Να τα αφήσεις να πέσουν ή όχι;

BaldWannaBe

New Member
Διαβάζοντας ένα άρθρο σχετικά με την μεταμόσχευση σε norwood 7 πρέπει να πω ότι απογοητεύτηκα. To άρθρο έλεγε ότι και την οικονομική δυνατότητα να έχεις να ξοδέψεις πολλάαα λεφτά για μεταμόσχευση με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα πάλι τα μαλλιά που έχεις διαθέσιμα δε φτάνουν για να καλύψεις έστω αραιά και αξιοπρεπώς όλο το κεφάλι (ειδικά εγώ που είμαι και καρπουζοκέφαλος :D ).

Άρα μονόδρομος είναι θεραπείες - με αμφίβολα αποτελέσματα- γιατί αν τα αφήσεις και πέσουν όλα την ...ες :down

Τι λέτε;

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

badday

New Member
Απ: Να τα αφήσεις να πέσουν ή όχι;

η αποψη μου ειναι οτι αν πας για μεγαλο norwood απλα τα ξυριζεις και το παιρνεις αποφαση. Οι θεραπειες απλα καθυστερουν το αναποφευκτο ..και μαλιστα οχι ιδιαιτετερα

BaldWannaBe είπε:
Διαβάζοντας ένα άρθρο σχετικά με την μεταμόσχευση σε norwood 7 πρέπει να πω ότι απογοητεύτηκα. To άρθρο έλεγε ότι και την οικονομική δυνατότητα να έχεις να ξοδέψεις πολλάαα λεφτά για μεταμόσχευση με σκοπό το βέλτιστο αποτέλεσμα πάλι τα μαλλιά που έχεις διαθέσιμα δε φτάνουν για να καλύψεις έστω αραιά και αξιοπρεπώς όλο το κεφάλι (ειδικά εγώ που είμαι και καρπουζοκέφαλος :D ).

Άρα μονόδρομος είναι θεραπείες - με αμφίβολα αποτελέσματα- γιατί αν τα αφήσεις και πέσουν όλα την ...ες :down

Τι λέτε;

εγω φιλε πιστευω οτι εαν εχεις λεφτα να διαθεσεις δεν ισχυει αυτο που λες.Δεν ειναι λιγα τα παραδειγματα ανθρωπων με εκτεταμενη αραιωση που ειχαν πολυ καλα αποτελεσματα-(για να μην πω τελεια).Ακομα και οταν εξαντλησεις τις τριχες απο το κεφαλι σου μπορεις να χρησιμοποιησεις γεννια

bz

New Member

Τα γένια είναι σχεδόν αποκλειστικά μονότριχα , άρα είναι μόνο για ψιλοσυμπληρώματα (ακόμα και αν αγνοήσεις το φόβο για σημάδια ) .

Τώρα , από εκεί και πέρα εξαρτάται από τις προσδοκίες , το αν θα χρησιμοποιείς κονσίλερς , και τα χαρακτηριστικά σου .

Γεγονός είναι οτι αν πάς για NW7 έχεις υψηλότατο ρίσκο ( δεν λέω βεβαιότητα )πιστεύω οτι θα ξοδέψεις πάρα πολλά λεφτά και θα ταλαιπωρηθείς πολύ καιρό για αποτελέσματα από φτωχά έως μέτρια

bz τα γένια είναι μονότριχα αλλά είναι τόσο χοντρα όσο 3-4 τρίχες κεφαλιού μαζί.Αντιθέτως οι τρίχες του σώματος είναι μονές και λεπτές και
δύσκολα κάνουν δουλειά.Στα άλλα που είπες δεν διαφωνώ.Θέλω όμως να πιστεύω ότι οι καλοί γιατροί σημάδια δεν αφήνουν στα γέννια.Σε λίγους μ
μήνες θα είμαι σε θέση να στο πω.Νομίζω ότι ο νοργ 7 θα ήταν χαρούμενος αν γινόταν νοργ 3-4

bz

New Member

Μάλλον υπερβάλλεις για το πάχος των γενιών ( αν και σίγουρα θα ποικίλλει από άτομο σε άτομο ) . Άλλωστε πόσα γένια μπορείς να βγάλεις ;Και πόσα λεφτά μπορείς να δώσεις ; Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά πάντως . Σε ποιόν γιατρό θα πάς ;

bz

New Member

Α και το αν θα μείνουν εμφανή σημάδια δεν εξαρτάται μόνο από το γιατρό . Εξαρτάται και από το δέρμα σου και πώς ανταποκρίνεται στις πληγές . Αν βγάλεις πολλά γένια τότε πρέπει να ξυρίζεσαι κόντρα στο πρόσωπο όπως στο στρατό . Δεν ξέρω ομολογώ δεν έχω δεί από κοντά τέτοια περίπτωση

sito

Active Member

marmaromenos είπε:
bz τα γένια είναι μονότριχα αλλά είναι τόσο χοντρα όσο 3-4 τρίχες κεφαλιού μαζί.Αντιθέτως οι τρίχες του σώματος είναι μονές και λεπτές και
δύσκολα κάνουν δουλειά.Στα άλλα που είπες δεν διαφωνώ.Θέλω όμως να πιστεύω ότι οι καλοί γιατροί σημάδια δεν αφήνουν στα γέννια.Σε λίγους μ
μήνες θα είμαι σε θέση να στο πω.Νομίζω ότι ο νοργ 7 θα ήταν χαρούμενος αν γινόταν νοργ 3-4

Εγώ πάντως στους τετρακεφαλους εχω 3 τριχα και 4 τριχα 2,5 με 3 εκατοστα και στο ιδιο χρωμα και σχεδον ιδια υφη με τα μαλλια του κεφαλιου μου ;D

Εχω παρακολουθησει σε ξενα φορουμ πολλους γιατρους να το λενε αυτο για τα γεννια.Με τα χρηματα να σου πω πιεζομαι.Πριν 6 μήνες που εκλεισα ημερομηνια για επεμβαση ημουνα πολυ καλυτερα οικονομικα. Αυτο που κανει επιτακτικη την αναγκη για επεμβαση ομως ειναιμια αποτυχημενη μεταμοσχευση που εκανα πριν χρονια σε ελληνικη κλινικη με αποτελεσμα να κανω μπαμ απο μακρια και να εχω ενα παραξενο λοοκ που με κανει να μην νιωθω ανετα. Προσωπικα αν μπορεσω και καμουφλαρω τα plugs στην hairline και λιγο πιο πισω θα ειμαι ευτιχισμενος και ας ειμαι φαλακρος πισω. Για τα γέννια τώρα το πόσα μπορείς να πάρεις έχει να κάνει με τα πόσα έχεις.Εγω έχω πολλά αλλά τώρα θα πάρω 1000.
Μετά βλέποντας και κάνοντας ανάλογα πάντως και με τα οικονομικά δεδομένα

Σε ευχαριστω για την καλη τυχη, νομιζω θα την χρειαστώ και συμφωνώ με αυτά που είπες για το δέρμα.Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην επούλωση.
http://www.fusehair.com/node/567 εδω δες τα γεννια ποσο πιο χοντρα απο τις τριχες του κεφαλιου ειναι

sito

Active Member

Επίσης συνήθως οι τριχες απο τα γεννια συνηθως δεν ειναι εντελως ισιες, κατι το οποιο βοηθα ωστε οπτικα να φαινετε περισσοτερη καλυψη.

Καλη τυχη και απο μενα!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα