hairlosscursed
Well-Known Member
Εν τελη φιλοι του φορουμ,θα ηθελα να εκφρασω την αγανακτηση μου σχετικα με την υποθεση ΤΡΙΧΟΠΤΩΣΗ.Μου ειναι παρα πολυ δυσκολο να χωνεψω πως εχουμε 2010 και ασχολουμαστε ΑΚΟΜΑ με strip , fue , propecia, minoxidil ,fungoral κλπ...Απιστευτο....πως με αυτα ασχολουμουνα 12 χρονια πριν με την ελπιδα πως 10 χρονια μετα το πολυ ολα αυτα θα ειναι περελθον και οτι θα υπαρχει οριστικη λυση και αν οχι οριστικη σιγουρα κατι καλυτερο...και τελικα ακομα fina κλπ...πολυ παρακμη και για ολους μας και πρωτο εμενα που συντηρω αυτην την βρωμικη βιομηχανια που πουλανε ελπιδα για να σου δωσουν καποια βελτιωση και μονο,χωρις να γνωριζουμε και μακροπροθεσμες παρενεργειες φαρμακων διαλυματων κλπ..περα απ τα ευρω που εχουμε δωσει για χειρουργεια φαρμακα και χαμενα χρονια απ την ζωη μας εχω να πω το εξης και κλεινω οριστικα...ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΦΑΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΩΣΕΙ ΣΕ ΓΙΑΤΡΟΥΣ....ξυπνηστε...λυση υπαρχει εδω και χρονια αλλα δεν την δινουν.οπως και για αλλες πιο σοβαρες ασθενειες...ζητω οι φαρμακοβιομηχανιες...ζητω η merc !!!!σας ευχαριστω...παω να παρω σαν καλο παιδι την φινα μου να λουστω με fungo να ψεκαστω με minox και να ξυπνησω μια καινουργια μερα...δεν μπορει,συντομα κατι καλο θα βγαλουν....οι φιλοι μας