Νέος αναζητά θεραπεία...

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.

nikosr_21

New Member
Καλησπέρα παιδιά!! Δεν θέλω να γίνομαι κοινότυπος αλλά είμαι και εγώ υποχρεωμένος να σας συγχαρώ για την πολύ καλή δουλειά παυ έχετε κάνει και την εμπεριστατωμένη ανάλυση του θέματος που όλους μας λίγο έως πολύ μας απασχολεί!Μετά από 5 μήνες που σας παρακολουθώ και μετά από αρκετό διάβασμα, απόφασισα να σας παρουσιάσω και την δική μου περίπτωση , μπας και γίνει κανένα μαγικό.. ;)
Είμαι 25 ετών και πάντα είχα αδύναμα μαλλιά ,προφανώς λόγω κληρονομικότητας. Ωστοσό, τηρουμένων των αναλογιών, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω δεν είναι ακόμα πολύ μεγάλο, norwood 1-2. Η ιδιαιτερότητα ειναι ότι ο αριστερός κρόταφος είναι πιο ψήλα από τον δεξιό ,υπάρχει ασυμμετρία δλδ! Καλώς ή κακώς δεν έχω επισκεφτεί κάποιον δερματολόγο, ούτε έχω δοκιμάσει κάποιο προιόν, πέρα από το fungoral 2% που αγόρασα πριν από 2 βδόμαδες και ηδη νίωθω τα μαλλιά μου να γίνονται πιο σκληρά (για την ακρίβεια μετά από την χρήση νιώθω καρφίτσες στο κεφάλι μου)! Αποφάσισα να χρησιπομοιήσω και εγώ μια παραλλαγή του BIG 3 , χρησιμοποιώντας όμως super zix ΙΙ ως dht blocker, καθώς γενικά δεν παίρνω χάπια ή φάρμακα με το παραμικρό (έχω να επισκεφτώ γιατρό από το 2007).Δηλαδή κλίνω προς τον συνδιασμό regaine 5% , fungoral 2% και super zic II.Το πρόβλημα είναι 1) αν αρκούν για την ιδιαιτερότητα του κροτάφου ,2) αν μετά από συστηματική χρήση 1-2 ετών ο οργανισμός γίνει τόσο δεκτικός ωστέ πλέον να μην αντιδρά και το πρόβλημα γίνει μεγαλύτερο!!
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ελπίζω,μιας και κάναμε την αρχή ,να τα λέμε συχνότερα από δω και πέρα!!!

Παρακαλώ συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις.

sito

Active Member
Απ: Νέος αναζητά θεραπεία...

nikosr_21 είπε:
Καλησπέρα παιδιά!! Δεν θέλω να γίνομαι κοινότυπος αλλά είμαι και εγώ υποχρεωμένος να σας συγχαρώ για την πολύ καλή δουλειά παυ έχετε κάνει και την εμπεριστατωμένη ανάλυση του θέματος που όλους μας λίγο έως πολύ μας απασχολεί!Μετά από 5 μήνες που σας παρακολουθώ και μετά από αρκετό διάβασμα, απόφασισα να σας παρουσιάσω και την δική μου περίπτωση , μπας και γίνει κανένα μαγικό.. ;)
Είμαι 25 ετών και πάντα είχα αδύναμα μαλλιά ,προφανώς λόγω κληρονομικότητας. Ωστοσό, τηρουμένων των αναλογιών, το πρόβλημα που αντιμετωπίζω δεν είναι ακόμα πολύ μεγάλο, norwood 1-2. Η ιδιαιτερότητα ειναι ότι ο αριστερός κρόταφος είναι πιο ψήλα από τον δεξιό ,υπάρχει ασυμμετρία δλδ! Καλώς ή κακώς δεν έχω επισκεφτεί κάποιον δερματολόγο, ούτε έχω δοκιμάσει κάποιο προιόν, πέρα από το fungoral 2% που αγόρασα πριν από 2 βδόμαδες και ηδη νίωθω τα μαλλιά μου να γίνονται πιο σκληρά (για την ακρίβεια μετά από την χρήση νιώθω καρφίτσες στο κεφάλι μου)! Αποφάσισα να χρησιπομοιήσω και εγώ μια παραλλαγή του BIG 3 , χρησιμοποιώντας όμως super zix ΙΙ ως dht blocker, καθώς γενικά δεν παίρνω χάπια ή φάρμακα με το παραμικρό (έχω να επισκεφτώ γιατρό από το 2007).Δηλαδή κλίνω προς τον συνδιασμό regaine 5% , fungoral 2% και super zic II.Το πρόβλημα είναι 1) αν αρκούν για την ιδιαιτερότητα του κροτάφου ,2) αν μετά από συστηματική χρήση 1-2 ετών ο οργανισμός γίνει τόσο δεκτικός ωστέ πλέον να μην αντιδρά και το πρόβλημα γίνει μεγαλύτερο!!
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ελπίζω,μιας και κάναμε την αρχή ,να τα λέμε συχνότερα από δω και πέρα!!!

Καλή επιλογή για αρχή.

Το θέμα δεν είναι οτι ο οργανισμος σου θα συνηθισει, απλα το "πρόβλημα" στο εσωτερικό του θυλακα θα επιδεινωνετε με τον καιρό ώστε να μην εχουν τοσο καλή ανταπόκριση τα φάρμακα

nikosr_21

New Member

Ευχαριστώ πολύ!!Αντιλαμβάνομαι ότι όσο περνάει ο καιρός και μεγαλώνουμε τα σημάδια απο την ΑΑ θα είναι όλο και πιο φανερά! Απλά όταν μπαίνεις στην διαδικασία να ξεκινήσεις μια θεραπεία και δεις μάλιστα και αποτελέσματα είναι πολύ δύσκολο να την διακόψεις! Απ' όσο βλέπω και στο forum τα περισσότερα παιδιά ξεκινάν με κάτι απλό και μετά από 1,2,3 χρόνια καταφεύγουν σε κάτι όλο και πιο πολύπλοκο και δραστικό, επειδή απλά ο οργανισμός συνηθίζει στην χρόνια χρήση και δεν ανταποκρίνεται!!Επομένως μπαίνεις σε έναν φαύλο κύκλο φαρμακοληψίας και ψυχολογικής ταλαιπωρίας. Άσε που με τα χάπια αργά ή γρήγορα το στομάχι και το συκώτι θα ζοριστούν..Πάμε να βοηθήσουμε τον εαυτό μας και στο τέλος αυτοκαταστρεφόμαστε!! Τέλος παντων! Για τον κρόταφο έχουμε να προτείνουμε κάτι??

Fenimore

Μέλος του προσωπικού

:welc: καλωσόρισες φίλε και καλή συνέχεια!!!

Πολλοί όσο περνάει ο καιρός το γυρνούν σε δυνατότερες θεραπείες αλλά υπάρχουν και άτομα που χρησιμοποιούν τα ίδια προιόντα για χρόνια. Το μόνο σίγουρο είναι οτι με τις θεραπείες τα μαλλιά σου θα είναι πολύ καλύτερα απ΄οτι θα ήταν αν δεν χρησιμοποιούσες καθόλου.
Για κροτάφους με μινοξιδίλη αν σε πιάσει εκεί (γιατί είναι και δύσκολο σημείο) να περιμένεις να βγάλεις χνουδάκι ή να μεγαλώσει το υπάρχον χνουδάκι αν έχεις, και σε συνδιασμό με κρέμα airol δίνει πολύ περισσότερα ορατά αποτελέσματα αν σε πιάσει.

Κατάσταση
Δεν είναι ανοικτή για περαιτέρω απαντήσεις.
Μπλουζα