Νεα Θεραπεια(χαλαρα ας το δουμε και μη χαιρομαστε ακομ

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

Hopefull

New Member
Καταρχάς γεια σε όλους

Πριν σας πω αυτό που θέλω λέω να συστηθω. Χρόνια μπαινω στα forums στο internet με αυτό το username αλλά και με άλλο παλαιότερο το thegreek. Θυμάμαι το φίλο μου το tsakalo να μου λέει απο τις εποχές που ήμασταν στο ΗLH οτι καλό θα ηταν να υπήρχε ένα site και στην Ελλάδα... βλέπω μετά από χρόνια ότι εγινε και είναι και moderator στο τμήμα μεταμοσχευσης

Λοιπον χρονια τωρα στο κουρμπετι αυτης της καραφλοκαταστασης από οτι καταλαβαίνεται... μιλάμε για 6-7 χρόνια σε forums έχουν δει πολλά τα μάτια μου και γενικά δεν ενθουσιάζομαι με πολλά πραγματα ούτε ψαρωνω με θεραπείες και προϊόντα και περί κλωνοποίησης αλλά ούτε και ότι οι γιατροί μεταμόσχευσης στην Αμερική ειναι μάγοι και αμα πας εκει σώθηκες και θα πετάς και από τη χαρά σου... απλά είναι σίγουρα πολύ μπροστά από τους δικούς μας και αν θέλεις το καλύτερο αποτέλεσμα που η μεταμόσχευση μπορεί να προσφέρει πρέπει αναγκαστικά να πάρεις αεροπλανακι και να αλλαξεις timezone

συνοπτικά πριν σας πω αυτό που μου κίνησε τη προσοχή και είπα να το μοιραστώ μαζι σας που είμαστε ολοι Ελληνακια και ποιος ξέρει ίσως τσαμπουκαλευτουμε να το ψάξουμε θελω να σας πω δυο πραγματάκια απο την εμπειρία μου και η με ακούτε ή με γράφετε...

Θεραπεις γενικες τριχοπτωσης
Καλως ή κακος παιδια εχοντας δοκιμασει σχεδον τα παντα τα μονα προιοντα που πραγματικα εκαναν διαφορα σε μενα απο τα 22 που ξεκινησε η ιστορια και τωρα ειμαι 31 ηταν η μινοξιδιλη ή φιναστεριδη και το nizoral(fungoral εδω). Η μινοξιδιλη ειδικά μου κράτησε τα μαλλιά για 4-5 χρόνια μιας και την ξεκίνησα με τα πρώτα σημάδια τριχόπτωσης... όμως στα 27 τα πράγματά έγιναν πολύ χειρότερα και ξεκίνησα φιναστεριδη που αυτό ήταν σαν να έριξα πυρηνικη βόμβα στη τριχόπτωση και γέμισα μαλλιά...το κακό ήταν ότι γέμισα και παρενέργειες και έπρεπέ να εγκαταλείψω... προσωπικά αυτο το πράγμα αν και δουλεύει μετά άπο αυτά που είδα δεν το προτείνω σε κανέναν αλλα επειδή δεν ειμαστε ολοι ιδιο δοκιμάστε το...fast forward στο σημερα μετα την αποτυχια με το propecia ξούρα το μαλλί και μια σκιά απο αδύναμες τρίχες που πεισματικά κρατάει το rogaine.

Μεταμόσχευση
Ότι και να ακούτε το πιο σημαντικό πράγμα για να δείχνει καλα είναι να έχετε οσο πιο πολλά φυσικά μαλλιά γίνετε και να μπορείτε να παίρνετε propecia για να μη προχωράει η τριχόπτωση αλλιώς θα τρέχετε καθε 2 χρόνια για νέες μεταμοσχεύσεις μέχρι να σας τελειώσει το μαλλί από τη δότρια περιοχή και μετά να θέλετε και άλλο αλλα να μην υπάρχει

Αυτά εγκυκλοπαιδικα ας πάμε τωρα σε αυτό που πραγματικά μου κίνησε τη προσοχή και το είδα μολις σήμερα σε ενα forum από τα γνωστά...

Μιλάει για έναν Dr.Greco και μια θεραπεία που εφαρμόζει πειραματικά, να πω απλά πριν χαρούμε οτι ακόμα δε ξερουμε πολλά πράγματά για αυτό και ούτε έχουμε επιστημονικά στοιχεία η κλινικές ερευνες κι αυτό κυρίως γιατι χρησιμοποιεί ήδη μια γνωστή μεθοδο που στα ελλημnικα δε ξέρω πως λέγετε άρα δεν είναι κάτι καινούριο που χρειάζεται να πάρει εγκρίσεις λοιπον σας δίνω το link που περιεχει και video το κοιτάτε λετε τις αποψεις σας

αυτό που σκέφτομαι εγω αν μπορούμε να κάνουμε ειναι να το προωθήσουμε σε γιατρούς εδω στην ελλαδα γιατί η θεραπεία απο οτι καταλαβαινω μπορεί να γίνει και από Ελληνες μιας και και η μέθοδο φαινεται απλή

Συνοπτικά σας λέω οτι δεν είναι για ανθρώπους που δεν έχουν καθόλου τρίχες στο κεφάλι ειναι κυρίως όταν υπάρχουν ζωντανοί θύλακες, πρέπει να επαναλαμβάνεται καθε χρόνο και φαίνεται στην καλύτερή των περιπτώσεων να καταργεί την ανάγκη για το propecia

http://doctorgreco.blogspot.com
 

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Joda

Member
Απ: Νεα Θεραπεια(χαλαρα ας το δουμε και μη χαιρομαστε α

καλησπερα φιλε...εισαι μηπως ο thegreek που εχει ποσταρει στο hairsite?αν εισαι αυτος χαιρομαι που μπηκες εδω για να τα λεμε και στα ελληνικα γιατι αυτο το αγγλικο με εχει κουρασει :p
λοιπον για αυτο που ειπες με τον dr greco μολις σημερα ξοδεψα αρκετο χρονο διαβαζοντας το.για 800 δολλαρια μια φορα τον χρονο χωρις την χρηση καποιου φαρμακου θα ειναι οτι πρεπει.γιατι αν πραγματικα ειναι ετσι οπως τα λενε θα μπορεις να εχεις εν ζωη τις λεπτες τριχες δινοντας τους ογκο και λογικα με μια μινι καλη μεταμοσχευση(για οσους εχουν καποιες περιοχες χωρις τριχες) να εχεις ενα καλο αποτελεσμα και να μην εχεις και το προβλημα με την δοτρια περιοχη οπως ανεφερες.αυτο θα ηταν μια καλη προοπτικη.
πιστευω σ αυτη την τεχνικη οτι εκτος απο derma roller και το δικο σου αιμα θα χρησιμοποιει κ κατι αλλο υποθετω.
αλλα οπως ειπες το παρελθον εχει δειξει πολλα κ τωρα αντε να πιστεψεις τον καθενα.για το συγκεκριμενο θεμα υπαρχουν πολλα ερωτηματα αναπαντητα που το μελλον θα δειξει.δηλ ας πουμε μια απλη ερωτηση για το βιντεακι με τον ασθενη του dr greco:εκανε ληψη πχ φιναστεριδης κ μινοξιδιλης μαζι μ αυτη την θεραπεια η εκανε μονο αυτη την θεραπεια? γιατι αρκετα συχνα οι γιατροι δεν τα αναφερουν επειδη τα θεωρουν <<λεπτομερειες ;)>>για δικο τους οφελος.θα δειξει το μελλον.
 

Joda

Member
Απ: Νεα Θεραπεια(χαλαρα ας το δουμε και μη χαιρομαστε α

λοιπον απο λιγο παραπανω διαβασμα που εριξα πανω σ αυτο το μειγμα που φτιαχνουν,περιεχει και growth factors και προσπαθουν να το κανουν καλυτερο.
αυτο που μου αρεσε ηταν οτι ο dr feller του οποιου την γνωμη την ακουω γιατι δεν κρυβεται πισω απο το δαχτυλο του κ οτι λεει τα λεει σπαθι ανεφερε αυτα:
PRP is not new, but it's application to hairloss is as far as I know.

I read about PRP for wound healing a few years ago when it was brought to my attention by a dentist who came to me for a transplant. I read the papers and the theories, and you know what...I think it really works.

Just recently there was an article in our HT trade journal "The Forum" and PRP applied hairloss was discussed. This rekindled my interest in the field.

I will be offering this simple technique to patients before the end of the summer. My protocol will be one treatement every 6 months.

It is safe, relatively inexpensive, and probably the best medical treatment for hairloss since propecia. I actually believe in this and will be committing time and effort to it.

Dr. F
__________________
Dr. Alan Feller
Feller Medical, PC
287 Northern Blvd., Suite 200
Great Neck, NY 11021
516-487-3797

αντε να δουμε....
 

akishellas3

Well-Known Member
Απ: Νεα Θεραπεια(χαλαρα ας το δουμε και μη χαιρομαστε α

Ρε παιδια πειτε το λιγο πιο αναλυτικα τι παιζει με αυτο ? Δηλαδη τι ειναι προιον που το βαζουμε στα μαλλια ? Διεγειρεται πιο ευκολα το αιμα στο κεφαλι αλλα απο τι ?
 

Joda

Member
Απ: Νεα Θεραπεια(χαλαρα ας το δουμε και μη χαιρομαστε α

το platelet rich plasma ειναι κατα καποιο τροπο απ οτι εχω καταλαβει ενα μειγμα απο το δικο σου αιμα και growth factors-πρωτεινες το οποιο με μια συριγγα οπως θα ειδατε στο βιντεο θα το βαζουν στο πανω μερος του κεφαλιου.απ οτι ισχυριζονται τωρα αυτο δουλευει οπου υπαρχουν τριχες.επισης πιστευεται οτι ειναι πολυ αποδοτικο αν χρησιμοποιηθει και για τις μεταμοσχευσεις.λογικα θα πηγαινεις για καποιο χρονικο διαστημα καθε χρονο.χρησιμοποιουν και dermaroller.
ειναι ακομα υπο δοκιμη αλλα πολλοι εχουν δειξει ενδιαφερον και αν γινει πραγματικοτητα δεν θα αργησει να βγει προς τα εξω.το θεμα ειναι αν βγει προς τα εξω θα ερθει ελλαδα?ειναι πολυ απλη διαδικασια αλλα οι γιατροι που εχουμε εδω ειναι πολυ πισω και δεν ενημερωνονται κυριως.
http://hairloss.iahrs.org/hair-transplant/hair-loss-prp-therapy-hair-transplant/
 

Joda

Member
Απ: Νεα Θεραπεια(χαλαρα ας το δουμε και μη χαιρομαστε α

α και κατι αλλο αυτο θα γινεται απο δερματολογους κ γιατρους μεταμοσχευσης στο χωρο τους..
 

Joda

Member
Απ: Νεα Θεραπεια(χαλαρα ας το δουμε και μη χαιρομαστε α

οποιος θελει να ενημερωνεται πιο πολυ πανω σ αυτο παρτε αυτο το λινκ
διαφοροι ποστερς θα κανουν ερωτησεις σ αυτο το τοπικ και ο dr Greco θα απαντα.
http://www.thebaldtruth.com/community/
 

Hopefull

New Member
Απ: Νεα Θεραπεια(χαλαρα ας το δουμε και μη χαιρομαστε α

Γεια και παλι ...ναι Joda εγω ειμαι ;D...

Joda και εγω διαβασα την αποψη του Feller και αναζοπυρωθηκε το ενδιαφερον μου. Βασικα αν ειναι μια θεραπεια χωρις παρενεργειες για μενα ειναι ενα πολυ καλο νεο, μονο που νομιζω οτι δεν εχει τοσο μακροπροθεμα αποτελεσματα οσο ενα χρονο που λεει ο greco. Καθε 6 μηνες ακουγεται καλυτερο που λεει και ο Feller.

Αναρωτιεμαι πως δεν το χει πιασει ακομα κανενας δικοw μας γιατρος εδω περα να το δοκιμασει, δεν ακουγεται και δυσκολο να γινει, ο Feller λεει θα το ξεκινησει συντομα οποτε βλεπω να μαθαινουμε πολλα περισσοτερα μιας και αυτος ειναι πολυ ενεργος στα forums.

Για να δουμε μακαρι, θα ειναι μια καλη εναλλακτικη σε σχεση με τις υπαρχον θεραπειες. Ακη αν θες να μαθεις περισσοτερα και μιλας καλα αγγλικα ακολουθησε τα links του joda μη νομιζεις οτι και εγω ξερω πολλες λεπτομεριες, οτι ηξερα ή καταλαβα απο αυτα που διαβασα τα ανεφερα στην αρχη
 

Joda

Member
Απ: Νεα Θεραπεια(χαλαρα ας το δουμε και μη χαιρομαστε α

ναι οντως και μενα μου ακουγεται καλυτερο καθε 6 μηνο.πιστευω οτι θα ειναι ενα συν στην θεραπεια του καθενος και ιδιαιτερα στις μεταμοσχευσεις.
αυτο που ειπες για τους γιατρους πιστευω οτι ακομα δεν το εχουν δοκιμασει εδω καθως εδω παμε πιο αργα.πρωτα θα το χρησιμοποιησουν οι μεγαλογιατροι τυπου dr feller,cole,shapiro,bissanga ktl και μετα θα αρχισουν και οι αλλοι.παντως για εδω περα καλο θα ηταν να ασχοληθει καποια κλινικη τυπου dhi,bergmann kord καθως εχουν υποκαταστηματα σε ολη την ελλαδα.ιδιαιτερες ικανοτητες δεν πιστευω οτι χρειαζεται μονο οργανωση.
 

Joda

Member
Απ: Νεα Θεραπεια(χαλαρα ας το δουμε και μη χαιρομαστε α

να σε ρωτησω και κατι αλλο ρε hopefull..θα δοκιμασεις το hair complex?
 
Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα