Νεο μελος ψαχνει δερματολγο

sara

New Member
Καλησπερα σε ολες και σε ολους.
Ειμαι νεο μελος και εχω κι εγω τριχοπτωση.
Δεν ξερω αν ειναι σοβαρη η κατασταση μου. Ειμαι μπερδεμενη και αγχωμενη. Το δερμα μου γενικα ειναι κανονικο προς το ξηρο και στοι σωμα και στο προσωπο και στα μαλλια.
Εχω παει σε πολυ καλο ενδοκρινολογο τομ Μαρτιο που μας περασε, στην αρχη με ρωτησε αν τα μαλλια μου ηταν περισσοτερα πιο παλια και του ειπα πως ηταν και μετα μου ειπε οτι εχω διαχυτη τριχοπτωση που δεν ειναι ανησυχητικη μιας και οι ορμονικες μου εξετασεις ειναι μια χαρα.
Το καλοκαιρι που μας περασε δεν ειχα πολυ τριχοπτωση εχανα 30-60 τριχες τη μερα ομως αισθανομουν οτι ειχα αραιωση παρολο που κανεις δεν το παρατηρησε και ειπα μολις γυρισω αποτις διακοπες να το ψαξω καλυτερα. Εντωμεταξυ ξεκινησα να παιρνω και σιδηρο.
Τελη Αυγουστου και μετα απο ενα μηνα ληψης σιδηρου φεριτινη ηταν 55.
Η τριχοπτωση ειχε αρχισει να αυξανεται. πηγα σε δερματολογο μου ειπε οτι και ο ενδοκρινολογος και μου εδωσε βιταμηνες σαμπουαν και μια λοσιον με κορτιζονη και μου ειπε να τα πουμε σε δυο μηνες. Η λοσιον μου δημιουργησε φαγουρα και την εκοψα. Δεν μου γεμησε το ματι ο γιατρος κι ετσι πηγα και σε κλινικη μαλλιων b........n k...d.
Εκει μου καναν ενα ταχα τριχοριζογραμμα μου βρηκαν μονο 10% αναγενεις και οι αλλες 40% τελογενεις και 40% δυστροφικες!!!!
Μου δωσαν βιταμηνες,σαμπουαν,σπραιυ, αμπουλες και κατι σταγονες για πρωι και κατι αλλες για το βραδυ και φυσικα θελαν θεραπεια καθε βδομαδα 60Ευρω. Πηγα δυο φορες αλλα η τριχοπτωση χειροτερευσε και το τριχοτο φαγουριζε και ετσουζε σε σημεια. Ετσι σταματησα.
Δοκιμασα μια φορα το ελαιολαδο και ενιωσα καλυτερα. Δοκιμασα σημερα το δαφνελαιο και αρχισε παλι να τσουζει το κεφαλι μου και εχασα τις περισσοτερες τριχες απο ποτε 140 (ολη τη μερα δηλ απο τα χτενισματα και το λουσιμο συνολικα).
Θελω να παω σε καποιον σχετικο κι να μην πεσω σε απαταιωνα.Εχω διαβασει για καποιον που εχουν επισκεφτει καποια μελη απο εδω και μειναν ευχαρηστημενοι και βρισκεται στο κολωνακι. μπορειτε να μου δωσετε τα στοιχεια του? 'η καποιου αλλου αξιοπιστου. Εχω αγχωθει αρκετα και θελω να παω σε καποιο σωστο γιατρο.
Σας ευχαριστω

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Fenimore

Μέλος του προσωπικού
Απ: Νεο μελος ψαχνει δερματολγο

:welc: καλωσόρισες και καλή συνέχεια!!! Επειδή δεν προτείνουμε δημόσια τα ονόματα δερματολόγων για λόγους διαφήμισης ας σου στείλει κάποια από τις κοπέλες pm να σου προτείνει κάποιον.

Αν έχεις ευέσθητο δέρμα και ερεθίζετε εύκολα μπορείς να δοκιμάσεις ζελέ από aloe vera ή emu oil που είναι πολύ καταπραυντικά.

sara

New Member

σε ευχαριστω πολυ, μηπως ξερεις που μπορω να το βρω αυτο το τζελ?

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

sara είπε:
σε ευχαριστω πολυ, μηπως ξερεις που μπορω να το βρω αυτο το τζελ?
Είναι πολλά είδη και μάρκες. Εμάς μας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο προιόν να έχει όσο το δυνατόν μεγαλύτερη περιεκτηκότητα σε aloe vera (πχ 99%). Δες σε αυτο το thread λέει πηγές απο που μπορείς να αγοράσεις http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,12.0.html. Εγώ στην πόλη μου είχα κοιτάξει σε μαγαζιά αλλά δεν βρήκα με μεγάλη περιεκτικότητα και την πείρα μέσω net. Από εδώ http://www.pharmacy4u.gr/optima-aloe-vera-100ml-original-p-4722.html και εδώ http://www.swansonvitamins.com/FE003/ItemDetail .

Maria

New Member

sara μακάρι να ήξερα κάποιον καλό αλλά έχω πάει σε αρκετούς κι όλοι ήταν άχρηστοι!

MANKAR

Active Member

καλωσόρισες και καλή συνέχεια sara!!!!στην ετερεια που ανεφερες ειναι σκετη απατεωνια και εγω την πατησα εκει!!!!αλλα ευτυχως δεν μου εφαγαν πολλα λεφτα!!!λυση δεν ξερω να σου πω!!!!εχεις δει αραιωση στο μαλλι σου???ποσο ετων εισαι???κανε γενικες εξετασεις να δεις γενικα τι σου λυπει απο βιταμινες , κοιτα το 8υροηδη !!!!!!!

kineas

New Member

Η άποψη μου είναι ότι όλοι οι γιατροί τελειώνουν την ίδια σχολή αλλά δενείναι ίδιοι. Οτι πληρώσεις παίρνεις Καλύτερα εναγιατρό που να ειναι πανεπιστημιακός και να χει συνεχή ενασχόληση με το θέμα..
(οχι πως ετσι αποκλειεις τα λάθη)

sara

New Member

σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια!

εγω βλεπω καποια αραιωση οι αλλοι δεν βλεπουν σε μενα ή ετσι μου λενε... Βεβαια δεν ειχα ποτε μαλλι αφανα, εχω ισιο μαλλι αλλα η πυκνοτητα νομιζω οτι ηταν καλυτερη απο οτι τωρα.
Δεν εχω προβλημα με θυροειδη, δεν εχω προβλημα με ανδρογονα αντιθετως ειναι πολυ χαμηλα, δεν εχω προβλημα με τις υπολοιπες ορμονες, και η φερριτινη η β12 και το φυλικο οξυ ειναι σε καλα επιπεδα. Φοβαμαι οτι μπορει να φταιει οτι τα τελευταια δυο χρονια εχω πλακωθει στις εξωσωματικες και ισως αυτο να με επηρεαζει, οι τοσες ορμονες που εχω παρει. Ισως να με πειραζει και το αγχος που εχω περασει και περναω λογω αυτων των προσπαθειων.
Εχω αρκετες φυτρες μπροστα. πισω δεν μπορω να δω.

Λουζομαι μερα παρα μερα.τη μερα που λουζομαι χανω συνολικα σε ολη τη διαρκεια της μερας 130-140 τριχες και την ενδιαμεση μερα αυτη που δεν λουζομαι 25-30 τριχες σε ολη τη διαρκεια της μερας. Αυτο μου συμβαινει τωρα τελευταια, ισως φταινε αυτες οι θεραπειες που ξεκινησα και σταματησα.

Το καλοκαιρι που λουζομουν καθε μερα λογω θαλασσας εχανα 30-70 τριχες τη μερα.

Προσπαθω να αποβαλω το αγχος που με εχει πιασει τωρα τελευταια λογω των μαλλιων και γιαυτο θελω ενα γιατρο που να ξερει τι κανει για να τον εμπιστευτω και να ακολουθησω την θεραπεια που θα μου δωσει και με αυτον τον τροπο πιστευω οτι θα μου φυγει και το αγχος. Δεν θελω κομπογιαννητες. Εχω μπλεξει με τοσους στον τομεα εξωσωματικη και δεν αντεχω αλλα πειραματα.

Εχετε να μου προτεινεται καποιο καλο σαμπουαν για ευαισθητο δερμα που να ειναι κανονικο προς ξηρο?

Σας ευχαριστω για το χρονο σας. θα χαιρομαουν να διαβασω τις αποψεις σας για την περιπτωση μου.

Φιλια σε ολους

Yian

New Member

Sara, μην μπλέξεις με καμία κλινική μεταμόσχευσης σε καμιά περίπτωση. Σου προτείνω δερματολόγο σε ΠΜ.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα