)
για να μην νομιζετε πως μεταμοσχευση κανουν μονο οι φραγκατοι αλλα κυριως οι καμμενοι...σε ποσοστα πιστεψε με πως οι φραγκατοι νοιαζονται λιγοτερο απο τους υπολοιπους για τις τριχες και οι εταιριες πλουτιζουν απο απεγνωσμενους σαν και εμενα παρα απο φραγκατους...οσο για το αποτελεσμα μου θα μιλησω την ωρα που πρεπει....ειναι νωρις ακομα...μολις 5.5 μηνες..παντως
με θυμαμαι τα τελευταια 12 χρονια να ζω για να ξεχρεωνω μεταμοσχευσεις και να πληρωνω αγωγες και φαρμακα και αυτο πρεπει να σου λεει πολλα...