Να κρατηθουμε αλλα 10 χρονια κ βλεπουμε....η ελπιδα πεθαινει τελευταια.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Δυστυχως περνουν τα χρονια και δεν βλεπουμε τιποτα.Ουτε καν φαρμακο το οποιο να ειναι καλυτερο απο την μινοξιδιλη.Πιστευω οτι τα παντα ειναι εις βαρος μας.Και η μινοξιδιλη αλλα κ η φιναστεριδη βγηκαν απο σποντα.Ειναι φαρμακα τα οποια δεν φτιαχτηκαν για την πολεμιση της τριχοπτωσης αλλα για αλλους σκοπους.Εγω προτεινω να σταματησουμε ολοι τα ψευτοφαρμακα μπας κ δουμε ασπρη μερα.Μονο ετσι θα την παρουν χαμπαρι.Δυστυχως δεν εχει γινει ποτε πραγματικη προσπαθεια για την καταπολεμιση της τριχοπτωσης.

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Bouklas

Well-Known Member
Αν τα σταματήσουμε εμείς προσωπικά μονο άσπρη δεν θα δούμε. :D
Δεν παίζει να συντονιστεί όλος ο κόσμος για τέτοια κίνηση, είναι σαν να λες σε ένα εργοστάσιο παιδιά κάνουμε απεργία εν καιρό κρίσης για τα δικαιώματα μας και ας μας απολύσουν στο τέλος τι έγινε θα πέσουμε με τα κεφαλια ψηλά.
Καλώς η κακώς έχουν πιο σημαντικά θέματα να ασχοληθούν αλλα και πάλι μέχρι να βγάλουν το κάτι μαγικό ή ακόμα το ψάχνουν ή δεν καίγονται γιατί πελάτες έχουν να φάνε και οι κότες.

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Αποψη σου ειναι αυτο.Τα φαρμακα δεν κανουν σχεδον τιποτα.Αυτη ειναι η αποψη μου.Και 10 χρονια επιτυχημενη θεραπεια να κανει καποιος,οταν τα κοψει θα μαδησει μεσα σε πολυ λιγους μηνες.Εδω φιλε δεν εχουμε να κανουμε με απεργια κτλ....ξερεις τι ειναι να κουμπωνεις φιναστεριδη για το υπολοιπο της ζωης σου σε καθημερινη βαση?Τεσπα,ο καθενας διαλεγει τον δρομο του.Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου.Εσυ αν εισαι ικανοποιημενος,αλλαζει.

danceworld_2001

Well-Known Member
Καλά τα λές σε γενικές γραμμές απλά για μιλάμε με περισσότερη ακρίβεια, τα φάρμακα και συγκεκριμένα το big 3 κάνουν εκπληκτική δουλειά, οχι τίποτα, ΕΦΟΣΟΝ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ με το όποιο τίμημα και κόστος. Και μια μμ να κάνεις αν έχεις επιθετική τριχόπτωση δεν σε σώζει τίποτα. Ο απολύτος συνδυασμός ειναι big 3 και όταν φτάσεις σε μια ηλικια που δεν κάνει πολλά η θεραπεία στις προβληματικές περιοχές crown και κρόταφοι, κάνεις μια μμ και συνεχίζεις την θεραπεία απαραίτητα και ξανά και ξανά το ίδιο. Σε περιπτώσεις επιθετικής τριχόπτωσης που θα κατέληγε σε μεγάλο nw, η χρήση φαρμάκων απο νωρίς μάλιστα ειναι επιβεβλημένη παράλληλα με μεταμοσχεύσεις στρατηγικά σχεδιασμένες, εν καιρώ. Για ήπια περιστατικά μικρών nw με χαμηλές επιθετικότητες πας αλλιώς, με πιο ήπια ή και καθόλου φάρμακα και ίσως με 1-2 μμ σωθείς, αλλά ειναι λίγοι αυτοί οι τυχεροί - άτυχοι.

Bouklas

Well-Known Member
ΜΙΚΕΣ είπε:
Αποψη σου ειναι αυτο.Τα φαρμακα δεν κανουν σχεδον τιποτα.Αυτη ειναι η αποψη μου.Και 10 χρονια επιτυχημενη θεραπεια να κανει καποιος,οταν τα κοψει θα μαδησει μεσα σε πολυ λιγους μηνες.Εδω φιλε δεν εχουμε να κανουμε με απεργια κτλ....ξερεις τι ειναι να κουμπωνεις φιναστεριδη για το υπολοιπο της ζωης σου σε καθημερινη βαση?Τεσπα,ο καθενας διαλεγει τον δρομο του.Εμενα αυτη ειναι η αποψη μου.Εσυ αν εισαι ικανοποιημενος,αλλαζει.
Δεν έγραψα πως είμαι ικανοποιημένος αλλα δεν είμαι και στεναχωρημένος. Γνωρίζω πως αν σταματήσεις την θεραπεία θα χάσεις σύντομα όσα σου έχει προσφέρει, το θέμα όμως ποιο είναι? πρέπει να σταματήσουμε αφού αυτά έχουμε μονο? Ο Dance μια φορα σταμάτησε την φιναστερίδη και όταν επέστρεψε δεν κατάφερε να γυρίσει στο αποτέλεσμα που είχε πρώτα. Με την θεραπεία κερδίζεις χρόνο τίποτα παραπάνω. Όλοι μας ξέρουμε πως οι θεραπείες κρατάνε μέχρι κάποιο σημείο, αλλα γιατί κάποιος να μην περάσει κάποια χρονια "καλά" (που είναι και πολλάμε φίνα) μέχρι να φτάσει η ώρα που είναι προγραμματισμένα να φύγουν? ή φτάνοντας ακόμα σε τέτοια ηλικία που σταθεροποιηθεί η κατάσταση και είναι κομπλέ μετά. Να μην το παλέψει καν? Ναι φιλε ξέρω ότι δεν έχουμε απεργία, ένα παράδειγμα ήταν ως προς την κίνηση που είπες για να γίνει από όλους συντονισμένα (πράγμα που δεν θα γίνει ποτε). Ναι ξέρω τι είναι να κουμπώνεις φίνα για χρονια (όχι από εμπειρία) και αυτό είναι καθαρά μια απόφαση που γνωρίζει και παίρνει ο καθένας μαζί με τις τυχόν επιπτώσεις.
Ο τίτλος του θέματος όμως τι σημαίνει, εννοείς να μείνουμε όλοι για 10 χρονια χωρίς θεραπεία? (δεν το λέω ειρωνικά)

ΜΙΚΕΣ

Well-Known Member
Εγω προσωπικα θα κανω και 2η μεταμοσχευση κ θα περιμενω.Ξερω οτι παρολο που δεν εχω επιθετικη ΑΑ στα 50 θα ειμαι ΝOW 6.Θα το παλεψω κανοντας τακτικες μεταμοσχευσεις.Ετσι κ αλλιως απο θεμα χρηματων μια η αλλη ερχεται.Δυστυχως εχουμε αγωνα μπροστα δυσκολο.Σιγουρα τα φαρμακα κανουν δουλεια,το ξερω αλλα εχουν το μειονεκτημα που ειπαμε. Εχοντας κανει ολες τις θεραπειες που υπαρχουν κ εχοντας χαλασει πολλα λεφτα σε ψευτοδερματολογους εχω κακιες αναμνησεις και εμπειριες.Το σιγουρο παντως ειναι οτι η λυση στο θεμα τριχοπτωση η εχει μεινει στασιμη η προχωραει με ρυθμους χελωνας.Σε 10 χρονια κ βλεπουμε.........

mimis giova

Active Member
Δεν προχωραει καθολου φιλε...κ καλα θα κανεις..αν εχεις τα φραγκα προχωρα..θεραπεια δεν βγαινει.κ αυτες εδω π υπαρχουν ειναι για τα μπαζα..

Bouklas

Well-Known Member
Αν οικονομικά μπορείς η καλύτερη λύση είναι φίλε. Η καλύτερη με τα σήμερα δεδομένα, εκτός αν βγει η πολυπόθητη λύση (που δεν την βλέπω).

Μπλουζα