Νέο μέλος ζητά τη βοήθεια σας

mic6

Well-Known Member
Γεια σας παίδες
Διαβάζω το φόρουμ εδώ και καιρό και σίγουρα δεν είμαι από αυτούς που τα θέλουν όλα στο πιάτο
Έχω διαβάσει πολλές ώρες και σήμερα αποφάσισα να ανοίξω λογαριασμό και να πάρω μια πρώτη εκτίμηση από μέλη του φόρουμ που βλέπω έχουν μεγάλη πείρα στη μμ
Παραθέτω δύο φώτο, μία γενική και μία της δότριας και περιμένω σχόλια
Ευχαριστώ θερμά όλους 1.jpg 2.jpg

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

mic6

Well-Known Member
Ουπς το ξέχασα :)
43 και ψιλοεπώνυμος TV κλπ (όχι πως έχει σημασία)
Η τριχόπτωση είναι πολύ αργή δηλαδή ακόμα και δέκα χρόνια πριν αν πόσταρα τις φώτο δεν θα βλέπατε τραγικές διαφορές, ήμουν αραιός από πάντα

John_HDC

Ειδικός συνεργάτης HDC Hair Clinic Cyprus.
3500 grafts το λιγοτερο γιατι εχεις και πολυ φαλακρες περιοχες βλεπω.Εισαι λιγο πιο αδειος αποτι ημουν εγω.
Και ξεκινας πρωτα στο σημειο που εβαλα στο περιπου σε κυκλο.Αν πανε ολα καλα θα γινεις αλλος ανθρωπος.

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    574.1 KB · Προβολές: 40

John_HDC

πολυ καλη ηλικια εισαι προχωρα.τι επωνυμος σε πιο καναλι δηλαδη?

mic6

Well-Known Member
ερτ αλλα δεν εχει κ πολύ σημασια
Περί hdc διαβασα το νημα σου john όλο εντυπωσιακό
Και πιο προσφατα διάβασα περί Βκρ και DHI
Από τις φώτο τι φαίνεται πως θα μου ταίριαζε καλύτερα

John_HDC

σε εχω γραψει τα grafts και το που πρεπει να καλυφθει στο περιπου.σε βαλα ενα κυκλο στην φωτο που ποσταρα.

dimitris50423

Well-Known Member
γεια σου φιλε.. Ή κανεις αυτο που σου ειπε ο γιαννης και επανερχεσαι μετα απο ενα χρονο να κανεις και το πισω η κανεις
2 μερες διπλη συνεδρια.. παντως για να καλυψεις ολη την περιοχη πανω σχεδον θα εξαντλησεις τη δοτρια περιοχη σου απο πισω και πλαινα το οποιο δεν ειναι κακο γιατι δε νομιζω να προχωρησει αλλο η αραιωση σου λογω ηλικιας και ηδη προχωρημενης αραιωσης.
σιγουρα θα αφησεις καπως ανοιχτους κροταφους για να μπορεσει να καλυφθει το υπολοιπο.
αν βαλεις γυρω στα 4000 μοσχευματα με καλη φυτρωση θα γινεις αλλος ανθρωπος.
για το που θα πας δες τις παρουσιασεις μεταμοσχευσεων σκεψου ολες τις παραμετρους και προχωρα.. ;)

Flosk

Well-Known Member
Φιλε αν εχεις που λογικά θα εχεις φράγκα πηγαινε Lorenzo στην Ισπανία. Αν τα χρήματα ειναι πρόβλημα η HDC ειναι μια πολύ αξιόπιστη εταιρεία και ο γιατρος της ειναι παρά πολύ καλός..

aeratos28

Just aeratos
flosk ,θα συμφωνησω απόλυτα σε αυτά που προτείνεις,σαν εξαιρετικες λύσεις και πολύ σωστές.μιλησες για lorenzo που σαν προσωπική άποψη τον θεωρώ κορυφαίο παγκοσμιως, το έχω πει απο τότε που άνοιξε το νήμα ο cvial και προτείνεις hdc που την θεωρώ πολύ δυνατή εταιρία με φοβερά αποτελέσματα γενικά..ακυρώνεις απευθείας ομως τις εδώ λύσεις που υπάρχουν ,που εγώ πλέον τις θεωρώ αρκετά αξιολογες..αν πρότεινα εγώ dhi θα με κραζατε,τσιράκια κτλ(πού ποτέ δεν θα το πρότεινα) ή αν προτεινε ο dimitris50423 βεκρη θα δεχόταν και αυτός στάνταρ επίθεση με τα ίδια επιθετα..αντιθετα όπως είδες ο dimitris50423 πρότεινε στον φίλο,να σκεφτεί όλες τις παραμέτρους και να προχωρήσει ανάλογα,όπως του προτείνω και εγώ να κάνει..ξέρεις τι λέω φαντάζομαι και δεν νομίζω να πέρνεις αλλιώς τι γράφω..φίλε mic6 πολλά νήματα παρουσιάσεων υπάρχουν,διάλεξε κλινική οποία νιώθεις ότι είναι καλύτερη και βάση του σωστού πλάνου που σου είπε και έδειξε ο john θα έχεις πολύ ωραίο αποτελεσμα

John_HDC

Απανταω στον αερατο σαυτα που λεει στο flosk.
Το μελος mic6 με εστειλε μυνημα να του προτεινω που να παει και οτι δεν εχει θεμα οικονομικο.
Οποτε του λεω αν δεν εχεις θεμα οικονομικο δες πρωτα ισπανια η καναδα και μετα κυπρο με τουρκια που παιζουν στα 2,50 grafts και κανουν καλη δουλεια και οι δυο.
Μαπανταει και μου λεει :βλεπω τον βρεκρη σαν μια λυση.
Τον απανταω και εγω και του λεω πανε στο βεκρη τοτε που ειναι οικονομικος και κανει καλη δουλεια τελευταια.
Ειληκρινα δε ξερω νεα μελη με στελνουν μυνηματα να τους προτεινω κλινικη νομιζοτας θα τους στειλω αμεσως κυπρο για να δουν οτι ειμαι τι?
Ρε παιδια σταρχιδια μου που θα πατε ειληκρινα τωρα ,τι με νοιαζει εμενα?(mic6 δε μιλαω για σενα τωρα)
Αλλα οταν ο αλλος με θελει να του προτεινω κλινικη και με λεει δεν εχει θεμα οικονομικο και μετα με λεει βλεπω το βεκρη σαν λυση νομιζω οτι με κοροιδευει.Αυτο τωρα mic6 για σενα το λεω ο καθενας αυτο θα νομιζε....

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

aeratos28

Just aeratos
οκ συμφωνω σε αυτά που ειπες..εφόσον σου είπε έτσι τότε οκ..και εγώ θα του έλεγα πήγαινε lorenzo οπως ειπε ο flosk αφού δεν σε νοιάζει το οικονομικο ..πάω πάσο τότε ,κατάλαβα πως έγινε ή κουβέντα.!

John_HDC

μπορω να τα κανω και copy paste τα μυνηματα σε φωτογραφια να τα δειτε.εγω το πηρα σαν κοροιδια αυτο που με κανε.
Συγγνωμη φιλε mic6 αλλα ετσι ειναι εφοσον με λες να σου προτεινω κλινικη και οτι το οικονομικο δεν ειναι θεμα.

dimitris50423

Well-Known Member
Εχουμε δειγματα απο καναδα και τουρκια; εγω δε θα μπορουσα να προτεινω σε καποιον κλινικη που δεν εχω δει αποτελεσματα στο φορουμ.
mic6 πηγαινε στις παρουσιασεις μμ και δες τις κλινικες.
Γιαννη αντιστοιχο θεμα ειχε και ο laroiso και pilotaki. Πιθανο να ειδε αυτους κ να σκεφτεται για βεκρη. mic6 πες μας αν θες το σκεπτικο σου.

John_HDC

Ρε δημητρη αν σου πει εσενα καποιος...φιλε δημητρη εχω φραγκα και δε με νοιαζει που να παω?
Και εχω δει και σε αλλα νηματα και εσυ ο ιδιος να λες οτι πανε εξω αν εχεις τα φραγκα.το εχεις πει και το εχω δει.
Δεν ειπα κατι παραπανω απο αυτο που θα του ελεγες και εσυ εφοσον ελεγε εχω φραγκα.

John_HDC

Και επισης αντιστοιχο θεμα ειχα και εγω και αλλα παιδια τις κυπρου που εγιναν τουμπανο οπως και ο νικολας νικ και πολλοι ακομα...γιατι να μην ειδε και αυτους και εφοσον δεν ειναι κ οικονομικο το θεμα να με πει οτι βλεπω σαν λυση την hdc?

dimitris50423

Well-Known Member
Οκ καλα του ειπες αλλα μην εκνευριζεσαι. Οταν καποιος ψαχνει για μμ και δεν γνωριζει ειναι εντελως στα χαμενα. Εχω περασει απο αυτο το σταδιο και πιθανον και εσυ. Θελεις το καλυτερο αλλα δεν εισαι σιγουρος ποιο ειναι.
Για τη 2η ερωτηση σου τι να σου πω.ρωτα τον

John_HDC

δεν εκνευριζομαι με κανεναν απλα τα λεω λιγο ωμα και βριζω μερικες φορες αλλα χωρις να κραταω κακια.

mic6

Well-Known Member
Γιατί τόσο ένταση ρε παιδια? John παρελειψες μια πρόταση κομβικη στα μηνύματα μας που αποφασισες να βγάλεις δημόσια. Αφού την έκανες που την έκανες τη δουλειά βγαλτα όλα με ένα σκρινσοτ να μας εξηγησουν τα παιδιά που είναι το παράλογο για το οποίο δημιούργησες κυπριακο

Μπλουζα