Νεο μέλος σε αναζήτηση θεραπείας.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

kostas485

New Member
Γεια σε όλους.
Μόλις σας ανακάλυψα εντελώς τυχαία ψάχνοντας σαμπουαν για την τριχόπτωση.
Συγαχαρητήρια για το forum.. είναι οτι πιο ολοκληρωμένο έχω συναντήσει και μου έχει λύσει απορίες που δεν μπόρεσαν να μου λύσουν δερματολόγοι εδώ και χρόνια.
Ας αναφέρω λοιπόν κι εγω επιγραμματικά το ιστορικό μου.
Είμαι 27 χρονών και χάνω τρίχες σχεδόν απο τα 18 μου(όχι επιθετικά όμως). Έχω επισκευθει ενα κάρο δερματολόγους και ως αποτέλεσμα χρησιμοποιώ απο τα 18 μου regain και διαφορα φαρμακευτικά σαμπουαν (τα τελευταία χρόνια epicrin) και συμπληρώματα διατροφής ( τα οποία έκοψα γιατι δεν έιδα κανενα απολύτως αποτέλεσμα).
Τα αποτελέσματα δεν μπορώ να πω οτι δεν ήταν ικανοποιητικα (έχω ακόμη κάποιο μαλλια :)). Αλλα τόσα χρόνια που χρησιμοποιώ regain και τα διάφορα σαμπουαν και συμπληρώματα διατροφής το μονο που βλέπω να συμβαινει είναι να καθυστερώ το αναπόφευκτο. Δηλαδή δεν έβγαλα καινούριες τρίχες, ούτε είδα τις ηδη υπάρχουσες να δυναμώνουν σημαντικά. Οπότε πιστεύω οτι χρειάζομαι το κάτι παραπάνω
Αρα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω πια θεραπεία προτίνετε.
Να σας πω οτι δεν θα ήθελα να δοκιμασω φιναστερίδη (τουλάχιστον οχι ακόμη).
Αλλα είμαι αναμεσα σε tricomin, super zix, revivogen και οτι άλλο έχετε να προτίνετε και θα ήθελα να που προτίνετε αν έχετε υπ'όψη κάποιο σαμπουαν για λυπαρα μαλλια.. Το epicrin το βαρέθηκα και επίσης έχει ψευδάργυρο και διάβασα οτι δεν είναι καλός συνδιασμός με την minoxidil. Έχω αγοράσει ήδη το fungoral αλλα διαβασα οτι δεν είναι για καθημερινή χρήση οπότε πρέπει να το πλεσιώσω με κάποιο άλλο..
Έχω πολυ μεγάλο πρόβλημα με την λυπαρότητας..
Παραθέτω και μια φωτογραφία για να δείτε πως έχει η κατάσταση
Ελπίζω να μην κούρασα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

MANKAR

Active Member
Απ: Νεο μέλος σε αναζήτηση θεραπείας.

καλως ηρθες φιλε και καλη συνεχεια !!!

δες εδω για σχετικες πληροφοριες σχετικα με θεραπεια http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,4041.30.html
και εδω http://www.hairlossgr.com/forum/index.php/topic,1272.0.html

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!

Με τα υπάρχον προιόντα δυστηχώς μπορούμε μόνο να καθυστερίσουμε το πρόβλημα και όχι να το εξαλίψουμε...

Συνεχίζεις με minoxidil (αν θες αγόρασε αυτήν εδώ την μινοξιδίλη http://www.minoxidil-direct.co.uk/index.htm ή αυτήν εδώ http://www.beautypaths.eu/el/category/39343236/product/393631383237/productdetails.aspx που είναι πολύ φθηνότερες απο το regaine).

Ένα dht-blocker σου λείπει απο την θεραπεία σου και είσαι οκ. Tricomin δεν χρειάζετε να βάλεις αφου χρησιμοποιείς μινοξιδίλη. Super zix II - Revivogen είναι φυτικά τοπικά blockers, για μικρά norwood μόνο. Αν είναι να διαλέξεις κάποιο επέλεξε super zix ii που είναι επίσης φθηνότερο.
Δες και τα υπόλοιπα τοπικά blocker που υπάρχουν πριν επίλέξεις κάτι...

kostas485

New Member

Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τις γρήγορες απαντήσεις.
Αρα λοιπόν λες να δοιμάσω το super zix ΙΙ (Απότι κατάλαβα αυτό και το revivogen είναι τα πιο γνωστά και αποδεκτά τοπικά dht blockers).
Να πώ επίσης οτι regain βάζω 1 φορά την ημέρα από φόβο μήπως το συνηθίσει ο οργανισμός. ( Το είχα ακούσει κι αυτό...)
Αρα λοιπόν καλύτερα να βάζω 2 φορές..
Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν προτρέπετε την χρήση airol γιατι διάβασα αρκετα θετικά για την δράση της και σκέφτομαι οτι μπορεί να με βοηθήσει και με το θέμα της λυπαρότητας.
Από σαμπουάν εκτός από fungoral έχετε να προτίνετε κάτι;; Προς το παρόν είμαι ανάμεσα σε T-gel και Frezyderm.
Και κάτι άλλο το dht blocker πρέπει να τo βάζω μια φορά την ημέρα καπάκι πάνω από το regain ;

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

kostas485 είπε:
Ευχαριστώ για το καλωσόρισμα και τις γρήγορες απαντήσεις.
Αρα λοιπόν λες να δοιμάσω το super zix ΙΙ (Απότι κατάλαβα αυτό και το revivogen είναι τα πιο γνωστά και αποδεκτά τοπικά dht blockers).
Να πώ επίσης οτι regain βάζω 1 φορά την ημέρα από φόβο μήπως το συνηθίσει ο οργανισμός. ( Το είχα ακούσει κι αυτό...)
Αρα λοιπόν καλύτερα να βάζω 2 φορές..
Επίσης ήθελα να ρωτήσω αν προτρέπετε την χρήση airol γιατι διάβασα αρκετα θετικά για την δράση της και σκέφτομαι οτι μπορεί να με βοηθήσει και με το θέμα της λυπαρότητας.
Από σαμπουάν εκτός από fungoral έχετε να προτίνετε κάτι;; Προς το παρόν είμαι ανάμεσα σε T-gel και Frezyderm.
Και κάτι άλλο το dht blocker πρέπει να τo βάζω μια φορά την ημέρα καπάκι πάνω από το regain ;

Τα super zix II και revivogen δεν είναι τα πιο αποδεκτά τοπικά. Υπάρχουν και άλλα πιο δυνατά απο αυτά. Ότι είναι πιο δυνατό και σου δίνει αποτελέσματα άλλο τόσο θα μεγαλώνει και το ρίσκο να υπάρχουν τυχόν παρενέργειες και το ανάποδο.
Με την airol σε συνδιασμό με μινοξιδίλη μπορεί να δώσει περισσότερο regrowth απο σκέτη μινοξ (αν έχει αποτέλεσμα φυσικά στον κάθε οργανισμό, γιατί υπάρχουν πολλοί χρήστες που ανέφεραν αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που προσφέρει).
Αναλόγος το dht-blocker , μερικά μπορείς να τα βάζεις με μερικά λεπτά διαφορά απο μίνοξ ενω άλλα χρειάζετε διαφορετική ώρα. Καλύτερα να τα βάζεις ξεχωριστά αν ειναι σε υγρό (εκτός από σπάνιες περιπτώσεις που είναι καλύτερο να τα βάζεις σχεδόν μαζί).
Για λούσιμο προτείνω πράσινο σαπούνι.

kostas485

New Member

Οκ ευχαρστώ πολυ για την βοήθεια.
Λέω να δοκιμάσω την αιρολ και το fungoral και μολις βρω λίγο χρόνο να ετιμάσω και to super-zix.
Και ο Θεός βοηθός.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα