Να προχωρήσω σε μεταμόσχευση η όχι;

nwstar

New Member
Παιδιά γεια σας,

είμαι 38 χρόνων και νομίζω όπως θα δείτε στις φωτογραφίες έχω μεγάλο nw. Σκεφτόμουν πάντα για μεταμόσχευση αλλά από φόβο δεν είχα προχωρήσει. Επισκέφτηκα πριν μια εβδομάδα έναν γιατρό ο οποίος μου συνέστησε να μην κάνω μεταμόσχευση σε καμία περίπτωση. Το δεύτερο ραντεβού μου το είχα σε μια γνωστή ελληνική κλινική όπου μου είπαν ότι θα μπορούσαν σε δυο συνεδρίες μεταμόσχευσης μα αλλάξουν τελείως την εικόνα μου χρησιμοποιώντας και τροχόθυλάκια απο το σώμα. Το ποσά τριχοθυλακια θα βγουν όμως μου είπαν θα το καταλάβουν την ώρα που θα κάνουν την επέμβαση. Φυσικά αυτό με προβλημάτισε λίγο. Το ερώτημα μου είναι θα μπορούσα να κάνω μεταμόσχευση με αυτό το nw η καλύτερα να ξεχάσω το όνειρο; Είδα μια κλινική Τουρκία που εξειδίκευεται σε μεταμοσχεύσεις bht μήπως αυτη θα ήταν η λύση ; Η κλινική λέγεται HLC.

Συνημμένα

• 3541137E-8786-4449-95DB-10B172457196.jpeg
    3541137E-8786-4449-95DB-10B172457196.jpeg
    1.7 MB · Προβολές: 110
  • C4CC974E-2FF5-481B-8E0F-89426822BF09.jpeg
    C4CC974E-2FF5-481B-8E0F-89426822BF09.jpeg
    1 MB · Προβολές: 101
  • 7C56E7AB-B065-4DA1-BAAC-074689E4184D.jpeg
    7C56E7AB-B065-4DA1-BAAC-074689E4184D.jpeg
    1.6 MB · Προβολές: 95
  • B7C9124A-DCDB-4E90-9AD4-15D58D6C3C2D.jpeg
    B7C9124A-DCDB-4E90-9AD4-15D58D6C3C2D.jpeg
    2 MB · Προβολές: 112
  • 5202487F-CBDC-4C84-BAEE-AB11F7506DC4.jpeg
    5202487F-CBDC-4C84-BAEE-AB11F7506DC4.jpeg
    1.2 MB · Προβολές: 104

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Παιδιά γεια σας,

είμαι 38 χρόνων και νομίζω όπως θα δείτε στις φωτογραφίες έχω μεγάλο nw. Σκεφτόμουν πάντα για μεταμόσχευση αλλά από φόβο δεν είχα προχωρήσει. Επισκέφτηκα πριν μια εβδομάδα έναν γιατρό ο οποίος μου συνέστησε να μην κάνω μεταμόσχευση σε καμία περίπτωση. Το δεύτερο ραντεβού μου το είχα σε μια γνωστή ελληνική κλινική όπου μου είπαν ότι θα μπορούσαν σε δυο συνεδρίες μεταμόσχευσης μα αλλάξουν τελείως την εικόνα μου χρησιμοποιώντας και τροχόθυλάκια απο το σώμα. Το ποσά τριχοθυλακια θα βγουν όμως μου είπαν θα το καταλάβουν την ώρα που θα κάνουν την επέμβαση. Φυσικά αυτό με προβλημάτισε λίγο. Το ερώτημα μου είναι θα μπορούσα να κάνω μεταμόσχευση με αυτό το nw η καλύτερα να ξεχάσω το όνειρο; Είδα μια κλινική Τουρκία που εξειδίκευεται σε μεταμοσχεύσεις bht μήπως αυτη θα ήταν η λύση ; Η κλινική λέγεται HLC.

Ξέχασε το εκτός και είσαι διατεθειμένος για αρκετά χρήματα, ταλαιπωρία σε βάθος χρόνου, και συμβιβασμό με ένα μέτριο αποτέλεσμα. Αυτό που σου είπαν για το πόσα τριχοθυλακια μπορούν να βγουν είναι απαράδεκτο.

Sent from my iPhone using Tapatalk

nwstar

New Member
Ξέχασε το εκτός και είσαι διατεθειμένος για αρκετά χρήματα, ταλαιπωρία σε βάθος χρόνου, και συμβιβασμό με ένα μέτριο αποτέλεσμα. Αυτό που σου είπαν για το πόσα τριχοθυλακια μπορούν να βγουν είναι απαράδεκτο.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Ευχαριστώ παρά πολύ για την απάντηση. Ναι ακριβως έτσι μου είπαν να προχωρήσω στην μεταμόσχευση και καθος γίνεται η επέμβαση θα καταλάβουν ποσά τριχοθυλακια θα βγάλουν. Φυσικά κατάλαβα ότι κάτι δεν παει καλά η πως δεν έχουν απόλυτος κανένα πλάνο.

PROF

Active Member
Φίλε Nwstar, νομίζω ότι ο Cvial το έθεσε σωστά το θέμα, η περιπτωσή σου είναι πραγματικά πάρα πολύ δύσκολη, πολύ μεγάλο ΝW
με όχι καλή δότρια. Ωστόσο θεωρώ μέσα στην ατυχία σου είσαι τυχερός γιατί απ΄ όσο μπορώ να καταλάβω το σχεδόν ξυρισμένο
λουκ που έχεις σου δίνει ένα στυλ.
Πάντως έαν θες να δεις πως θα ήταν σε πραγματικές συνθήκες μια προσπάθεια μεταμόσχευσης σου, είσαι τυχερός γιατί υπάρχει ένα παιδί στο forum που ήταν περίπου σαν και εσένα και έκανα την προσπαθειά του, η οποία πράγματι ήταν γιγάντια.
Λέγεται Γεροξούρας και έχει νήμα στις παρουσιάσεις των μεταμοσχεύσεων.
Αν ήμουν στη θέση σου όμως για να σου πω την άποψη μου, δε θα έκανα τίποτα, αντίθετα θα κράταγα τα λεφτάκια μου,
θα έπαιρνα μια αμαξάρα, θα έκανα και τα ταξιδάκια μου και θα ήμουν άρχοντας!
Καλή συνέχεια!

nwstar

New Member
Καλημέρα παιδιά! Το παράδειγμα του Γεροξουρα είναι πολύ καλό και με βοήθησε να σκεφτώ. Η προσπάθεια του είναι εντυπωσιακή!!! Η φάση είναι πήγα σε δυο γιατρούς ο πρώτος δεν μου έδωσε καμία ελπίδα και με απογοήτευσε η δεύτερη κλινική πήγε να μου πάρει το χρήμα. Κανείς ομως δεν μου εξήγησε κτλ. Έκατσα απίστευτες ώρες στο φόρουμ εδώ να διαβάζω τα μηνύματα σας και να ψάχνω κλινικές στο εξωτερικό που θα μπορούσε να γίνει κάτι. Τωρα για μενα τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα και από την στιγμή που βλέπω πως υπάρχει μια πιθανότητα να κάνω κάτι μπορώ να σκεφτώ αν θέλω να μπω στο ρίσκο και στα έξοδα να κάνω μμ από την στιγμή που είμαι τοσο δύσκολη πρριπτωση.

dimitris50423

Well-Known Member
Φιλε μου πολλες η καλυτερα σχεδον ολες οι κλινικές του εξωτερικου δεν θα σε αναλαβουν καν. Αυτο πρέπει να σε βαλει σε σκεψεις για το τι μπορείς να περιμενεις και αν αξιζει.
Δεν θα εισαι διαφημιση για καμια κλινικη στον πλανήτη.
Για αυτο και οσοι εχουν πλεονασμα περιστατικων και δεν θελουν να μπλεξουν δεν θα σε αναλαβουν και ειναι λογικο.
Σε μια περιπτωση που θα το επιχειρουσε κάποιος σίγουρα θα χρησιμοποιουσε γενια και body grafts.

aeratos28

Just aeratos
Φίλε νομίζω πως δεν υπάρχει λόγος καν να ασχοληθείς..θα χάσεις πολλά λεφτά ,δεν θα πάρεις αποτέλεσμα και θα κλαίς τα λεφτά σου..το χειρότερο είναι πως θα αδειάσει φουλ και η όση δοτρια έχει μείνει και θα έχεις ένα φουλ παντού αραιό κεφάλι το οποίο θα τραβάει βλέμματα περίεργα..θα κάνεις μπαμ ότι κάτι έχεις κάνει στο κεφάλι και τότε θα νιώθεις άσχημα..τώρα μια χαρά είσαι και κανείς δεν θα γυρίσει να σε κοιτάξει περίεργα. .μην κολλάει το μυαλό σου ..πιστεύω θα λες μετά τζάμπα τόσος κόπος και χρήμα που έριξα.

leas

Well-Known Member
https://www.hairtransplantfue.org/a...t/results/dr-koray-erdogan-2600-grafts-fue-82

Καλησπερα φιλε..Ενα παραδειγμα απο εναν κορυφαιο για αρκετους γιατρο στη fue οπου απλα εβαλε λιγα γκραφτς στρατηγικα ωστε με buzz cut να μην δειχνει γυμνη η περιοχη..
Προφανως τα τριχοθυλακια που μπηκαν αρκουν μονο για να δωσουν ενα ιλουζιον ξυρισμενου σκαλπ αν παει να αφησει μαλλακι δεν θα μπορει να το υποστηριξει.,
Επισης το συγκεκριμενο κεφαλι εχω την εντυπωση οτι ειναι μικροτερο οποτε ειναι πιο ευκολη περιπτωση ακομη και για αυτο..
Οπως και να χει ο Cvial ηταν λακωνικος και ευστοχος απλα μπορεις να παρεις μια γευση για το τι περιπου μπορεις να επιτυχεις και αν αξιζει.,
Ο Ερντογαν εχει ενα ακομη σχετικα παρομοιο περιστατικο,μπορεις να ριξεις μια ματια στο site του..

Θα ηθελα αν μπορεις να αναφερεις απο ποτε περιπου τα μαλλια σου ειναι σε αυτην την κατασταση που βλεπουμε;

Καλη συνεχεια..

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Leas o φίλος είναι αρκετά χειρότερος από το παράδειγμα του Erdo ειδικά στο crown. Επίσης δεν τον βοηθάει καθόλου το σχήμα του κεφαλίου του.

leas

Well-Known Member
Εχεις δικιο cvial για το κεφαλι το ανεφερα,ηθελα να βρω ενα αλλο αποτελεσμα που υπαρχει και στο κραουν θεμα αλλα δεν μπορουσα να το βρω, και παλι βεβαια η συγκεκριμενη περιπτωση του φιλου ειναι ακομη πιο δυσκολη απλα ισως μπορει να παρει ετσι σχετικα μια γευση..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Ακόμα και σε αυτό (έχουν περίπου το ίδιο κεφάλι) οι γέφυρες είναι πιο ψηλά. Επίσης, θεωρώ το τελικό αποτέλεσμα μάλλον αστείο ως προς την εικόνα (δεν μιλώ για φύτρωση).

aeratos28

Just aeratos
Leas είσαι πιο κοντά με αυτό τώρα αλλά και πάλι έχει πολλές διαφορές .ο φίλος nwstar έχει πολύ μεγαλύτερη επιφανεια με ανύπαρκτες γέφυρες..πολύ μεγάλο κενό που δεν μπορεί να καλύψει..νομίζω είναι λάθος να μπει για επεμβαση

leas

Well-Known Member
"Δασκαλε" συμφωνω, ειναι "σχετικα" κοντα το περιστατικα γιαυτο και το παραθετω..
Απλα υπαρχουν περιπτωσεις νομιζω μελων που ακομα και με αυτο θα ηταν πιο χαρουμενοι..
Το θεμα ειναι καποιος να τα βαλει κατω και ζυγισει αν πραγματικα αξιζει να σκασει τα χρηματα αυτα που αντιστοιχουν σε αυτο το αποτελεσμα, χωρις βεβαια να αφηνουμε εξω και τους παραγοντες πιθανης αποτυχιας και ψυχολογικης κουρασης απο τις επεμβασεις..

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Το θέμα μας είναι ότι κατά πάσα πιθανότητα δεν θα πάρει ούτε καν αυτό το αποτέλεσμα (για πολλούς λόγους, ανέφερα μερικούς). Δυστυχώς πολλές φορές έχουμε την τάση να υποεκτιμούμε την πραγματική κατάσταση για ευνότητους λόγους (ελπίδα) κατί όμως που μας οδηγεί σε λάθος αποφάσεις. Εδώ είναι τόσο "καραμπινάτη" περίπτωση που ένα λιτό "οχι" αρκεί.

nwstar

New Member
Νομίζω το να γραφτώ στο φόρουμ ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω γιατί σίγουρα θα έπεφτα σε σφάλμα...απλά είδα κάποια βιντεάκια και είπα ότι ίσως μπορώ να βρω μια λύση. Σας δείχνω ένα από τα βιντεάκια που είδα από μια κλινική Τουρκία αν και δεν ηθελα να πάω με τίποτα εκεί με την κατάσταση όπως έχει:

Επηδη ρώτησε κάποιος φίλος : τα μάλια μου είναι σε αυτήν την κατάσταση εδώ και τρία χρόνια. Έχω αρεωση από τα 20 και μετά τα 30 αναγκάστηκα πλέον να τα κρατάω κοντά. Πιο πολύ με μμ φοβάμαι μην γίνω χειρότερα από ότι είμαι και φυσικά να κάνω μετά 2-3 μμ για το τίποτα θα είναι ταλαιπωρία χάσιμο χρόνου και χρήματα.

CVIAL

Moderator
Μέλος του προσωπικού
Φίλε Nwstar, είδες στο βιντεάκι ότι ο κύριος που έχει πολύ καλύτερη δότρια από την δική σου και καλό πάχος τρίχας χρειάστηκε 7300g για να πάρει το αποτέλεσμα (μαζί με γένεια). Δυστυχώς η δοτριά σου δεν είναι καθόλου καλή. Αν ήσουν όπως είσαι αλλά είχες πολύ καλή δότρια (στο εύρος που είσαι τώρα) θα σου έλεγα (αν έχεις διάθεση και χρήμα) να το προσπαθήσεις. Με τέτοια δότρια "έχεις χάσει από τα αποδυτήρια".

Μπλουζα