Γεια σε όλους.
Μόλις σας ανακάλυψα εντελώς τυχαία ψάχνοντας σαμπουαν για την τριχόπτωση.
Συγαχαρητήρια για το forum.. είναι οτι πιο ολοκληρωμένο έχω συναντήσει και μου έχει λύσει απορίες που δεν μπόρεσαν να μου λύσουν δερματολόγοι εδώ και χρόνια.
Ας αναφέρω λοιπόν κι εγω επιγραμματικά το ιστορικό μου.
Είμαι 27 χρονών και χάνω τρίχες σχεδόν απο τα 18 μου(όχι επιθετικά όμως). Έχω επισκευθει ενα κάρο δερματολόγους και ως αποτέλεσμα χρησιμοποιώ απο τα 18 μου regain και διαφορα φαρμακευτικά σαμπουαν (τα τελευταία χρόνια epicrin) και συμπληρώματα διατροφής ( τα οποία έκοψα γιατι δεν έιδα κανενα απολύτως αποτέλεσμα).
Τα αποτελέσματα δεν μπορώ να πω οτι δεν ήταν ικανοποιητικα (έχω ακόμη κάποιο μαλλια
). Αλλα τόσα χρόνια που χρησιμοποιώ regain και τα διάφορα σαμπουαν και συμπληρώματα διατροφής το μονο που βλέπω να συμβαινει είναι να καθυστερώ το αναπόφευκτο. Δηλαδή δεν έβγαλα καινούριες τρίχες, ούτε είδα τις ηδη υπάρχουσες να δυναμώνουν σημαντικά. Οπότε πιστεύω οτι χρειάζομαι το κάτι παραπάνω
Αρα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω πια θεραπεία προτίνετε.
Να σας πω οτι δεν θα ήθελα να δοκιμασω φιναστερίδη (τουλάχιστον οχι ακόμη).
Αλλα είμαι αναμεσα σε tricomin, super zix, revivogen και οτι άλλο έχετε να προτίνετε και θα ήθελα να που προτίνετε αν έχετε υπ'όψη κάποιο σαμπουαν για λυπαρα μαλλια.. Το epicrin το βαρέθηκα και επίσης έχει ψευδάργυρο και διάβασα οτι δεν είναι καλός συνδιασμός με την minoxidil. Έχω αγοράσει ήδη το fungoral αλλα διαβασα οτι δεν είναι για καθημερινή χρήση οπότε πρέπει να το πλεσιώσω με κάποιο άλλο..
Έχω πολυ μεγάλο πρόβλημα με την λυπαρότητας..
Παραθέτω και μια φωτογραφία για να δείτε πως έχει η κατάσταση
Ελπίζω να μην κούρασα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Μόλις σας ανακάλυψα εντελώς τυχαία ψάχνοντας σαμπουαν για την τριχόπτωση.
Συγαχαρητήρια για το forum.. είναι οτι πιο ολοκληρωμένο έχω συναντήσει και μου έχει λύσει απορίες που δεν μπόρεσαν να μου λύσουν δερματολόγοι εδώ και χρόνια.
Ας αναφέρω λοιπόν κι εγω επιγραμματικά το ιστορικό μου.
Είμαι 27 χρονών και χάνω τρίχες σχεδόν απο τα 18 μου(όχι επιθετικά όμως). Έχω επισκευθει ενα κάρο δερματολόγους και ως αποτέλεσμα χρησιμοποιώ απο τα 18 μου regain και διαφορα φαρμακευτικά σαμπουαν (τα τελευταία χρόνια epicrin) και συμπληρώματα διατροφής ( τα οποία έκοψα γιατι δεν έιδα κανενα απολύτως αποτέλεσμα).
Τα αποτελέσματα δεν μπορώ να πω οτι δεν ήταν ικανοποιητικα (έχω ακόμη κάποιο μαλλια
Αρα λοιπόν θα ήθελα να ρωτήσω πια θεραπεία προτίνετε.
Να σας πω οτι δεν θα ήθελα να δοκιμασω φιναστερίδη (τουλάχιστον οχι ακόμη).
Αλλα είμαι αναμεσα σε tricomin, super zix, revivogen και οτι άλλο έχετε να προτίνετε και θα ήθελα να που προτίνετε αν έχετε υπ'όψη κάποιο σαμπουαν για λυπαρα μαλλια.. Το epicrin το βαρέθηκα και επίσης έχει ψευδάργυρο και διάβασα οτι δεν είναι καλός συνδιασμός με την minoxidil. Έχω αγοράσει ήδη το fungoral αλλα διαβασα οτι δεν είναι για καθημερινή χρήση οπότε πρέπει να το πλεσιώσω με κάποιο άλλο..
Έχω πολυ μεγάλο πρόβλημα με την λυπαρότητας..
Παραθέτω και μια φωτογραφία για να δείτε πως έχει η κατάσταση
Ελπίζω να μην κούρασα.
Ευχαριστώ προκαταβολικά.