Νιzoral vs Rogaine!

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

basilis75

New Member
Υπαρχει περιπτωση να αλληεπιδραει το ενα με το αλλο με αποτελεσμα να μην εχουμε ικανοποιητικα (ή ακομα και μηδαμηνα) αποτελεσματα?.....

Τα χρησιμοποιω και τα 2 (νιζοραλ χ2 weekly) αλλα δεν βλεπω καλα αποτελεσματα....Ισως εαν δεν τα χρησιμοποιουσα να ειχα μεγαλυτερο προβλημα, αλλα αυτο δεν μπορω να το ξερω...

1.Θεωρειται οτι μπορω να προσθεσω κατι αλλο στην "συνταγη " μου ετσι ωστε η θεραπεια μου να γινει πιο δραστικη?...(Επισης λουζομαι 5/εβδομαδα με φυτικο πρασινο σαπουνι)....Αλλα δεν ειμαι υπερ καποιο χαπιου οπως proscar κ.α. επειδη τα χρησιμοποιουσε καποιος ξαδελφος μου τα οποια του εδιναν πολυ καλη τριχοφυια, αλλα ειχε προβληματα στυσης

2.Το Nizoral το χρησιμοποιω 1 χρονο τωρα...Καπου διαβασα οτι δεν πρεπει να το χρησιμοποιεις μακροχρονια..δηλαδη για ποσο ακομα μπορω....Και με τι θα μπορουσα να το αντικαταστησω ?..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

kapa

Μέλος του προσωπικού
Απ: Νιzoral vs Rogaine!

υπαρχει περιπτωση αλληλεπιδρασης,καποιοι ειδαν κατηφορα με κετο

kapa

Μέλος του προσωπικού

basilis75 είπε:
Θα μπορουσα να το αντικαταστησω με Fungoral (για παραδειγμα)?...
το fungoral ειναι και αυτο κετοκοναζολη
αν δεν εχεις ΣΔ κοψε το σαμπουαν κετοκοναζολης και συνεχισε με μινοξιδιλη μονο.
στην αλωπεκια ετσι και αλλιως δεν θα κανει και πολλα.
μπορεις να δοκιμασεις και κρεμα airol με μινοξιδιλη,ο συνδιασμος ειναι πολυ δυνατος

thimios72

Member

kapamarou είπε:
μπορεις να δοκιμασεις και κρεμα airol με μινοξιδιλη,ο συνδιασμος ειναι πολυ δυνατος
δεν μου λες καπα, αυτο που λες για το σαμπουαν ισχυει και για την κρεμα φουγκοραλ? γιατι εγω εδω και ενα μηνα κανω ταυτοχρονη χρηση κρεμας και μονοξιντιλ. αληθεια μετα απο ποσο καιρο βλεπεις η οχι αποτελεσματα?

kapa

Μέλος του προσωπικού

thimios72 είπε:
δεν μου λες καπα, αυτο που λες για το σαμπουαν ισχυει και για την κρεμα φουγκοραλ? γιατι εγω εδω και ενα μηνα κανω ταυτοχρονη χρηση κρεμας και μονοξιντιλ. αληθεια μετα απο ποσο καιρο βλεπεις η οχι αποτελεσματα?
ισχυει και για την κρεμα,καπου βαθια θαμενο στο φορουμ υπαρχει θεμα για αυτο
δεν εχει αναφερθει αλληλεπιδραση,αλλα φανταζομαι γι αυτο θα ειχαν κατοφορα περιπου οι μισοι.
αν δεν βλεπεις αραιωση συνεχισε την κρεμα,ετσι και αλλιως με την διακοπη τους το μαλλι ξαναερχεται στο σημειο μηδεν

thimios72

Member

kapamarou είπε:
ισχυει και για την κρεμα,καπου βαθια θαμενο στο φορουμ υπαρχει θεμα για αυτο
δεν εχει αναφερθει αλληλεπιδραση,αλλα φανταζομαι γι αυτο θα ειχαν κατοφορα περιπου οι μισοι.
αν δεν βλεπεις αραιωση συνεχισε την κρεμα,ετσι και αλλιως με την διακοπη τους το μαλλι ξαναερχεται στο σημειο μηδεν
μηπως καλυτερα να τη βαζω με τρικομομ γιατι το βραδι εδω και μια βδομαδα χτυπαω αιρολ μαζι με τη 15% ειπα να της δωσω μια ακομα ευκαιρια(της αιρολ). τι λες?

kapa

Μέλος του προσωπικού

μηπως καλυτερα να τη βαζω με τρικομομ
δεν υπαρχει προβλημα με αυτα τα δυο αλλα το τρικομιν ειναι πολυ αδυναμο στην αλωπεκια,εγω προσωπικα δεν θα το χρησιμοποιουσα
γιατι το βραδι εδω και μια βδομαδα χτυπαω αιρολ μαζι με τη 15% ειπα να της δωσω μια ακομα ευκαιρια(της αιρολ). τι λες?
δωσε και δευτερη ευκαιρια γιατι αξιζει :hdanc: :hdanc: :hdanc:

basilis75

New Member

kapamarou είπε:

Καταρχην σε ευχαριστω για τις απαντησεις..

1.Εννοεις Airol παραλληλα με Minoxil (rogaine 5%)?[βαζω Πρωι βραδυ]..Το airol ποτε μπορω να το βαζω?

2. εχεις καποιο λινκ για αγορα airol crema?

kapa

Μέλος του προσωπικού

1.Εννοεις Airol παραλληλα με Minoxil (rogaine 5%)?[βαζω Πρωι βραδυ]..Το airol ποτε μπορω να το βαζω?
ναι,μια εφαρμογη καθε βραδυ,τιποτα αλλο
2. εχεις καποιο λινκ για αγορα airol crema?
αν μενεις ελλαδα εχει 3 ευρω στο φαρμακειο,αν μενεις οπουδηποτε αλλου ατυχησες,εχει 20 ευρω και δεν την δινουν
οι κρεμες στην ελλαδα ειναι πιο φθηνες και απο τα τσιγαρα,τις εχουνε και δωρο στα γαριδακια :14m:

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα