Νέο μέλος (25 ετών) - Αραίωση σε κροτάφους & crown: Αξίζει νέα αγωγή ή πάω κατευθείαν για ΜΜ

Ερικ

New Member
Καλησπέρα στην παρέα!

Διαβάζω καιρό το forum και σκέφτομαι σοβαρά την Anastasakis Hair Clinic. Όμως, πριν κλείσω ραντεβού, θα ήθελα τη γνώμη σας βλέποντας τις φωτογραφίες μου.

Το ιστορικό μου (Είμαι 25 ετών):
• 21 ετών: Ξεκίνησε η αραίωση στους κροτάφους.

• 22 ετών: Πήγα σε δερματολόγο. Έκανα 4 μήνες μεσοθεραπεία συν μια "βαριά" αγωγή (8-9 φάρμακα/βιταμίνες). Είδα μέτριο προς καλό αποτέλεσμα.

• Γιατί τα σταμάτησα: Το κόστος ήταν τεράστιο (πάνω από 350€ το δίμηνο) και η γιατρός ήταν άφαντη – δεν με είδε ποτέ αυτούς τους 4 μήνες για να αξιολογήσει την πρόοδο.

Τωρινή κατάσταση:
Είμαι εκτός αγωγής. Η αραίωση στους κροτάφους είναι εμφανής, ενώ το «μπιφτέκι» πίσω (που το είχα από τα 23) έχει πλέον μεγαλώσει. (Δείτε τις φωτογραφίες).

Οι ερωτήσεις μου:

1. Με βάση την εικόνα μου και την ηλικία μου, πιστεύετε ότι η κατάσταση σώζεται με κάποια πιο λογική/οικονομική αγωγή; Αν ναι, εσείς τι κάνατε σε αντίστοιχη φάση;
2. Ή μήπως είναι χάσιμο χρόνου (και χρημάτων) και η καλύτερη λύση είναι κατευθείαν η μεταμόσχευση;

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!

**Με συγχωρείτε για την ανάλυση της φωτογραφίας αλλα είμαι στρατό αγτη την περίοδο
IMG_0010.jpeg

IMG_9981.jpeg

IMG_9982.jpeg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

Μπλουζα