Να προχωρήσω σε μεταμόσχευση η όχι;

Tsek

Well-Known Member
Αν κάνεις κατι ρίξτα απο forelock και πίσω και εννοείται ξυρισμένο look.
Μην τα σπαταλήσεις μπροστά.
Απλά για να μην γυαλίζει όλο το κεφάλι τουλάχιστον.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

athenian

Well-Known Member
Αν πας για μεταμοσχευση ξεχνα την κλινικη που ανεφερες,πηγαινε σε εναν τοπ γιατρο και συμβιβασου με ενα σχεδον ξυρισμενο στυλ μετα την μεταμοσχευση.Στην θεση σου δεν θα το εκανα εκτος αν ειχα πολλα χρηματα και χαμηλες προσδοκιες.

nwstar

New Member
Φίλε Civial, έχεις δίκιο έχω λεπτή τρίχα και φτωχή δότρια περιοχή απλά όπως μήλησα με την κλινική... και είδα και τα βιντεάκια στο Ίντερνετ χωρίς να είμαι γνωστής μμ είπα μήπως υπάρχει περίπτωση να το σώσω με bht και ήμουν και διατέθημενος να πάω και σε κάποια καλή κλινική απλά βλέπω ότι θε μπω σε μια ταλαιπωρία παρόλο που φυσικά θα ηθελα παρά πολύ να είχα μάλια όπως και πολλοι άλλοι.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φίλε Civial, έχεις δίκιο έχω λεπτή τρίχα και φτωχή δότρια περιοχή απλά όπως μήλησα με την κλινική... και είδα και τα βιντεάκια στο Ίντερνετ χωρίς να είμαι γνωστής μμ είπα μήπως υπάρχει περίπτωση να το σώσω με bht και ήμουν και διατέθημενος να πάω και σε κάποια καλή κλινική απλά βλέπω ότι θε μπω σε μια ταλαιπωρία παρόλο που φυσικά θα ηθελα παρά πολύ να είχα μάλια όπως και πολλοι άλλοι.

Δυστυχώς κάποιοι είναι τυχεροί στην ατυχία τους, άλλοι όχι

Sent from my iPhone using Tapatalk

koumparos

Well-Known Member
Συνεχισε τη ζωουλα σου και μην ασχοληθεις καν με μεταμοσχευσεις.Δεν αξιζει στην περιπτωση σου. Δυστυχως φιλε μου.

Μπλουζα